Çok zayıflamışım

Ay çok sevindim umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız:KK51:
İşe yeni girdiğim için stres de yaptım sanırım ben. Önce onu halletmem gerekiyor, fazla sağlıklı besleniyorum bunu da bırakmam gerekiyor. Sabahları ben 6da uyanıyorum ama midem 10 gibi uyanıyor, peynir görünce bile midem bulanıyor :KK43: Onun yerine her sabah açma/poğaça alsam fırından, mideme dokunur diye korkuyorum ama alacağım artık böyle olmuyor, kendimi alıştırmam gerek.
İnsanların sözleri çok kırıyor onlar farkında olmasalar da, yahu arkadaşım ben zaten biliyorum iskelet gibi olduğumu, ısrarla söyleyip neden daha çok moralimi bozuyorsunuz ki di mi ama :mad:
Evet ya
Ne kadar zayıfsın diye diye moralim yerlerde geziyor
Üstüne halsizlik yorgunluk falan bir sürü şey
İnşallah alırız kıloları ama ben artık diyetisyene gitmeye kararlıyım

bu derdi bana verseler, hayatım boyunca 45-47 kilo arası kalsam, hayatımın en büyük derdinden kurtulmuş olurum, amin :KK70:
boyum 1.67, kilom 58, oturunca göbeğim katlanıyor ve bundan iğreniyorum :mad:

Diyetisyenlik okuyorum.
Yemek yerken sivi seyleri cikarin sofranizdan. Mideniz dolmasin onlarla. Corbayi duru degil taneli ve bol icerikli secin. Ete odaklanin yesillik yerine. Beyaz et degil kirmizi et. Ve atistirma olrak cebinizde her an findik fistik bulundurun. Findik fistik besin degerleri olrak ete cok yakin.
Hayvansal gidalari cogaltin. Sut, yumurta bol bol yiyin. Onlari besin degerleri daha yuksek.

Çok zayıf olmak iyi değil bence :KK43:

Sağlık raporu için gittiğimde doktor bana ''benden sağlıklısın' dedi, bütün değerlerim yerinde allaha şükür, sorunu ben de çözemedim

Ekmek hiç yemiyorum, yemem gerekiyor aslında. O değil, yokluğunu bile farketmiyorum. Eskiden yemeğin suyuna bandırırdım öyle yerdim. Şimdi yemekhanedeki yeemkler çok yağlı olduğu için aynı şeyi yapamıyorum :KK43: Evden tost yapıp oraya götürsem iyi olur belki, yanına da bir simit..

İnşallah sağlığınıza ve istediğiniz kiloya ulaşırsınız en kısa zamanda:21:
20 yaşındayım ve şimdi kilo alamzsam ve hastalanırsam o zaman hiç alamam diye korkuyorum. Şöyle ki; insan bir ishal olduğunda bile 3 günde birkaç kilo verebiliyor, bizzat yaşadığımdan bu durumu :olamaz:
Bana göre zayıfsın güzelsin dikkat et ama kahvaltını ihmal etme bizim Türk kadınında istisna dışında çok Zayıf kalan yok o Yüzden tadını çıkar

Sabah sabah moralim o kadar bozuldu ki kızlar :110:
1 ay önce işe girdim, o zaman tartıldığımda 50 kiloydum tam. Az önce annem tartıldı, gel bir de sen tartıl dedi. Tartıya bir çıktım, 45 kiloyum:KK43: Herkes iskelet gibisin diyor moralim çok bozuk, 45 diye kilo mu olur :olamaz:
Şöyle söyleyeyim sabahları kahvaltı yapamıyorum bu yüzden öğlen 11:45'de öğle yemeğine gidiyorum. Mutlaka çorba, yanına salata, et ya da tavuklu bir yemek ve pilav yiyorum. Aynı öğünü akşam 5:30da da yiyorum, 6:30da eve gelince de evde yemek yiyorum benzer bir menü.
Atıştırma alışkanlığım yok meyveyi çok yiyorum sadece. Kola hamburger hiç yok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Kilo almak için yemeye mi başlasam?
Bana lütfen yardım edin nasıl kilo alabilirim hastalanıcam diye korkuyorum:KK61::cry:
Ya ben cidden anlamıyorum doktora gitmek yerine burda önemli bir sağlık sorununa cevap arayanları. He canım he sabah akşam bol tereyağlı makarna ye alırsın kilo.Hey allahım...

