Merhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana olduaksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi
Merhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana olduaksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi
Blmym cnm belkide bn ilk gorusum olablrSonuna kadar okuyamadım affedin.
Eşinizin kız kardeşinde "dertleşilecek kadın numaraları" hep olur mu?
Bilaclere bittim yanan eayasz evde xocukla kaldm ama o bsy yapmaynca bnde uzak olnca belki cabalar die dusunmustumValla birşey anlamadım ama anladığım kadarıyla yorum yapayım. Siz ailenizin yanındaysanız kocanızın kız kardeşine mesaj atıp kız bul bana dediği mesajı nasıl gördünüz, nasıl elinize geçti?
Aldatacak olan erkek zaten netten oradan buradan kız bulur hiç aldatacağını ayan beyan kız kardeşine söyler mi bana kız bul diye bu da bana hiç mantıklı gelmedi kız kardeşinde bunu istemesi demek tüm ailenin öğrenmesi demek.
Siz neden eşinizle gitmediniz orada ev tutmadınız sizin yanınız eşinizin yanı, haftada bir görüşüyorsunuz zaten ailendesin, banyo bile yapamıyorum diyorsun kendini salmışsın hiç özel anınız yok, paylaşım yok bu adam tek başına ne yiyor ne içiyor kaldı ki orada tek başınayken de yapar yani kız kardeşe mesajla kız istemek ne alaka saçma geldi bana yani.
Ama o haklym dio bnde bitiren bnmsm gbi davranmsni istmdgm icn son noktaya kdr onu hkli goryrm kendmceKız kardeşinden dertleşmek için başka bir kızın numarasını mı almış??
Hayatımda bu kadar saçma birşey duymadım. Birde kötü bir niyeti yokmuymuş? Eşin saçmalıkta nirvana ya ulaşmış haberin yok.
26 yasnda krdsi unide o yuzdn no istyo olblr arkds cevresi fln sakin olmamn yek ndni cocugumSapı olmayan ne demek? Sana kim mesaj attı eşin mi? Kız kardeşimi?
Eşin utanmadan SAPI olmayan kız numarası mı istedim dedi?
Eşinizin kız kardeşinde sapı olmayan kız numaraları mı mevcut?
Anlamadım desem?
Kaç yaşında bu eş 18 mi?
Nasıl bu kadar sakin olabiliyorsunuz?
Bilaclere bittim yanan eayasz evde xocukla kaldm ama o bsy yapmaynca bnde uzak olnca belki cabalar die dusunmustum
kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis
Dime ama bn yapsam dedim yap dedi okdrda umursamazay canım benim ya kıyamam dertleşcekmişmişbu ne saçma düşünce ya ?
Dime ama bn yapsam dedim yap dedi okdrda umursamaz
Nosu istenen kiz yanlslkla bna msj atti o. Nasi oldu bnde blmym ama hala gtmlym sizde vakit gecrmk icn yaninaÇok kıskanç falan değilsiniz. Tepkileriniz normal. Ne demek bir kız nosu istemek (Hoş oraları tam anlamadım. Kardeşinden istemiş de sizin nasıl haberiniz oldu anlamadım) Siz bakalım dertleşmek için bir erkek nosu isteyin de ne oluyor. Kan çıkar muhtemelen.
Sizin köye gitme şansınız var mı? Çok mu uzak? Haftasonları olsun oraya gidip onla vakit geçirseniz. Bu kadar kopukluk ilişkiyi zorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?