• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokk yalnizim ve eşimle anlaşamıyoruz: (

aynı benim eşim ne gezer ne gezdirir nede gezdirene sıcak bakar 17 sene oldu evleneni değişmedi değişemedi vede degismeycek artik kabullendim o yokken yaşıyorum yada yaşamaya calisiyorum ama bu durumdan en cok cocuklar etkileniyor pazar gunlerinden nefret ediyorlar evde tv seyredip uyuyan bi baba hep aynı şeyleri yaşıyoruz değişsik bi şey hiç yok hayatımızda
Çok zor gerçekten sizin bir de çocuklarınız varmış. Allah yardimcimiz olsun.

Sana yapacak tek bisey kaliyor.
Çok düsündüm ben daha fazla seninle evli kalamam diyeceksin.bakalim ne yapacak.seni geri kazanmak icin adim atmadıgini görürsen arkana bakma.
Ya onu diyecek cesaret yok sanirim bende. Zaten evde de iki yabanci gibiyiz. Konusursam ters tepebilir diye düşünüyorum. Bazen olumlu düşünüyor fakat bu aralar o da iyi değil. Sağlıklı dusunemez gibime geliyor.

Ya yazdıklarını hepsini geçtim de "yürürken elimi bile tutmuyor" demişsin ya ona çok takıldım. Seven erkek böyle yapmaz diye düşünüyorum. Diğer yazdıklarının hepsine birşey bulabilirim belki seni teselli edecek ama buna birşey bulamıyorum.
Evetvtutmuyor sevgisini disarda gosteremiyor hep böyleydi. Çekiniyor sanirim. Diyorum ki bize ne milletten saril elimi tut. Yok hayir istiyorsan koluma gir diyor. Yolda da hep iki yabanci gibi yürüyoruz. Evde sevgisini belli ediyor ama sariliyor öpüyor. Guzel seyler soyluyor.gece uyurkene hep o sarilir mesela.

Konuyu ben yazdim sandim
Ben alistim galiba artik hic sikayet etmiyorum
Tek sorunum arkadaslarimin bana gelememesi cunku adam ise bile gitmiyor dogru duzgun .ben gidincede beni yalnizmi birakacaksin diyor.cocuk gibi ayni .bazen banane diyip cikiyorum .bazen kiziyorum keyfinin olmadigini yorgun ve halsiz oldugunu soyluyor.ugrasmiyorum artik:işsiz:
Ee keyfine göre işi nerden buldu..

kocanız sorunlu ... aman evlenmedim bu gidisle evlensem bosanirim ...huzursuzluga tahammul edemiyorum ...kendinizin sıkıntılari yetmiyor kocanizinki ekleniyor birde ... allah yardim etsin ...
Amin sağolun. Herkesin yuvasinda huzur mutluluk olsun inşallah hep.

Ya onu diyecek cesaret yok sanirim bende. Zaten evde de iki yabanci gibiyiz. Konusursam ters tepebilir diye düşünüyorum. Bazen olumlu düşünüyor fakat bu aralar o da iyi değil. Sağlıklı dusunemez gibime geliyor.
Sen bu adamı seviyorsun.ayrılmaya korkuyorsun.değismezse de ben bu adamla yasarim diyormusun peki?
Eger diyorsan bizim sana yapabilecegimiz hicbisey yok.böyle devam.

Evetvtutmuyor sevgisini disarda gosteremiyor hep böyleydi. Çekiniyor sanirim. Diyorum ki bize ne milletten saril elimi tut. Yok hayir istiyorsan koluma gir diyor. Yolda da hep iki yabanci gibi yürüyoruz. Evde sevgisini belli ediyor ama sariliyor öpüyor. Guzel seyler soyluyor.gece uyurkene hep o sarilir mesela.
Benim esimde dısarida asla elimi tutmaz.koluma gir der.asırı ahlakçıdır.
Evde de ben gitmezsem kendisi gelmez.ama bilirim beni sevdiğini.onun icin problem etmiyorum.ne bilim mutluyum onunla.
Dövmüyor hakaret etmiyor.
Beni kimseye muhtaç etmiyor.
Ailesine karsı beni savunuyor.
Beni kimseye ezdirmiyor.
Sürekli kıskaniyor
Bana kiyamiyor
En önemlisi değerli olduğumu hissediyorum.
Bunlar bana yetiyor.hergece ona dua ediyorum.Allahim bizi birbirimizden ayirmasin diye.

