• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokk yalnizim ve eşimle anlaşamıyoruz: (

Viven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
71
36
3
34
Arkadaslar yardimci olursaniz çok sevinirim. Kimseyle konuşamıyorum anlatamiyorum derdimi. Eşimle mutlu değilim sanki. Eşim asosyal ve ben de tam tersi gezmeyi yürümeyi sinemaya ve tiyatroya gitmeyi çok seviyorum. Fakat eşim böyle değil ne yazıkki. Evleneli 2 yıla yakin olacak ama çok sıkılıyorum onunla. Sürekli evdeyiz. Kimse bize gelmiyor kimseye de gitmiyoruz. Esim kimseyle arkadaşlık etmiyor. Sürekli evdeyiz nerdeyse. Eşim eve geliyor bilgisayari açıyor surekli maç izliyor arada film izliyoruz. Bu arada kayinvalidem de bir süredir bizimle kaliyor. Onunla bir sıkıntımız yok ama eşim beni hiç anlamiyor. Evle ilgili sorumluluklarini yerine getirmiyor. Evde bir şey bozuluyor onu bile yaptirmaya üşeniyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok bunaldimm. O kadar çok şeyle uğraşıyorum ki artik sabretcek halim kalmadi. Eşin hic mi bir şey yapmiyor diyeceksiniz bazen sirf ben sıkılıyorum diye disari cikalim diyor ozaman da ne mi oluyor o sıkılıyor laf ediyor disari ciktigima pişman ediyor. Ben de çalışıyorum ayni onun gibi bende yoruluyorum ara da bir dışarı çıkalım istiyorum. Iki yildir ne doğum günümü hatirliyor kutluyor ne evlilik yıldönümü nü kutluyor. Özel günleri kutlamiyor. Ben hediye alsin derdinde değilim mutlu edecek küçük bir sey dahi yapmiyor.yolda yürürken elimi dahi tutmuyor. Çok yoruldum Çokk :(

Küçük adımlarla alıştırın . Önce bi çay içimlik çıkın, sevdiği şeyleri yaptırın. Sonra bi yemek yemeklik çıkın. Sonra seveceği tarz film/ tiyatroya götürün. Keyif alsın yani. Öyle öyle alıştırın.kediyi kuma alıştırın gibi ufak ufak. Ona ödüller koyun. Hadi dışarı çıkalım pasta yiyelim(artık ne seviyorsa işte) diyip. İlla hoşuna gider

evlenmeden önce çok iyi düşünmemiz gerektiğini ne yazık ki düşünemiyoruz.
lütfen çocuk yapmadan önce çok iyi düşünün.
benzer sorunları yaşayan biri olarak sabır diliyorum size.
bir süre sonra o gidelim dese de siz istemeyeceksniz. o raddeye gelmeden konusun ve net tavrınızı, ondan ve hayattan neler beklediğinizi dile getirin.

Sağolun arkadaşlar. Zaten sirf bu yüzden çocuk düşünmüyorum daha. Üstelik kayinvalidem hep bizle kalacak. O geldiğinden beri hele hiç çıkmıyor dışarı. Babayla maddi manevi sıkıntılar var. Hep destek olmaya çalışıyorum olmuyor. Bu ikigundur hiç konusmuyoruz. Çok yoruldum :(

İnanın yillardir babasindan bıktığı için o da mutsuz. Destek oluyorum olmuyor. Babasisinin bir sürü borcu vardi birde bize kaldi hepsi. Kendimize ev alacaktik bunlar yüzünden olmadi. Evlendigimizden beri kendime doğru dürüst bir sey almadım. Para kazaniyorum ama harcatmiyor. Bir sey aliyorum surat yapiyor laf ediyor burnumdan getiriyor. Ama babasinin borclarini ödemeye gelince bir sey diyemiyoruz.

• Beğen
Reactions: Den
Küçük adımlarla alıştırın . Önce bi çay içimlik çıkın, sevdiği şeyleri yaptırın. Sonra bi yemek yemeklik çıkın. Sonra seveceği tarz film/ tiyatroya götürün. Keyif alsın yani. Öyle öyle alıştırın.kediyi kuma alıştırın gibi ufak ufak. Ona ödüller koyun. Hadi dışarı çıkalım pasta yiyelim(artık ne seviyorsa işte) diyip. İlla hoşuna gider
Dediğim gibi eskiden az da olsak yapardi ama istemeyerek. Artik yapmiyor ne yazik kii aylardir is ev çok sıkıldim.:(