Kahvaltı yapmamak cidden zayıflatıyor galiba. Etrafımda kahvaltı etmeyen kim varsa çok zayıflar. Ben kahvaltı ettiğim halde öğleni zor ediyorum :)
Tavsiyem kahvaltı için evden tost veya ekmek arası hazırla. Hem sağlıklı hem besleyici oluyor.bir gün Peynir-domates olur birgün nutella olur, birgün tost olur. Değişik değişik olunca insan sıkılmıyorda. Ben hep öyle yaparım çok nadiren simit peynir yerim ama poğaça asla. Sırf yağ ve hamur doyurmuyorda zaten.
Diğer öğünlerin gayet normal alıyım diyede çok uğraşma ama kahvaltı önemli dinç olmak için. Ayrıca minik bir kaba kuru üzün fındık vb koy çantana arada at ağzına enerji verir.

Boyun kaç ki? 165 üzeri değilsen 45 kilo bence lokum lokum:D
Sanırım kilo almak istesem gece yatmadan önce yerdim öf en sevdiğim şey. Tabi reflün falan yoksa.
Fit to fat to fit diye bir program var. Deli gibi kaslı fitness hocaları 4ayda deli gibi yiyerek 20 kilo alıyorlar. O kaslarla onların metabolizma hızını düşünürsek 4 ayda 20 kilo aldıklarına göre imkansız değil. İzle bir bence.
Bir de ben diyetisyen olayına da inanmıyorum. Her biri kendince bir tarz olusturmus, bir yönteme inanmış. Hepsi baska bir sey tavsiye ediyor.
Birinin ak dediğine diğeri kara diyor.
O yuzden kan değerlerine baktır önce tirodine vs. Her ay da kontrole git. Bozulmalar olmasının önüne gececek sekilde ye önüne geleni.
45 kilo olsam ne yerim bee:D

1 ay önce işe girdim, o zaman tartıldığımda 50 kiloydum tam. Az önce annem tartıldı, gel bir de sen tartıl dedi. Tartıya bir çıktım, 45 kiloyum:KK43: Herkes iskelet gibisin diyor moralim çok bozuk, 45 diye kilo mu olur :olamaz:
Şöyle söyleyeyim sabahları kahvaltı yapamıyorum bu yüzden öğlen 11:45'de öğle yemeğine gidiyorum. Mutlaka çorba, yanına salata, et ya da tavuklu bir yemek ve pilav yiyorum. Aynı öğünü akşam 5:30da da yiyorum, 6:30da eve gelince de evde yemek yiyorum benzer bir menü.
Atıştırma alışkanlığım yok meyveyi çok yiyorum sadece. Kola hamburger hiç yok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Kilo almak için yemeye mi başlasam?
Bana lütfen yardım edin nasıl kilo alabilirim hastalanıcam diye korkuyorum:KK61::cry:
bende daha bir seneye kadar ayni derttrydi. kendimi bildim bileli zayiftim ufak tefekti. hala oyle sayilirim gerci cocukken doktora gittim tedaviler vs. gordum pek fayda etmedi evlendim hala zayiftim oglum oldu hala zayiftim aslinda tek istedigi 38 beden etegin bedenina tam olmasiydi btadilatsiz vs. bi kiyafet giyebilmekti..en son diyetisyene gittim o bi program hazirladi bana ve kilo almaya basladim sonra biraktim diyetisyeni ama istahim acilmisti artik en azindan kilo vermiyordumsimdi istedigim kilodayim.. sabah kahvaltisi onemli once guzelce kahvalti i yap oglen yemegini yiyormussun zaten arada bi meyve veya bi kekle meyve suyu iç aksam yemeginide aksatma ara ogunler eklersen olur bence birde en onemlisi kilonu stres yapma..

