Arkadaslar yardimci olursaniz çok sevinirim. Kimseyle konuşamıyorum anlatamiyorum derdimi. Eşimle mutlu değilim sanki. Eşim asosyal ve ben de tam tersi gezmeyi yürümeyi sinemaya ve tiyatroya gitmeyi çok seviyorum. Fakat eşim böyle değil ne yazıkki. Evleneli 2 yıla yakin olacak ama çok sıkılıyorum onunla. Sürekli evdeyiz. Kimse bize gelmiyor kimseye de gitmiyoruz. Esim kimseyle arkadaşlık etmiyor. Sürekli evdeyiz nerdeyse. Eşim eve geliyor bilgisayari açıyor surekli maç izliyor arada film izliyoruz. Bu arada kayinvalidem de bir süredir bizimle kaliyor. Onunla bir sıkıntımız yok ama eşim beni hiç anlamiyor. Evle ilgili sorumluluklarini yerine getirmiyor. Evde bir şey bozuluyor onu bile yaptirmaya üşeniyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok bunaldimm. O kadar çok şeyle uğraşıyorum ki artik sabretcek halim kalmadi. Eşin hic mi bir şey yapmiyor diyeceksiniz bazen sirf ben sıkılıyorum diye disari cikalim diyor ozaman da ne mi oluyor o sıkılıyor laf ediyor disari ciktigima pişman ediyor. Ben de çalışıyorum ayni onun gibi bende yoruluyorum ara da bir dışarı çıkalım istiyorum. Iki yildir ne doğum günümü hatirliyor kutluyor ne evlilik yıldönümü nü kutluyor. Özel günleri kutlamiyor. Ben hediye alsin derdinde değilim mutlu edecek küçük bir sey dahi yapmiyor.yolda yürürken elimi dahi tutmuyor. Çok yoruldum Çokk