Arkadaslar yardimci olursaniz çok sevinirim. Kimseyle konuşamıyorum anlatamiyorum derdimi. Eşimle mutlu değilim sanki. Eşim asosyal ve ben de tam tersi gezmeyi yürümeyi sinemaya ve tiyatroya gitmeyi çok seviyorum. Fakat eşim böyle değil ne yazıkki. Evleneli 2 yıla yakin olacak ama çok sıkılıyorum onunla. Sürekli evdeyiz. Kimse bize gelmiyor kimseye de gitmiyoruz. Esim kimseyle arkadaşlık etmiyor. Sürekli evdeyiz nerdeyse. Eşim eve geliyor bilgisayari açıyor surekli maç izliyor arada film izliyoruz. Bu arada kayinvalidem de bir süredir bizimle kaliyor. Onunla bir sıkıntımız yok ama eşim beni hiç anlamiyor. Evle ilgili sorumluluklarini yerine getirmiyor. Evde bir şey bozuluyor onu bile yaptirmaya üşeniyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok bunaldimm. O kadar çok şeyle uğraşıyorum ki artik sabretcek halim kalmadi. Eşin hic mi bir şey yapmiyor diyeceksiniz bazen sirf ben sıkılıyorum diye disari cikalim diyor ozaman da ne mi oluyor o sıkılıyor laf ediyor disari ciktigima pişman ediyor. Ben de çalışıyorum ayni onun gibi bende yoruluyorum ara da bir dışarı çıkalım istiyorum. Iki yildir ne doğum günümü hatirliyor kutluyor ne evlilik yıldönümü nü kutluyor. Özel günleri kutlamiyor. Ben hediye alsin derdinde değilim mutlu edecek küçük bir sey dahi yapmiyor.yolda yürürken elimi dahi tutmuyor. Çok yoruldum Çokk :KK43:

Ve eşim kıskanç ne yazik ki. Sosyal hayatimi bitirdi. Kursa filan gideceğim mesela yok erkek vardir. O vardir. Bunaldim iyice. Konuşunca 1 gun anliyor bazen ertesi günü ayni. Eşimle severek evlendik. Beni hala seviyor biliyorum. Ama bu hayattan cok sıkıldim. Mutsuzum. Eşimle bir seyler yapip mutlu olmak eğlenmek istiyorum.

Benim esimde asosyallik bakimindan esine ćok benziyor.ve bu halinden memnun.insanlara güvenmiyor.sevmiyor.hep bi temkin.hep bi resmilik.hep evdeyiz.isten gelince elinde oyuncagi.arada film izleriz.ama çoğu zaman hobi edinmek ister.bu yönde atilimi cok.
Onceden bende disarda gezmek isterdim.çok tartistik.bi sonuca varamadim.tabiati boyle dedim.ben uydum ona.
Sonra bende bu hayata alistim.sıkılmıyoruz da evde.o evde olunca ben ćok mutlu oluyorum.tek arkadasim o.
Arada apartmandaki komsularla görüşüyorum gündüz.
Aksamlari esim isten gelince bana bayram oluyor.
Ben bu duruma alistim.sen alisamayacagini dusünuyorsan yol sana ćok yakin.

Artik evde de bir seyler yapmiyor ki benimle. Diyorum kitap okuyalim internete bağımlı olmayalim. Benle okuyor 1 gün ertesi gün yok. Diyorum hadi spor yapalim evde ona aletler aldik yok. Sıkıntidan evde o kadar cok hobi edindim ki kendime onlarla ugrasmaktan da sıkıldim. Her gün cikalim demiyorum. Bir gunde kendisi desin hadi cikalim bir seyler yapalim o da yok. Cikmaz bir yooldayim anlayacaginiz :(

Artik evde de bir seyler yapmiyor ki benimle. Diyorum kitap okuyalim internete bağımlı olmayalim. Benle okuyor 1 gün ertesi gün yok. Diyorum hadi spor yapalim evde ona aletler aldik yok. Sıkıntidan evde o kadar cok hobi edindim ki kendime onlarla ugrasmaktan da sıkıldim. Her gün cikalim demiyorum. Bir gunde kendisi desin hadi cikalim bir seyler yapalim o da yok. Cikmaz bir yooldayim anlayacaginiz :KK43:
Ne yazikı ki esiniz eşime çok benziyir.

birsey yapmiyor yanliş bir söz seni almiş ya.. sen herseyi hallediyorsun evde... ne gerek var senle ilgilenmesine robotsun sen gozunde... disarda calis evde calis tek soz soyleme...
Evde ev islerine yardimci oluyor aslinda. Dusuncelidir. Ama ışte diğer konularda olmuyor. Istiyorum ki onunda arkadaslari olsun gitsin gezsin eglensin. Diyorum ki arkadaş edin maça git bir sey yap yok ne yazik ki. Sürekli kisitlanmaktan skldim. Bir sey alsam diyorum şimdi bir sürü sorun yapacak. Ki keske almasam da mutlu olsak.

Back