Çölyak hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

laleben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
240
-55
Merhaba,
B12 d vitamini folik asit düşüklüğü sebebiyle hap ve 4 kutu iğne yazdı doktor fakat yapılan iğne neticesinde normal değere ulaşmadı gerekirken değerim az yükselmiş doktor da çölyak hastalığından şüphelendiği için ben den kan aldı aşırı gaz şikayetimde var sonucum bugün çıkmış ama anlayamadım değerim 0.88 g/l referans aralığı 07.-4.0 ne demek oluyor bilen var mı

İnşallah çıkmaz diyecektim gluten tüketmeyin.Bugun tanıdığım yaprak sarması da pirinç dışında bulgur varsa yemedi. Özel ununuz oluyor sizin.

Merhaba,
B12 d vitamini folik asit düşüklüğü sebebiyle hap ve 4 kutu iğne yazdı doktor fakat yapılan iğne neticesinde normal değere ulaşmadı gerekirken değerim az yükselmiş doktor da çölyak hastalığından şüphelendiği için ben den kan aldı aşırı gaz şikayetimde var sonucum bugün çıkmış ama anlayamadım değerim 0.88 g/l referans aralığı 07.-4.0 ne demek oluyor bilen var mı
Inşallah değilsindir ama glutensiz beslenme ile devam edersin hayatına artık her markette var glutensiz ürünler

Merhaba,
B12 d vitamini folik asit düşüklüğü sebebiyle hap ve 4 kutu iğne yazdı doktor fakat yapılan iğne neticesinde normal değere ulaşmadı gerekirken değerim az yükselmiş doktor da çölyak hastalığından şüphelendiği için ben den kan aldı aşırı gaz şikayetimde var sonucum bugün çıkmış ama anlayamadım değerim 0.88 g/l referans aralığı 07.-4.0 ne demek oluyor

Merhaba çölyak hastalığınin dereceleri varmis sizin şikayetleriniz nasıldı
Merhaba,
Merhaba çölyak hastalığınin dereceleri varmis sizin şikayetleriniz nasıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X