- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Hayır sakın ama sakın Allahım bu cahil insanlar öldürecek bigün beni.Canım iyileştim diyen herkes yanlış teşhis zaten çölyak diyet dışında hiç birşeyle düzelmez alerjidir ve vücuda alınmasıyla alerji depreşir sonu bağırsak kanseridir.Çocuk için tedavi görmemi gerektirecek bir sorunum yok canım ilk kez düşünüyoruz çocuk herşey yolunda şükür.
tövbe estağfurullah ya ne insanlar var dünyada.Bi de doktor olacak hiç mi araştırmamış hastalığı haberin olsun geçen sene 27 yaşındaki bir genci alternatif tıpla iyileştiricem diye öldürdüler.Bağırsakları ve bağışıklık sistemi iflas etti.Gastroentoroloji dışında kimseyi dinleme.Ben karabuğday falan sevmedim canım.İstanbulda oturuyorum Maltepe sahilde yaylaada şubesinde çölyaklılar için bir sosyal sorumluluk projesi var orda glutensiz market açıldı.Ekmek pasta börek çörek baya herşeyi yapıyorlar.Ben tanesi 5 TL'den ordan ege ekmek markalı glutensiz ekmek alıyorum 12 dilim bana 5 gün gidiyor.tost makinasında ısıtınca yumuşuyor harika oluyor kahvaltı dışında hiç bir öğünde ekmek kullanmıyorum zaten pirinç pilavı ve patatesi kullanıyorum.İnternette vildanın glutensiz mutfağı var orayı da incele.Derneklere üye ol faceden görüşmek istersen özelden haberleşiriz çok fazla arkadşım oldu çölyaklı
sağol canm, o kadar şey kısıtlı ki, bişeyleri daha kısıtlayamıyorum :)
merhaba kızlar bende geldim 1.5 yıl öncesine kadar hiç bir sikayetim yoktu mide ağrılarım olmaya baslayınca endoskopi yaptırdım daha sonra arsatırdım farklı doktorlardan gelen cevapları derledim 3 ay glutensiz beslenirdem düzelecegimi söylediler ben bir türlü o 3 aydiyeti tamamlayamadım su ana azıcık bugday olan birsey yesem yediğim anda birsey yok 2 3 saat sonra bağırsaklarım ağrıyor önce kabız sonra ishal oluyorum iashalim dursa bile gaz devam ediyor ve bu beni zor duruma sokuyor . ara sıra midem şişiyor iki ay sonra düğünüm var. ne yapacagım bilemyorum cölyak hastası olabilir miyimm ne diyorsunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?