Çok zayıflamışım

Boşver almaya çalışma yaş ilerledikçe alıyorsun zaten. Misal ben 25 ime kadar 48 kiloydum.Tartıda ibre oynamazdı. Ne zaman işe girdim ve 26 oldum kilo almaya başladım ki duramıyorum 2 hafta önce tartıldım 61 olmuşum.Nasıl bir rahatlama geldiyse :)) Aldığım 36 beden herşeyi daralttırırdım.Geçen denemeden 38 beden etek aldım. Bu bana olur yea diyerek. Eve geldim içine giremedim. Mübarek göbek ve kalça yapmışım :)) vereyim diyorum ama nedense pek bi icraat göstermiyorum.

O yüzden kilo almaya çalışma ama kahvaltıyı es geçme yanında götür. Sabah direk kalkınca kahvaltı yapmak zor geliyor, midem almıyor benimde ama saat 10daki çay molasına da zor dayanıyorum :))

Aa evet gerçekten, yemek yemeye başladığımda hafif bir mide bulantısı oluyor ama kendimi zorlayıp yemeye devam ediyorum :KK51: Ben de cipsi çok severdim ama ne zaman cips/çekirdek yesem ertesi gün yüzümde pütür pütür sivilceler çıkardı bu yüzden bıraktım. 3 seneye yakın 1 tane bile yemedim :halay: İradeliyim kendi çapımda, bununla gurur duyuyorum ama işteee iskelet oldum :KK53:
Hiç sevmedim seni yaa :KK53: ben çatlayana kadar yesem yiyebiliyorum. Yerken ruhumu teslim edicem :D iki kilo çekirdek cips yesem yüzümde tek sivilce cikmaz. Ama yiyemiyorum işte kilo vermeliyim. Yat kalk Allaha şükret sen :D

Ben 177 cm 48 kg yim cok da guzelim.

77 boya 48 az değil mi yaa o_O
Tabi önemli olan sizin güzel hissetmeniz ama ben hayal bile edemedim.. ablam 165 falandr 48 kilo iken hasta gibi duruyordu.. aşırı zayıftı.. Gerçi kas yağ oranına göre değişir ama bilemedim 177 baya uzun..

Ne güzel gen..
Keşke benim olsa :KK70:

Konu sahibi bence de profesyonel yardım al, burada ki öneriler bana pek sağlıklı gelmedi açıkcası.. Kilo alıcam derken hastalıklara davetiye çıkarma..

Allah daha güzelini evlatlarınıza nasip etsin. sağlık versin inşallah. :dua::KK36:

Boyunuz kac? Zayif olmak guzel bence 180 degilseniz kilo almaya calismayin.

Ben 177 cm 48 kg yim cok da guzelim.
Dogumdan once kis 46 yaz 44 45 gibi oluyordum simdi kilo aldim diyorum

Kilo alacaksaniz bile sakin oyle gece bebe biskuvisi falan yemeyin. Ne bicim oneri veriliyor sonra gelsin organ yaglanmalari ve diyabet...
Diyetisyene gidin.

1.77 boya 48 kiloda az gibi geldi bana da. :KK64:
tabi kendiniz için en idealini en iyi siz bilirsiniz.:KK28:

Haklisin ama hic birşey çikolatanın yerini tutmuyor iste uf uf :KK43:

tutmaz tabi ama ne yapalım.
şöyle düşün şimdi çikolata yersin ama yaşlanınca çabuk yumuşayacak ve sarkacaksın.
çikolatanın buna neden olmasına izin verme.
ha tabi arada kendini şımart.
mesela bir dilim pasta.
ımmmm.. :KK200:
ama sırrı tabi ki arada bir olması. :KK66:

Off gram yag yok cok guzel :)
Evlendikten sonra alirsin kilo hicc takma

Sağlığını etkileyen bir şey yoksa kafana takıp psikolojini bozma. Ben de zamanında çok uğraştım, bünyem buymuş olmayınca olmuyor. Şimdi gayet memnunum halimden.. Önemli olan sana zarar vermesin.

