- 19 Mart 2008
- 449
- 79
- Konu Sahibi marjinal girl
aynennnn al canım bendende o kadar,henm minicik,hem uçsuzsenağlamakeşke benimde 85 olsa da ucu yine olmasa yaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynennnn al canım bendende o kadar,henm minicik,hem uçsuzsenağlamakeşke benimde 85 olsa da ucu yine olmasa yaa...
meraba canım.
benda de var aynı sorun.ben niplette aldım 1 ay kadar kullandım.ancak hiç memnun kalmadım.neden dersen 1.si göğüs ucunun gireceği hazne çok büyük.ucuyla beraber koyu renk kısmında bi kısmını içine alıyo vakumladığında.bu da hiç estetik bi görüntü vermiyo.nipletteyi çıkarttığımda irenç bi görüntü oluyo.hiç hoşlanmadım.2-3 ay kullansam tamamen çıksa, kocaman göğüs uçlarım olcak.. 2.si ise çok fane kaşıntı yaptı bende.hijyenime çok dikkat ettim ama o kaşıntıya engel olamadım.vakumladığı için ve takılı kaldığı sürece göğüs ucu hiç hava almadığı için terleme yapıyo.tatlicadiarzu
yani işin özü kesinlikle tavsiye etmiyorum.göğüs ucu çok hassas bi bölge.benim hala aynı göğüs uçlarım.hala mutsuzum.. nası olucak nası düzelicekler bilmiyorum.annem evlenince çıkar diyo:icecream: bu gidişle evlenicem hemen.adet sancıları da geçermiş.sivilceler de:1rolleyes:kafamçokkarıştı
ama sen yine de kabullenmeye bak onları o şekilde canım.bak yalnız değilsin..:1hug:
cnm şırınganın ucundan geniş olan yerini kesiosun olmayan göğüs ucuna dayıosun:) sonra şırınganın içine glmesi için çekiosın şırınganın tıpasını 15-20 dk tutuosun günde bir kaç kere denemek gerekio ilk yaptığım zaman olumlu sonuç alamıosun ama zamanla azda olsa çıkıo biraz sabır gerekio yani
karaçiçek göğüslerin nasıl durumda devam ediomusun hala ben yapıorum ama arara çok azcık çıkıo ele gelmicek şekilde sinirlerim bozuluo hala gözle görünür şekilde bi değişiklik yok kafayı yicem
Kızlar benim de gögüs uçlarım çökük. Ben aptal gibi estetik yaptırdım ama çok pişmanım. Bir plastik cerrahın gazına geldim ve ameliyat yaptırdım. Doktor bana zaten emziremezsin süt kanalları çok kısa dedi. Ameliyattan sonra bir tanesinde hiç bir değişme olmadı sayılır, diğerinin meme başı tamamen kapalı. Yani ameliyattan sonra meme başındaki deri birbirine kaynadı, dümdüz bir görüntü oldu. HAmile kalma istiyorum bu aralar ama çocuk sahibi olursam nasıl emiririm bilemiyorum. Eğer sütüm olursa tek göğüsten emzirebileceğim. Sakın ama sakın ameliyat olmayın.
.Eşinin seni emmesi gibi ilginç yorumlarda GELDİ.