- 1 Temmuz 2008
- 25
- 0
-
- Konu Sahibi marjinal girl
merhaba arkadaşlar sorunum hakkında bilgi ararken bi çok konuda yararlı olan forumunuzu buldum ve üye oldum.Benmde sorunum için fikirler verirseniz çok sevinicem
18 yaşındayım. Doğuştan gelen bi içe çökük meme ucu sorunum var. Elle düzeltmeye çalıştığım zamanda bile daha çok içeri kaçıo. Bu drumu beni inanılmaz pskilojik olarak çökeltio.Ayrıca süt kanalları kısa olduğundan ilerde bebeğimi emzirebilmem mümkün değilmiş. Aranızda bne gibi olupta meme ucu çıkmış ve sağlıklı bir şekilde bebeğini emz
ren annelerimiz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz
Birde niplette meme ucu çıkarıcısı varmış onu kullanana arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirlermi. Şİmdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
evet cnm ameliyat olunca sadece görüntü olarak düzeliomuş emzirebilmek müğmkün değilmiş denilio ama baksana arkadaşnda yokmuş sonradan zorda olsa çıkmış ve emzirmiş aslında birazda çöküklüğün derecesine bağlı herşey allahtan napalım elimizden gelen herşeyi yapıcaz artık
ben komik olacak ama ucu sivri olmayan herşeyle denedim.kürdan,tığ,şırınga gibi içine sokup bir şekilde çıkarıyordum.bence uğraşın yılmayın canınızıda sıkmayın.bana inandırıcı gelmesi yok emziremezsin yok süt gelmez.çıktı işte ameliyatsız hemde emzirdimde siz her söyleneni takmayın.birde süt pompasını deneyin.
şırıngada yada pompada elle çıkarın demiştim .direk göğse dayayıp çekiyorsunuz.ben önce elle çıkarıp pompa dayıyordum.ama siz direk çektirin.ameliyat riskliymiş yine kaçabilirmiş.
karaçiçek peki şırıngayı göğüs ucunun içine sokarakmı çektin yoksa sadece üstünemi koydun çünkü göğüs ucunun deliği çok küçük nasıl yaptığını anlatabilirmisin