1.80 boyunda 57 kiloyum.
spora gidiyorum.
hayatım boyunca kilo problemim olmadı.
tek derdim yaşlandığımda sıkı kalmak.
çok güzel kilo verdiririm ama henüz aldırmaya level atlayamadım :KK45:
sadece şunu biliyorum spor salonlarında da kilo almaya yönelik programlar var.
onu deneyebilirsiniz.

180 nedir yaa :63:
:KK200:

Ben de yiyemiyorum. Kahvalti hic yapamiyorum benim de midem gec uyaniyor.
43 kiloya dustum. Ama bunu sorun etmiyorum cevrem cok zayifsin diyor ama kilolu olmaktan iyi gibi geliyor.
Bir de benim hatlarim dolgun giydiklerimi tasiyorum.

Ay çok sevindim umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız:KK51:
İşe yeni girdiğim için stres de yaptım sanırım ben. Önce onu halletmem gerekiyor, fazla sağlıklı besleniyorum bunu da bırakmam gerekiyor. Sabahları ben 6da uyanıyorum ama midem 10 gibi uyanıyor, peynir görünce bile midem bulanıyor :KK43: Onun yerine her sabah açma/poğaça alsam fırından, mideme dokunur diye korkuyorum ama alacağım artık böyle olmuyor, kendimi alıştırmam gerek.
İnsanların sözleri çok kırıyor onlar farkında olmasalar da, yahu arkadaşım ben zaten biliyorum iskelet gibi olduğumu, ısrarla söyleyip neden daha çok moralimi bozuyorsunuz ki di mi ama :mad:
Kilo almak istiyorsan al ama pogaca acma ile degil. Her gun oyle seyler yersen sagligin bozulur. Yatmadan once de yeme sakin. Her gun yiyecegin seyleri soyluyorum: Ceviz, fistik, tahin, pekmez, kaymak. Her gun ye bunlari ara ogunlerde.

Troidinize baktirin. Saglikliysaniz bence cok önemsiz ama illa alayim diyorsanız yukaridaki onlarca yorumdaki gibi sacma sapan karbonhidratla almayın. Ekmek pogaca yiyerek aldiginiz kilo hastalık olur size. Diyetisyene gidin kalıcı kilo almak istiyorum deyin, proteinli bir diyetle yardimci olacaktır. Ama metabolizmaniz hizliysa cok sa yapacak birsey olmayabilir

Aa evet gerçekten, yemek yemeye başladığımda hafif bir mide bulantısı oluyor ama kendimi zorlayıp yemeye devam ediyorum :KK51: Ben de cipsi çok severdim ama ne zaman cips/çekirdek yesem ertesi gün yüzümde pütür pütür sivilceler çıkardı bu yüzden bıraktım. 3 seneye yakın 1 tane bile yemedim :halay: İradeliyim kendi çapımda, bununla gurur duyuyorum ama işteee iskelet oldum :KK53:

İki saatte bir bir kaç lokma da olsa yiyeceksin demişti doktor bana. Hiç degilse ayran iç yanına bir kaç kuruyemiş yada kurabiye kahve küçük kek ama yap muhakkak demişti.
Bunları yaptığımda almaya başlamıştım ama stres beni çok olumsuz etkiliyor yiyemiyorum

Süpermiş. Ama ben tatlı çikolata vs. Çok seviyorum ekmeksiz yaşarım tamam ama çikolatasız bir hayat dusunemiyorum

O olmaz işte.
çikolata da şeker ve yağ oranı çok fazla.
tatlı krizi geldiğinde nefsini köreltecek geçiştirici şeyler bulmalısın.

Boyunuz kac? Zayif olmak guzel bence 180 degilseniz kilo almaya calismayin.

Ben 177 cm 48 kg yim cok da guzelim.
Dogumdan once kis 46 yaz 44 45 gibi oluyordum simdi kilo aldim diyorum

Kilo alacaksaniz bile sakin oyle gece bebe biskuvisi falan yemeyin. Ne bicim oneri veriliyor sonra gelsin organ yaglanmalari ve diyabet...
Diyetisyene gidin.

Back
X