Çok zayıflamışım

Bizim problemimiz öğün atladığınız zaman sıkıntı yaşamiyor oluşumuz. Kaç doktora gittiyse mi hepsi ara öğün tavsiye etti. 3-5 saat yemek yememek kan şekerimizin dengesizlesmesine sebep oluyormus. Yemek yerken mide bulantısı ve devamında midemizi küçülmesiyle zayıflayıp gidiyoruz.
Bende yediğim öğün çok sağlıklı olur. Tek kötü alışkanlığım cips kendi soğuk çaydır :)

Ay konu sahibesi ben lohusayim şu an 78 kiloyum. Gel bacım sana enjekte edeyim kilolarımı:KK53: Şaka bir yana sabah geç yemen dışında zayıflamaya çalışan bir insan gibi besleniyorsun. Bence sağlıksız şeyler tüketme evet ama biraz fazla yemeye çalış. Mesela sütlü tatlilar bol bol yiyebilirsin. Sutlac dondurma falan hem çok sağlıksız değil hem de kilo aldırırır. Tereyağlı bol kaşarlı tost ye. Keşke bende kilo almaya çalışsaydım ahh :kızgın:

1.80 boyunda 57 kiloyum.
spora gidiyorum.
hayatım boyunca kilo problemim olmadı.
tek derdim yaşlandığımda sıkı kalmak.
çok güzel kilo verdiririm ama henüz aldırmaya level atlayamadım :KK45:
sadece şunu biliyorum spor salonlarında da kilo almaya yönelik programlar var.
onu deneyebilirsiniz.
Bana yardımcı olabilirmisiniz. Konu sahibi koNumu sabote etti biz deneyecekse tabi

Bence sagliginizda bir sorun yoksa kilonuz normal. Ben de hayatim boyunca 45 kiloydum hic sorun yasamadim, kilomdan dolayi da hastalanmadim. Tam tersine asiri kilo beraberinde hastalik getiriyor. Eger gorunusunuze takildiysaniz da birkac kilo alirsiniz, cozulur. En buyuk dert bu olsun :)

Bana yardımcı olabilirmisiniz. Konu sahibi koNumu sabote etti biz deneyecekse tabi

uygulamam çok basit aslında canım.
işteyken sabahları asla simit poğaça börek yok.
ya omlet ya da süt-mısır gevreği.
ha izinli günümse mükellef bir sofraysa bol peynir.
öğle yemeğinde ekmeksiz istediğim yemek.
daha sonra acıkırsam eğer meyveli yoğurt.
akşam yemeği ekmek olmadan yine istediğim yemek.
sonra acıkırsam meyve yiyorum.
şeker ve karbonhidrat diyeti benimki.
benim için diyet değil tabi yaşam tarzı gibi oldu.
bir de spor tabi ki.
haftanın en az 3 günü spor salonuna gidiyorum.
2 saatlik bir programım var.

açma poğaça alma canım. Günde 3 kilo şeker yesen kilo alırsın ama sağlığına hiç bir yararı olmaz. Beslenmendeki sağlıklı yağları artır. Yani doğal olarak yağlı olan yiyeceklerden ye. Yumurta, peynir, krema, yoğurt, yağlı et, balık ürünleri, atıştırmalık olarak da kuruyemis tüket. Fıstık, fındık, Antep fıstığı, badem vs. Bunların yanında sağlık için sebze yemeyi de ihmal etme. Önce bu sağlıklı yemeklerden ye sonra canın isterse şekerli yiyecekler yiyebilirsin. Bunlar genel öneriler. Sana özel bir beslenme planı için diyetisyene gitmeni öneririm.
Çok teşekkür ederim :KK51:

Senin gunluk yeme rutininle zayiflamak icin bizler de Diyetisyenlere bir ton para veriyoruz iste...Yaptigin tek yanlis sabah yememek.11 bucuga kadar nasil ac duruyosun ki.Benim gozum donuyor 9'u gectimi :)
Açlık hissetmiyorum hiç, hayır sorun şu ki akşam 7den sonra sadece su içerim sabaha kadar hiçbir şey yemem, ben de anlamadım :110:

