- Konu Sahibi marjinal girl
-
kızlar bende de bu sorun var hemde iki göğsümde de . yaşım 25 kadın doğuma mı sormalıydım? :S
Benim de sağ göğüs ucum içe çöküktü. Evlenmeden önce estetik cerrahi operasyonla dışarı çıkarttırdım. Şimdi hiçbir sorun yok çok şükür
Merhaba. meme ucu operasyonu geçirdiniz mi? Memnun musunuz? Ameliyat sonrası iyileşme ne kadar sürdü? Doktorunuzun adını vermeniz mümkün mü?Kadın Doğum a değil de, bir Estetik cerrahla görüşmelisin canım. Çünkü meme ucu çöküklüğü derece derece..benimki hiç bir şekilde çıkmıyordu.ki bide sol memem bu yüzden mikrop kapıp abse yapıyodu.tamamen şekil bozukluğu çökme oldu.silikon meme uçlarını destekleyio çılmasını sağlıyor Ki ben silikon yaptırdım yine de çıkmadı.Yarın da meme ucundan operasyon geçiricem.
Merhaba. Ben de ameliyat olacağım. Araştırırken yazınızı okudum. Memnun musunuz? Ameliyat sonrası kolay atlatılıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.Benim de sağ göğüs ucum içe çöküktü. Evlenmeden önce estetik cerrahi operasyonla dışarı çıkarttırdım. Şimdi hiçbir sorun yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?