Benim esimde dısarida asla elimi tutmaz.koluma gir der.asırı ahlakçıdır.
Evde de ben gitmezsem kendisi gelmez.ama bilirim beni sevdiğini.onun icin problem etmiyorum.ne bilim mutluyum onunla.
Dövmüyor hakaret etmiyor.
Beni kimseye muhtaç etmiyor.
Ailesine karsı beni savunuyor.
Beni kimseye ezdirmiyor.
Sürekli kıskaniyor
Bana kiyamiyor
En önemlisi değerli olduğumu hissediyorum.
Bunlar bana yetiyor.hergece ona dua ediyorum.Allahim bizi birbirimizden ayirmasin diye.
Amin inşallah. Mutlu huzurlu olsun hep yuvaniz...

Evet seviyorum ama boyle de zor oluyor. Iki arada bir derede kaldim malesef. Bazen boş veriyorum bazende katlanamiyorum :KK43:
bu böyle devam edecek o gelgitler hep yasiyacan bunu bil

Amin inşallah. Mutlu huzurlu olsun hep yuvaniz...
Amin canim.cümlemizin.
Evet seviyorum ama boyle de zor oluyor. Iki arada bir derede kaldim malesef. Bazen boş veriyorum bazende katlanamiyorum :KK43:
Cvbi en iyi sen biliyirsun.mutluysan huzurluysan kal.yok bunlar mutlulugumu engelliyor diyorsa da sen bilirsin.

Arkadaslar yardimci olursaniz çok sevinirim. Kimseyle konuşamıyorum anlatamiyorum derdimi. Eşimle mutlu değilim sanki. Eşim asosyal ve ben de tam tersi gezmeyi yürümeyi sinemaya ve tiyatroya gitmeyi çok seviyorum. Fakat eşim böyle değil ne yazıkki. Evleneli 2 yıla yakin olacak ama çok sıkılıyorum onunla. Sürekli evdeyiz. Kimse bize gelmiyor kimseye de gitmiyoruz. Esim kimseyle arkadaşlık etmiyor. Sürekli evdeyiz nerdeyse. Eşim eve geliyor bilgisayari açıyor surekli maç izliyor arada film izliyoruz. Bu arada kayinvalidem de bir süredir bizimle kaliyor. Onunla bir sıkıntımız yok ama eşim beni hiç anlamiyor. Evle ilgili sorumluluklarini yerine getirmiyor. Evde bir şey bozuluyor onu bile yaptirmaya üşeniyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok bunaldimm. O kadar çok şeyle uğraşıyorum ki artik sabretcek halim kalmadi. Eşin hic mi bir şey yapmiyor diyeceksiniz bazen sirf ben sıkılıyorum diye disari cikalim diyor ozaman da ne mi oluyor o sıkılıyor laf ediyor disari ciktigima pişman ediyor. Ben de çalışıyorum ayni onun gibi bende yoruluyorum ara da bir dışarı çıkalım istiyorum. Iki yildir ne doğum günümü hatirliyor kutluyor ne evlilik yıldönümü nü kutluyor. Özel günleri kutlamiyor. Ben hediye alsin derdinde değilim mutlu edecek küçük bir sey dahi yapmiyor.yolda yürürken elimi dahi tutmuyor. Çok yoruldum Çokk :KK43:
Evlenmeden önce keske tanısaydın iyice :/

Back