• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah rızası için bır iş haberı verin bana :(( :(((((((((((

Ankarada oturuyorum gündelik ev temizlik işi yapıyorum ihtiyacı olan varsa cvp yazarsa sevinirim ! Güvenilir kişilerle çalışmaş isterim !

Ben de yardımcı bayan arıyorum fakat anadolu yakasındayım. Uygun olursa mesaj atın lütfen. Allah yardımcınız olsun.

ankarada temizliğe giden bir bayan arıyorum. haftada bir yarım gün istiyorum. ilgilenenler özelden ulaşabilirler

Güneşlide oturuyorum 2+1 küçük bi evim var , haftada bir temizlik için eleman almayı düşünüyorum 80 tl+ yol , uyarsa özelden msj yazın görüşelim ..

merhaba bende temizilik ilşlerine gidiyorum bayardımcı aryosanız bana burdan yasarsanız yada öelden ulşırsanız sevinirim 2 günüm dolu tecrubem vardır

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Back