Bizim problemimiz öğün atladığınız zaman sıkıntı yaşamiyor oluşumuz. Kaç doktora gittiyse mi hepsi ara öğün tavsiye etti. 3-5 saat yemek yememek kan şekerimizin dengesizlesmesine sebep oluyormus. Yemek yerken mide bulantısı ve devamında midemizi küçülmesiyle zayıflayıp gidiyoruz.
Bende yediğim öğün çok sağlıklı olur. Tek kötü alışkanlığım cips kendi soğuk çaydır :)

Aa evet gerçekten, yemek yemeye başladığımda hafif bir mide bulantısı oluyor ama kendimi zorlayıp yemeye devam ediyorum :KK51: Ben de cipsi çok severdim ama ne zaman cips/çekirdek yesem ertesi gün yüzümde pütür pütür sivilceler çıkardı bu yüzden bıraktım. 3 seneye yakın 1 tane bile yemedim :halay: İradeliyim kendi çapımda, bununla gurur duyuyorum ama işteee iskelet oldum :KK53:

Senin menu diyet menudu gibi ama,. Arada insan cikolata cips filan yer pasta yer ne bilim iste
Ayda bir kere çikolata krizi gelir bana regl günlerimin ilk ve ikinci günü, onda da bir tane çikolatalı gofretle atlatıyorum. Cips 3 senedir yemedım, pasta da sadece doğum günlerinde meyveliyse

Açlık hissetmiyorum hiç, hayır sorun şu ki akşam 7den sonra sadece su içerim sabaha kadar hiçbir şey yemem, ben de anlamadım :110:

Vucuduna az geliyor iste o yediklerin.Gunde 2 ogun ki tahmin ediyorum porsiyonlarinda azdir yetmez.yaktigin kalori aldigin kaloriden de az oldugu icin kilo vermissin.Kahvalti bir aliskanliktir ve saglikli bir.bunye icin kahvalti sart.Zorla kendini.Acma,pogacayla 1 2 gununu gecirebilirsin.2 dilim ekmege yap tost,yaninda zeytin,zorlanmazsan gun asiri da yumurta.Bunu aliskanlik haline getir.

uygulamam çok basit aslında canım.
işteyken sabahları asla simit poğaça börek yok.
ya omlet ya da süt-mısır gevreği.
ha izinli günümse mükellef bir sofraysa bol peynir.
öğle yemeğinde ekmeksiz istediğim yemek.
daha sonra acıkırsam eğer meyveli yoğurt.
akşam yemeği ekmek olmadan yine istediğim yemek.
sonra acıkırsam meyve yiyorum.
şeker ve karbonhidrat diyeti benimki.
benim için diyet değil tabi yaşam tarzı gibi oldu.
bir de spor tabi ki.
haftanın en az 3 günü spor salonuna gidiyorum.
2 saatlik bir programım var.
Süpermiş. Ama ben tatlı çikolata vs. Çok seviyorum ekmeksiz yaşarım tamam ama çikolatasız bir hayat dusunemiyorum

Ayda bir kere çikolata krizi gelir bana regl günlerimin ilk ve ikinci günü, onda da bir tane çikolatalı gofretle atlatıyorum. Cips 3 senedir yemedım, pasta da sadece doğum günlerinde meyveliyse
Sunu biliyorumki genelde abur cuburla tatliyla arasi olmayanlar kilolu degiller

Ben 1.67 boy 48 kiloyum çok zayıf görünüyorum ve aynı dertteyim. Akşamları ekmek, yağlı şeyler, tatlılat yiyorum bol bol. 300 gr almışım sonunda. Yumul abur cubura.

40 kilo ile evlenip hamile kaldım diyetisyene gitmiştim tabi 1haftada 5 kilo almıştım.45 olmuştum lakin düğün telasından 40 düştüm 48 ike doğuma girdim ve hop 43 düşmüştüm sonra gectimiz kış çok yüklendim akşam yemeğinden sonra çayın yanına hamur işi abur cubur yemelere artı ev hanımı olduğumuZ için arkadaslarla günler falan 47 oldum:)şimdi ikşnci bebiş yolda 6ay yeni bitti 51 kiloyum inşallah doğuma 60 girerim yaa:) bidahada vermem buarada geceleri kasık kasık nutella yiyiyorum yanında süt sonra yine acıkıyorum sabaha karsı bu sefer bi kase sütlü eti cici bebe yiyiyorum.geceleri ye canım :)

Back
X