Bende aile grubu da yok.Güzel farkındalık :) Hiç böyle düşünmemiştim. Aile / iş grubu dışında grubum olmadığını farkedip bir kere daha yalnız olduğumu hatırladım. Teşekkürler.
40 maalesef ki..Yaşlar 12yse evet.
Aaa çoğu kişi de akraba grubundan şikayetçi. Farklı ciddenBence ortama göre değişir. 7 kişilik grubumuz var; bazılarıyla ikili, bazen hep beraber buluştuğum olur. Bazen onlar buluşur ve hatta, fotoğrafları gruba atarız. Dediğiniz tür durumlarla karşılaşmadık hiç.
Bu bir akraba grubu olsa, tam tersi olabilir.Ama işte, akrabayı da takan yok zaten. Khgffhk
Bugün bambaşka bir konudan bahsetmek istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki : Çoklu whatsapp grubu kurmak bence cenaze namazına zemin hazırlamak gibi bir şey
Ne zaman buluştuğumuz ve güzel geçen sohbetin üzerine akşamında bir grup kurulursa 'Ahanda bittik." derim. Çünkü grup aslında boynuna takılan bir tasmadan farksızdır. Artık grupça hareket etmek zorundasın ,iki kişi eskisi gibi kahve içemezsiniz bir yerde ,hele ki fotoğraf çekip paylaşmak artık neredeyse gün geçtikçe imkansızlaşır. 'Ooo bizi çağırmak yok. Ooo biz unutulduk.' lafları artık vazgeçilmez olur. Ama bu gruplar kurulacak,alt gruplar kurulacak, hesaplar sorulacak,gruplardan çıkılacak falan filan.
Bugün bambaşka bir konudan bahsetmek istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki : Çoklu whatsapp grubu kurmak bence cenaze namazına zemin hazırlamak gibi bir şey
Ne zaman buluştuğumuz ve güzel geçen sohbetin üzerine akşamında bir grup kurulursa 'Ahanda bittik." derim. Çünkü grup aslında boynuna takılan bir tasmadan farksızdır. Artık grupça hareket etmek zorundasın ,iki kişi eskisi gibi kahve içemezsiniz bir yerde ,hele ki fotoğraf çekip paylaşmak artık neredeyse gün geçtikçe imkansızlaşır. 'Ooo bizi çağırmak yok. Ooo biz unutulduk.' lafları artık vazgeçilmez olur. Ama bu gruplar kurulacak,alt gruplar kurulacak, hesaplar sorulacak,gruplardan çıkılacak falan filan.
Siz o zaman burada konu okumuyorsunuz en saçmalarındansaKlan mı oluyosunuz wp grubuna dahil olunca? Minions musunuz hep beraber hareket etmeli filan?
Burda okuduğum en saçma konular arasına girdi bu konu da tşk
Sizin mesaj sayınızdan 500 küsür kat fazla mesajım var ama okumadan yazdıysam hep demek ki....Siz o zaman burada konu okumuyorsunuz en saçmalarındansa
Peki bu konuda size "Bir Derdim Var" dedirten nedir ? Wp grubuna girmeye de grupta kalmaya da mecbur değilsiniz.Bugün bambaşka bir konudan bahsetmek istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki : Çoklu whatsapp grubu kurmak bence cenaze namazına zemin hazırlamak gibi bir şey
Dert mi yakıştırıyorumPeki bu konuda size "Bir Derdim Var" dedirten nedir ? Wp grubuna girmeye de grupta kalmaya da mecbur değilsiniz.
Konunuzu BDV'ye açmıştınız da.Dert mi yakıştırıyorum