Vardi aslinda. Universite de tanıştık. Arkadaslariyla evde takilirdi. Ama biz dışarda gorusurduk bir seyler yapardik. Yani kendisi de bu kadar asosyal değildi.Kütükmüş tam
Evlenirken böyle olduğunu anlayamadın mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardi aslinda. Universite de tanıştık. Arkadaslariyla evde takilirdi. Ama biz dışarda gorusurduk bir seyler yapardik. Yani kendisi de bu kadar asosyal değildi.Kütükmüş tam
Evlenirken böyle olduğunu anlayamadın mı ?
Teşekkür ederim.Benim babamla annem ilk evlendiklerinde misafir geldiğinde dönüp babam oturur ezber yaparmış bırak dışarı çıkmayı konuşmazmış yani okadar kötüymüş durum sabırla alıştıra alıştıra şimdi her hafta sinemaya giderler mesela görmemiş olabilir alttan alarak yıllarca uğraşmış şimdi babama bakıyorumda sosyal yüzmeye falan gidiyor Allah sabır versin uzun ve zorlu bi süreç bu.
Ben de oyleydim aslinda. Arkadaslarimla bulusuyorum. Ama onunlada bir seyler yapmak istiyorum olmuyor. Ama artik bu durum iyice canimi sıkmaya basladi. Bunaldim malesef. Panik bozukluk hastasiyim bunu cok iyi biliyor. Kac gündür depresyondayim. Kimseyle konusmuyorum. Ataklar geciriyorum. Üstelik bu memlekette kimsemiz de yok. Bunaldim iyice. Uyuyup uyanmamak istiyorum. O derece kotuyumKonuyu ben yazdim sandim
Ben alistim galiba artik hic sikayet etmiyorum
Tek sorunum arkadaslarimin bana gelememesi cunku adam ise bile gitmiyor dogru duzgun .ben gidincede beni yalnizmi birakacaksin diyor.cocuk gibi ayni .bazen banane diyip cikiyorum .bazen kiziyorum keyfinin olmadigini yorgun ve halsiz oldugunu soyluyor.ugrasmiyorum artik
Evde ev islerine yardimci oluyor aslinda. Dusuncelidir. Ama ışte diğer konularda olmuyor. Istiyorum ki onunda arkadaslari olsun gitsin gezsin eglensin. Diyorum ki arkadaş edin maça git bir sey yap yok ne yazik ki. Sürekli kisitlanmaktan skldim. Bir sey alsam diyorum şimdi bir sürü sorun yapacak. Ki keske almasam da mutlu olsak.
Inanin boyle olunca alasiniz bile gelmiyor. En son aldim yine surat yapti. Ama aldim. Hiçte takmadim. Ama inanin olmuyor. Alinca mutlu olmuyorsunuz o derece.ben olsam alirim... babasinin borcunu oderken laf ederseniz size hucum eder ama ...akilli bilerek yapiyor ..abimde birseyi yaptirmak icin huzursuzluk cikarir ki istedigi yapilsin hic pabuc birakmiyorum
Eğer senin eşinle tek sıkıntın bu ise,Arkadaslar yardimci olursaniz çok sevinirim. Kimseyle konuşamıyorum anlatamiyorum derdimi. Eşimle mutlu değilim sanki. Eşim asosyal ve ben de tam tersi gezmeyi yürümeyi sinemaya ve tiyatroya gitmeyi çok seviyorum. Fakat eşim böyle değil ne yazıkki. Evleneli 2 yıla yakin olacak ama çok sıkılıyorum onunla. Sürekli evdeyiz. Kimse bize gelmiyor kimseye de gitmiyoruz. Esim kimseyle arkadaşlık etmiyor. Sürekli evdeyiz nerdeyse. Eşim eve geliyor bilgisayari açıyor surekli maç izliyor arada film izliyoruz. Bu arada kayinvalidem de bir süredir bizimle kaliyor. Onunla bir sıkıntımız yok ama eşim beni hiç anlamiyor. Evle ilgili sorumluluklarini yerine getirmiyor. Evde bir şey bozuluyor onu bile yaptirmaya üşeniyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok bunaldimm. O kadar çok şeyle uğraşıyorum ki artik sabretcek halim kalmadi. Eşin hic mi bir şey yapmiyor diyeceksiniz bazen sirf ben sıkılıyorum diye disari cikalim diyor ozaman da ne mi oluyor o sıkılıyor laf ediyor disari ciktigima pişman ediyor. Ben de çalışıyorum ayni onun gibi bende yoruluyorum ara da bir dışarı çıkalım istiyorum. Iki yildir ne doğum günümü hatirliyor kutluyor ne evlilik yıldönümü nü kutluyor. Özel günleri kutlamiyor. Ben hediye alsin derdinde değilim mutlu edecek küçük bir sey dahi yapmiyor.yolda yürürken elimi dahi tutmuyor. Çok yoruldum Çokk
Inanin boyle olunca alasiniz bile gelmiyor. En son aldim yine surat yapti. Ama aldim. Hiçte takmadim. Ama inanin olmuyor. Alinca mutlu olmuyorsunuz o derece.