Onca kişi sormuş boy kaç diye benmi görmedim cevabı :110: öncelikle bir dahiliye doktoruna gidip tahlillerini yaptırki metabolik bir rahatsızlık,hormonal birşey varmı öğrenilsin.Zaten öyle bir durum varsa doktor seni yönlendirir.Ancak anlattığın kadarıyla yediklerin az gibi.Sağlıklı beslenip doğru kaloriyi alarak ideal kilona yaklaşabilirsin.Arkadaşlarımdan biri üniden sonra çok zayıflamıştı, 173 boya 50 kilo filandı ama bir deri bir kemik modundaydı.Kendisi kilo almaya çalıştığını söylüyordu,bende kendimce akıl veriyordum kilo alma konusunda prof olduğumdan :KK70: makarna ye,hamurişi ye,tatlı ye oda onuda yiyorum,balıkyağı bile içtim,tahin pekmez yiyorum ama alamıyorum diyodu.Sonra biz yazın birlikte tatile çıktık,yine kilo muhabbeti açıldı tabi o zaman o 173boya 50 kg filan ben 165 boya 80 kg, yine kg alma taktikleri veriyorum :-) arkadaş her yolu denediğini herşeyi yediğini alamadığını söylüyor ya ben bir takip ettim sabah kahvaltıda 2 çatal peynir çeyrek dilim ekmek 3 dl domates filan yiyor,dedim kahvaltı edemiyordur sonradan açılır,öğlen baktım 1 porsiyonun 4 te 1 ini yiyor (yemek mantı güya hamurişide yiyorya),ikindin acıktım atıştıralım dedi bisküvi paketinden 2 adet bisküvi yedi çok acıkmıştı güya ben kalan bütün paketi bitirdim yanında başka şeylerde götürdüm ben aç değildim güya :-) akşamda 2 şer kaşık zeytinyağlı yedi.Şimdi bu arkadaş herşeyi yediğini söylüyordu porsiyon o kadar azki tabi kg alamazsın dedim.Yani demem oki yiyorum yiyorum kg almıyorun diyenler yalan söylüyor :-) sen porsiyon kontrolü yap vede kalori hesabı,ama sağlıklı şeyler yiyerek kg almaya çalış.Bide şu bir gerçek insan yemedikçe iştahı kapanıyor,yedikçede açılıyor biraz kendini zorla

Kilo alsak , ayy sen bu aralar biraz göbekmi yapmışın... Versek ayy ne olmuşun böyle iskelet gibisin size nee diye bağırasım var o tip insanlara...
Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin , o zaman mankenler ölmüşte ağlayanı yok, kadınlar 180 50 kilo yoklar...
En güzel cevap bence , ayy çok teşekkür ederim bu kilomu sağlamak için çok çabaladım sizede öneririm deyip, konuşma haklarını ellerinden almak...

Benim eltimde yeni evlendi geçen gün yemeğe gittik maksimum 50 kilo
Pilates topu almış çok kilo aldım dedi

Kız dedim ne kilosu benim yanımda deme bari ben napim sumo halimle dedim :) iyi demismiyim :p

Zayıf olupda kilo vermek isteyenlere 10 ar 10 ar pideler yedirmek istiyorum :)

Konu sahibi benim annem Ankaralı evlenirken 48 kg 165 boyla babamla evlenmiş antebe gelin gelmiş

Şuan 90 kilo :KK66:

Ahahah Antepte olup kilo almamak mümkün değil, haritadan baksam 3 kilo geliyor direk. :-) :-)

Kahvaltilik gevrekleri dene bence sabah kahvaltisi görmek istemeyene müthiş çözüm oluyor. Sütle tüketince guzel oluyor. Ayrica sağlıklı beslenmekten vazgecme.

10 yıl önce kilo almak için makarna ekmek yiyen ben, yıl 2017 zayıflamak için ekmeği kesen ben .... :))))

Spor yap bence, vücut dengesini bulur. Hem zayıf hem de biçimli olursun, insanlar bunun için ne paralar döküyor bilsen

Back
X