- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
sorma valla aynı mesafeden konuşmayalı çok olduhahah iyilik senden ne haber boydaş?
boyuma göre birini bulmak ne güzel.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma valla aynı mesafeden konuşmayalı çok olduhahah iyilik senden ne haber boydaş?
boyuma göre birini bulmak ne güzel.![]()
Evet yaAy çok sevindim umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız
İşe yeni girdiğim için stres de yaptım sanırım ben. Önce onu halletmem gerekiyor, fazla sağlıklı besleniyorum bunu da bırakmam gerekiyor. Sabahları ben 6da uyanıyorum ama midem 10 gibi uyanıyor, peynir görünce bile midem bulanıyorOnun yerine her sabah açma/poğaça alsam fırından, mideme dokunur diye korkuyorum ama alacağım artık böyle olmuyor, kendimi alıştırmam gerek.
İnsanların sözleri çok kırıyor onlar farkında olmasalar da, yahu arkadaşım ben zaten biliyorum iskelet gibi olduğumu, ısrarla söyleyip neden daha çok moralimi bozuyorsunuz ki di mi ama![]()
Bana göre zayıfsın güzelsin dikkat et ama kahvaltını ihmal etme bizim Türk kadınında istisna dışında çok Zayıf kalan yok o Yüzden tadını çıkarÇok zayıf olmak iyi değil bence
Sağlık raporu için gittiğimde doktor bana ''benden sağlıklısın' dedi, bütün değerlerim yerinde allaha şükür, sorunu ben de çözemedim
Ekmek hiç yemiyorum, yemem gerekiyor aslında. O değil, yokluğunu bile farketmiyorum. Eskiden yemeğin suyuna bandırırdım öyle yerdim. Şimdi yemekhanedeki yeemkler çok yağlı olduğu için aynı şeyi yapamıyorumEvden tost yapıp oraya götürsem iyi olur belki, yanına da bir simit..
İnşallah sağlığınıza ve istediğiniz kiloya ulaşırsınız en kısa zamanda
20 yaşındayım ve şimdi kilo alamzsam ve hastalanırsam o zaman hiç alamam diye korkuyorum. Şöyle ki; insan bir ishal olduğunda bile 3 günde birkaç kilo verebiliyor, bizzat yaşadığımdan bu durumu![]()
Ya ben cidden anlamıyorum doktora gitmek yerine burda önemli bir sağlık sorununa cevap arayanları. He canım he sabah akşam bol tereyağlı makarna ye alırsın kilo.Hey allahım...Sabah sabah moralim o kadar bozuldu ki kızlar
1 ay önce işe girdim, o zaman tartıldığımda 50 kiloydum tam. Az önce annem tartıldı, gel bir de sen tartıl dedi. Tartıya bir çıktım, 45 kiloyumHerkes iskelet gibisin diyor moralim çok bozuk, 45 diye kilo mu olur
Şöyle söyleyeyim sabahları kahvaltı yapamıyorum bu yüzden öğlen 11:45'de öğle yemeğine gidiyorum. Mutlaka çorba, yanına salata, et ya da tavuklu bir yemek ve pilav yiyorum. Aynı öğünü akşam 5:30da da yiyorum, 6:30da eve gelince de evde yemek yiyorum benzer bir menü.
Atıştırma alışkanlığım yok meyveyi çok yiyorum sadece. Kola hamburger hiç yok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Kilo almak için yemeye mi başlasam?
Bana lütfen yardım edin nasıl kilo alabilirim hastalanıcam diye korkuyorum![]()
bende daha bir seneye kadar ayni derttrydi. kendimi bildim bileli zayiftim ufak tefekti. hala oyle sayilirim gerci cocukken doktora gittim tedaviler vs. gordum pek fayda etmedi evlendim hala zayiftim oglum oldu hala zayiftim aslinda tek istedigi 38 beden etegin bedenina tam olmasiydi btadilatsiz vs. bi kiyafet giyebilmekti..en son diyetisyene gittim o bi program hazirladi bana ve kilo almaya basladim sonra biraktim diyetisyeni ama istahim acilmisti artik en azindan kilo vermiyordumsimdi istedigim kilodayim.. sabah kahvaltisi onemli once guzelce kahvalti i yap oglen yemegini yiyormussun zaten arada bi meyve veya bi kekle meyve suyu iç aksam yemeginide aksatma ara ogunler eklersen olur bence birde en onemlisi kilonu stres yapma..Sabah sabah moralim o kadar bozuldu ki kızlar
1 ay önce işe girdim, o zaman tartıldığımda 50 kiloydum tam. Az önce annem tartıldı, gel bir de sen tartıl dedi. Tartıya bir çıktım, 45 kiloyumHerkes iskelet gibisin diyor moralim çok bozuk, 45 diye kilo mu olur
Şöyle söyleyeyim sabahları kahvaltı yapamıyorum bu yüzden öğlen 11:45'de öğle yemeğine gidiyorum. Mutlaka çorba, yanına salata, et ya da tavuklu bir yemek ve pilav yiyorum. Aynı öğünü akşam 5:30da da yiyorum, 6:30da eve gelince de evde yemek yiyorum benzer bir menü.
Atıştırma alışkanlığım yok meyveyi çok yiyorum sadece. Kola hamburger hiç yok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Kilo almak için yemeye mi başlasam?
1.80 boyunda 57 kiloyum.
spora gidiyorum.
hayatım boyunca kilo problemim olmadı.
tek derdim yaşlandığımda sıkı kalmak.
çok güzel kilo verdiririm ama henüz aldırmaya level atlayamadım
sadece şunu biliyorum spor salonlarında da kilo almaya yönelik programlar var.
onu deneyebilirsiniz.
Ben de yiyemiyorum. Kahvalti hic yapamiyorum benim de midem gec uyaniyor.Sabah sabah moralim o kadar bozuldu ki kızlar
Kilo almak istiyorsan al ama pogaca acma ile degil. Her gun oyle seyler yersen sagligin bozulur. Yatmadan once de yeme sakin. Her gun yiyecegin seyleri soyluyorum: Ceviz, fistik, tahin, pekmez, kaymak. Her gun ye bunlari ara ogunlerde.Ay çok sevindim umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız
İşe yeni girdiğim için stres de yaptım sanırım ben. Önce onu halletmem gerekiyor, fazla sağlıklı besleniyorum bunu da bırakmam gerekiyor. Sabahları ben 6da uyanıyorum ama midem 10 gibi uyanıyor, peynir görünce bile midem bulanıyorOnun yerine her sabah açma/poğaça alsam fırından, mideme dokunur diye korkuyorum ama alacağım artık böyle olmuyor, kendimi alıştırmam gerek.
İnsanların sözleri çok kırıyor onlar farkında olmasalar da, yahu arkadaşım ben zaten biliyorum iskelet gibi olduğumu, ısrarla söyleyip neden daha çok moralimi bozuyorsunuz ki di mi ama![]()
Aa evet gerçekten, yemek yemeye başladığımda hafif bir mide bulantısı oluyor ama kendimi zorlayıp yemeye devam ediyorumBen de cipsi çok severdim ama ne zaman cips/çekirdek yesem ertesi gün yüzümde pütür pütür sivilceler çıkardı bu yüzden bıraktım. 3 seneye yakın 1 tane bile yemedim
İradeliyim kendi çapımda, bununla gurur duyuyorum ama işteee iskelet oldum
![]()
Süpermiş. Ama ben tatlı çikolata vs. Çok seviyorum ekmeksiz yaşarım tamam ama çikolatasız bir hayat dusunemiyorum
sorma valla aynı mesafeden konuşmayalı çok oldu![]()