çokk acil gündelik ew temizlik işi arıyorummmm :(((

serenselen

SEREN VE SELENIM İÇİN YAŞ
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
284
0
641
Diğer
slm arkadaslar ben 27 yasında ewlı 2 kız cocuk annesıyım ist bagcılarda oturuyorum ihtıyaclarımdan dolayı gündelik ew temızlık işi arıyorum bu işi daha öncede 6 yıl yaptım tecrübem var merak etmeyın işimde güvenilirim bu konuda kendıme güvenim sonsuz emınımkı sılerde göründe hak verıceksınız aylık işine giremıyorım kızım var 10 yas ve 1.5 yasında onlara bakanım yok aylık işine giremememmın sebebı bu yoksa benım için iş olsun fark etmez yeterkalınterimizle kazanıp calısalım evımıze ekmegımızı götürelım ((( arkadaslarsizlerden ricam bana yardımcı olurmusunuz daha öncede boyle bır konu actım kımse cvp vermedı verenlerde hep haber verıcem dedıler hala haber beklıyoruz (((

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…