Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Çölyak hastası olan var mı?

Hayır sakın ama sakın Allahım bu cahil insanlar öldürecek bigün beni.Canım iyileştim diyen herkes yanlış teşhis zaten çölyak diyet dışında hiç birşeyle düzelmez alerjidir ve vücuda alınmasıyla alerji depreşir sonu bağırsak kanseridir.Çocuk için tedavi görmemi gerektirecek bir sorunum yok canım ilk kez düşünüyoruz çocuk herşey yolunda şükür.

Adet sancılarına gelince de adet zamanı zaten karında kasıkta ağrı olur çölyaklı biri de henüz düzelmemişse bu dönemde bağırsakları hassaslaşır daha fazla ağrı çeker zamanla o da geçer.Benim aşırı yağlı gıdalar yediğim günler hariç fazla sorunum yok ama fındık fıstık ya da yağlı birşey yiyince bulanır ishale döner bazen de istifra ettirir.Ama onun dışında gayet iyiyim

karabuğday unu kullanıyorum ben şimdi herşeyimli onunla yapıyorum ama siz baya deneyimlisiniz

nasıl besleniyorsunuz bu un iyimi gerçekten bierde midemdede sorun varı benim gastrit çıktı ama hala iyileşmedi 1 yıldır

ya üstelik bunu bana bi aile hekimi söyledi çörekotuyla balı karıştır 6 ay ye iyileştini göriceksin dedi :)

tövbe estağfurullah ya ne insanlar var dünyada.Bi de doktor olacak hiç mi araştırmamış hastalığı haberin olsun geçen sene 27 yaşındaki bir genci alternatif tıpla iyileştiricem diye öldürdüler.Bağırsakları ve bağışıklık sistemi iflas etti.Gastroentoroloji dışında kimseyi dinleme.Ben karabuğday falan sevmedim canım.İstanbulda oturuyorum Maltepe sahilde yaylaada şubesinde çölyaklılar için bir sosyal sorumluluk projesi var orda glutensiz market açıldı.Ekmek pasta börek çörek baya herşeyi yapıyorlar.Ben tanesi 5 TL'den ordan ege ekmek markalı glutensiz ekmek alıyorum 12 dilim bana 5 gün gidiyor.tost makinasında ısıtınca yumuşuyor harika oluyor kahvaltı dışında hiç bir öğünde ekmek kullanmıyorum zaten pirinç pilavı ve patatesi kullanıyorum.İnternette vildanın glutensiz mutfağı var orayı da incele.Derneklere üye ol faceden görüşmek istersen özelden haberleşiriz çok fazla arkadşım oldu çölyaklı

ya ben çöyaktan öleni duymamıştım hiç tırstımm şimdi
ya ben daha özelden mesaj yazamıyorum burda 100 tane mesaj yazmış olmama gerekiomuşta sen bana mesaj at ben faceden ekliyeyim olurmu bu arada 2 gün sonra gelicem istanbula koca bir koli, yaparım marketten : ) malatyada hiçbirşey yok çok zor burda çölykalı olmak

kızlar merhaba sentimntal bahsettiğin gibi ada 216 ya gitim canm ya çok hoş biyer sahibide çok yemekler süper gider gitmez bi lahmacun yedim hemen:)
kocada bir koli hazırlattım buzluğa koydum ayrıca her yerden sipariş verilebiliyotr ve çok ihtiyaçları var müşteriye
zor durumdalarmış kar edemiyorlar az müşterileri olduığu için
sizde çevrenizde olanalra hebr veriseniz çok güzel olur

Çok sevindim canım.Ben oraya sık sık gidiyorum zaten face den sık sık etkinlik düzenliyorlar.Her ay minik kutu yaptırıyorum kendime zaten pasta kurabiye falan inşallah kapanmaz

işallah cnm yok böyle yerler çünki ben başka nerey yazabilrim bilmiyorum ama çölyakla ilgili bir forum bulmadım sadice burda tesadüfen gördüm buarada orada bir doktora gittim çöyak durumum için sıkıntılarımı alattım ve bana başka bir hastalık akdeniz ateşi die onunla çok karıştırılıyor onun için gen analizi yaptır dedi
ama ben endoskopi biyopsi sonucu çöyak teşhisi konulmuştu yanılmış olma ihtimalleri ne bilmiyorum ama keşke öyle birşey olsa

kızlar, benim aşırı gaz problemim var, diyetime dikkat ediyorum ama bir türlü bu şikayetim gitmiyor. Sizde de var mı?

mrba cnm kurufasulye nohur veya benzeri birşeyler yiyorsan bırak buara onlarda rahatsız edebiliyor
kullandığın ilaçlarada dikkat et cnm

kızlar tatillerinizi nerede yapıyorsunuz ? Glutensiz menüsü olan bi otele ihtiyacım var..

Geçen sene Alanya Maritim otele gittik canım eşimle önceden bildirdik çok iligilendiler bana her sabah sıcacık mısır ekmeği bile yaptılar şahane bir yerdi bahçesi falan ben çok memnun ayrıldım,

sağol canm, o kadar şey kısıtlı ki, bişeyleri daha kısıtlayamıyorum :)

evet ne yazıkki öyle ama benimde aynı durum oldu doktorum söylemişti gerçktende onlar rahatsız ediomuş
gerçi son gittim doktor seninki akdeniz ateşi hastalığıda olabilir dedi ama ben alıştım çölyakla yaşmaya : )

yok yok çölyak iyidir, Allah başka dert vermesin.. Benim doktorum muhtemelen farkında olmadan kaçak yiyosundur demişti o da korkuttu beni.. Ama bakalım bunlarla da başa çıkıcaz inşallah :)

merhaba kızlar bende geldim 1.5 yıl öncesine kadar hiç bir sikayetim yoktu mide ağrılarım olmaya baslayınca endoskopi yaptırdım daha sonra arsatırdım farklı doktorlardan gelen cevapları derledim 3 ay glutensiz beslenirdem düzelecegimi söylediler ben bir türlü o 3 aydiyeti tamamlayamadım su ana azıcık bugday olan birsey yesem yediğim anda birsey yok 2 3 saat sonra bağırsaklarım ağrıyor önce kabız sonra ishal oluyorum iashalim dursa bile gaz devam ediyor ve bu beni zor duruma sokuyor . ara sıra midem şişiyor iki ay sonra düğünüm var. ne yapacagım bilemyorum cölyak hastası olabilir miyimm ne diyorsunuzz

meraba hoşgeldin
anlattığın kadarıyla belirtilerin çölyak hastalığını işaret ediyor bi kantesti var onu yaptır sonrada biyopsi ile bakıyorlar kesin olması için
ondan sonra da ömür boyu diyet tabi ama gözün korkmasın ben altı ay filan çok zorlandım şimdi kolay geliyor ekmeklerimi bulabiliyorum dernekler var ama düğünden önce muhakkak tekiklerini yaptırmalısın yoksa baya zorlanırsın çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…