cokmu anlayissizim kocam ayrilmak istiyor

Sapı olmayan ne demek? Sana kim mesaj attı eşin mi? Kız kardeşimi?
Eşin utanmadan SAPI olmayan kız numarası mı istedim dedi?
Eşinizin kız kardeşinde sapı olmayan kız numaraları mı mevcut?
Anlamadım desem?
Kaç yaşında bu eş 18 mi?
Nasıl bu kadar sakin olabiliyorsunuz?

Çok kıskanç falan değilsiniz. Tepkileriniz normal. Ne demek bir kız nosu istemek (Hoş oraları tam anlamadım. Kardeşinden istemiş de sizin nasıl haberiniz oldu anlamadım) Siz bakalım dertleşmek için bir erkek nosu isteyin de ne oluyor. Kan çıkar muhtemelen.
Sizin köye gitme şansınız var mı? Çok mu uzak? Haftasonları olsun oraya gidip onla vakit geçirseniz. Bu kadar kopukluk ilişkiyi zorlar.

koca kız kardeşinden ^^dertlesecek kız nosu^^ ister ,kardeş bunu yengesine gösterir ne tuhaf ilişkiler bunlar anlamadım

Çok ilginç. Sana mesajı kız mı attı? Yani eşinin konuştuğu kız? Yoksa görümcen mi? Kız attıysa mesajı senin telefon numaranı nereden biliyor?
Benim eşim aynı şeyi yapsa bir daha beni yanında bulamayacağını bilir. Ne demek dertleşeceğim kız numarası ver bana. Amma değişik tipler var ya.

sen kendinde misin acaba her evlilikte olur böyle tripler kıskançlıklar anlaşmazlıklar kocanın hemen dertleşecek kızmı araması gerekirdi biz kocamızla kavga edince dertleşecek adammı arıyoruz

o adamdan sana koca olmaz. Allah yardımcın olsun

Apaçi alfabesiyle harfleri yutarak yazdığınız için zor anladım. Ama anladım.

Adam kendine sevgili arıyor. Bu demektir ki sizi sevmiyor. Saygı da duymuyor. Bunu anlamak zor mu?

Trip yapayım derken "tamam ayrılalım" cevabı duymak umarım bundan sonraki hayatınız ve gelecekteki sevgililerinizle ilişkilerinizde size ders olur. Ergen tribi atmak yerine insan gibi konuşursunuz. Ayrılma lafını agziniza sakız etmezsiniz

ayrilmamak gurursuzca olmaz mı? Seviyorsanız da kalbinize gömün.
Aah yoksa "her şey çocuğunuz için" mi, çocuk için evliliğe katlanan fedakar cefakar arabesk kadınlardan mısınız yoksa?

Bilaclere bittim yanan eayasz evde xocukla kaldm ama o bsy yapmaynca bnde uzak olnca belki cabalar die dusunmustum

Ama o haklym dio bnde bitiren bnmsm gbi davranmsni istmdgm icn son noktaya kdr onu hkli goryrm kendmce

26 yasnda krdsi unide o yuzdn no istyo olblr arkds cevresi fln sakin olmamn yek ndni cocugum

"kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosuistemis"

İğrenç!

hikaye gercekse;
kiz kardesi abisine, ustelik evli abisine, dertlesecek kari kiz numarasi mi veriyor?

0
Nosu istenen kiz yanlslkla bna msj atti o. Nasi oldu bnde blmym ama hala gtmlym sizde vakit gecrmk icn yanina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…