gercekten cok benziyoruz bende panik bozukluk yasadim kendiside hep ilac kullanir sinirli bir insan .bende bunu kullaniyorum yuruyus yapmam lazim sende yuru bak iyice depresyona giriyorsun filan yok yemiyor sen git diyor. En azindan beni rahat birakmaya basladiBen de oyleydim aslinda. Arkadaslarimla bulusuyorum. Ama onunlada bir seyler yapmak istiyorum olmuyor. Ama artik bu durum iyice canimi sıkmaya basladi. Bunaldim malesef. Panik bozukluk hastasiyim bunu cok iyi biliyor. Kac gündür depresyondayim. Kimseyle konusmuyorum. Ataklar geciriyorum. Üstelik bu memlekette kimsemiz de yok. Bunaldim iyice. Uyuyup uyanmamak istiyorum. O derece kotuyum
Cok güzel yazdiklariniz. Fakat bunu şimdi yapsam aEğer senin eşinle tek sıkıntın bu ise,
Ona sormadan tiyatro sinema bileti al süpriz yaptım de, tatlı tatlı aşkım çok sıkıldım beni işten al gezmeye götür sevgili gibi takılalım bugün de, hadi bugün gezme günümüz olsun güzel yerlere gidelim de süper bi mekan duydum hadi beni yemeğe çıkarıyorsun de.. böyle şeyler yap inan bana onun huyuna giderek aranızı sıcak tutarak istediğin her şeyi yaptırabilirsin sadece ondan senin isteklerini anlamasını bekleme sen kendin talep etmelisin biraz da ve söylemekle değil hadi hazırlandım aşkım diyip öpmen falan lazım yada özel bi günde haftasonu için yer ayırtman lazım otelde. Ve tabiki gittiğiniz yerlerde onun da mutlu olmasını eğlenmesini sağla eminim düzelir.
Her gittiğiniz yerden dönünce hayatım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bugün, seni çok seviyorum vs diyip sarılsan, hatta o güne özel yakınlaşsan ona
"aa ben eşimi ne güzel mutlu edebiliyorum hep yapayım" diye düşünmeyecek erkek yoktur, kendi şahsi fikrim bu.
Eğer senin eşinle tek sıkıntın bu ise,
Ona sormadan tiyatro sinema bileti al süpriz yaptım de, tatlı tatlı aşkım çok sıkıldım beni işten al gezmeye götür sevgili gibi takılalım bugün de, hadi bugün gezme günümüz olsun güzel yerlere gidelim de süper bi mekan duydum hadi beni yemeğe çıkarıyorsun de.. böyle şeyler yap inan bana onun huyuna giderek aranızı sıcak tutarak istediğin her şeyi yaptırabilirsin sadece ondan senin isteklerini anlamasını bekleme sen kendin talep etmelisin biraz da ve söylemekle değil hadi hazırlandım aşkım diyip öpmen falan lazım yada özel bi günde haftasonu için yer ayırtman lazım otelde. Ve tabiki gittiğiniz yerlerde onun da mutlu olmasını eğlenmesini sağla eminim düzelir.
Her gittiğiniz yerden dönünce hayatım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bugün, seni çok seviyorum vs diyip sarılsan, hatta o güne özel yakınlaşsan ona
"aa ben eşimi ne güzel mutlu edebiliyorum hep yapayım" diye düşünmeyecek erkek yoktur, kendi şahsi fikrim bu.
Bence sen fark etmemişsinVardi aslinda. Universite de tanıştık. Arkadaslariyla evde takilirdi. Ama biz dışarda gorusurduk bir seyler yapardik. Yani kendisi de bu kadar asosyal değildi.
Evlendik biz gercektenHaklısın canım
Öküslük genlerinde var .
Bu cinsin türleri pek değişmez sen yinede mutlu olacağın şeylerden vazgeçme
Haklısın canım
Öküslük genlerinde var .
Evlendik biz gercekten. Evde oturmak icin evlendik. Evliligin ne oldugunu bilmiyor. Evlilik ise git eve gel degil ne yazik ki.Haklısın canım
Öküslük genlerinde var .
Ya çok sosyal olmadigini biliyordum. Bu kadar değildi. Daha once yasadigi sehirde bile bir suru arkadaşı vardi. Bulusuyordu onlarla. Burda kimseyle gorusmuyor.Bence sen fark etmemişsin
Oda aslinda annene babana para gonderelim diyip durur. Ki zaten suan borclardan dolayı elimizde cok para da kalmiyor. Ki bir seyler almadiysam hep ev alalim diyeydi. O da olmayacak.takmamayi zamanla ogrenirsiniz... kimsenin borcunu odemek zorunda degilsiniz...o sizin kyk borcunuz olsa odermiydi acaba... ben boyle insani sevmiyorum kendi parasi olsa amenna ama ben calisiyorsam alirim 2 asar 3 asar sonra bakar takmiyorsunuz o taktigini yapmaz...siz taktikca o bu sekilde size yuklenir