V
Viven
geldim caanim.yazdiklarini okudum.sanirim toparlarsak şikayetlerin asosyal olması.kıskancliği.maddi olarak rahat davranamaman.babasinin borçlari.ortak biseyler yapamayısinız.
Aslinda tüm bu sorunlarin cvplari sende.bunları aşabilecegini düsünüyormusun?aşmak demek hepsini istedigin hale getirmek degil.burada anlasalim.evlilik sadece bi tarafa evrilmek degil.ortada buluşmak demek.sende bazı şeylerden vazgeçeceksin.ayni sekilde o da.ama bu vazgecis üstünü örtmek gibi olmasin.zamanla yine bi sorun olarak çikar karsiniza.
Yok éğer esin hiç çaba sarfetmiyor ben değişmem diyorsa ya da bunu sen diyorsan bu evliligi sürdürmek istemiyorsunuzdur.
Birbirinize bugün oturun sorun bu soruyu.sen bu evliligi sürdürmek istiyormusun.dürüst olmasini iste.sende ayni sekilde dürüst ol.sonra pisman olmayin.
Sürdürmek istiyorsa çaba sarfetmesi gerektigini söyle.
Sana gelince beklenti icine girmek insani mutsuz eder.çıtayi biraz indirmek lazim.birde evde vakit gecirmeyi sevmelisin.yoksa sana zindan gibi gelir evin.sen evde ne kadar çoo oturmayi seversen o da disarda gezmeyi o kadar ister.ters piskoloji.
Bizimki de hic sevmiyordu disari cikmayi.ben cikalim dedikce ters tepiyordu.inadina gitmek istemiyordu.
Ama simdi ben hic demiyorum.bi yere gidelim diye.simdi kendisi diyor.dun hadi başka bi ilceye gidelim dedim.hemen tamam güzel olur dedi.bugunde ikiletmeden hazirlandi.gittik gezdik geldik.
Asosyal erkekler degisiyor.ilk 3 sene sabit ama senun davranisina gore degisiyor.kayinbabamda oyleymis.gencken bi yere gitmek istemezmis.sonralari eve girmek bilmemis.