Bana yardımcı olabilirmisiniz. Konu sahibi koNumu sabote etti biz deneyecekse tabi1.80 boyunda 57 kiloyum.
spora gidiyorum.
hayatım boyunca kilo problemim olmadı.
tek derdim yaşlandığımda sıkı kalmak.
çok güzel kilo verdiririm ama henüz aldırmaya level atlayamadım
sadece şunu biliyorum spor salonlarında da kilo almaya yönelik programlar var.
onu deneyebilirsiniz.
boydaşım naber
Bana yardımcı olabilirmisiniz. Konu sahibi koNumu sabote etti biz deneyecekse tabi
Çok teşekkür ederimaçma poğaça alma canım. Günde 3 kilo şeker yesen kilo alırsın ama sağlığına hiç bir yararı olmaz. Beslenmendeki sağlıklı yağları artır. Yani doğal olarak yağlı olan yiyeceklerden ye. Yumurta, peynir, krema, yoğurt, yağlı et, balık ürünleri, atıştırmalık olarak da kuruyemis tüket. Fıstık, fındık, Antep fıstığı, badem vs. Bunların yanında sağlık için sebze yemeyi de ihmal etme. Önce bu sağlıklı yemeklerden ye sonra canın isterse şekerli yiyecekler yiyebilirsin. Bunlar genel öneriler. Sana özel bir beslenme planı için diyetisyene gitmeni öneririm.
Açlık hissetmiyorum hiç, hayır sorun şu ki akşam 7den sonra sadece su içerim sabaha kadar hiçbir şey yemem, ben de anlamadımSenin gunluk yeme rutininle zayiflamak icin bizler de Diyetisyenlere bir ton para veriyoruz iste...Yaptigin tek yanlis sabah yememek.11 bucuga kadar nasil ac duruyosun ki.Benim gozum donuyor 9'u gectimi :)
Bizim problemimiz öğün atladığınız zaman sıkıntı yaşamiyor oluşumuz. Kaç doktora gittiyse mi hepsi ara öğün tavsiye etti. 3-5 saat yemek yememek kan şekerimizin dengesizlesmesine sebep oluyormus. Yemek yerken mide bulantısı ve devamında midemizi küçülmesiyle zayıflayıp gidiyoruz.
Bende yediğim öğün çok sağlıklı olur. Tek kötü alışkanlığım cips kendi soğuk çaydır :)
Ayda bir kere çikolata krizi gelir bana regl günlerimin ilk ve ikinci günü, onda da bir tane çikolatalı gofretle atlatıyorum. Cips 3 senedir yemedım, pasta da sadece doğum günlerinde meyveliyseSenin menu diyet menudu gibi ama,. Arada insan cikolata cips filan yer pasta yer ne bilim iste
Açlık hissetmiyorum hiç, hayır sorun şu ki akşam 7den sonra sadece su içerim sabaha kadar hiçbir şey yemem, ben de anlamadım
Süpermiş. Ama ben tatlı çikolata vs. Çok seviyorum ekmeksiz yaşarım tamam ama çikolatasız bir hayat dusunemiyorumuygulamam çok basit aslında canım.
işteyken sabahları asla simit poğaça börek yok.
ya omlet ya da süt-mısır gevreği.
ha izinli günümse mükellef bir sofraysa bol peynir.
öğle yemeğinde ekmeksiz istediğim yemek.
daha sonra acıkırsam eğer meyveli yoğurt.
akşam yemeği ekmek olmadan yine istediğim yemek.
sonra acıkırsam meyve yiyorum.
şeker ve karbonhidrat diyeti benimki.
benim için diyet değil tabi yaşam tarzı gibi oldu.
bir de spor tabi ki.
haftanın en az 3 günü spor salonuna gidiyorum.
2 saatlik bir programım var.
Sunu biliyorumki genelde abur cuburla tatliyla arasi olmayanlar kilolu degillerAyda bir kere çikolata krizi gelir bana regl günlerimin ilk ve ikinci günü, onda da bir tane çikolatalı gofretle atlatıyorum. Cips 3 senedir yemedım, pasta da sadece doğum günlerinde meyveliyse
Anladım benSunu biliyorumki genelde abur cuburla tatliyla arasi olmayanlar kilolu degiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?