canım bende senin gibiydim.36 kiloydum ve 21 yaşındayım çevremdeki herkes ne kadar zayıf olduğumu söyleyip dururdu acıyan gözlerle bakarlardı artık psikololojimde iyice bozulmuştu. diyetisyene falan da gitmiştim hiçbi sorunumum çıkmamıştı. en son pskiyatriye gittim o doktor bana mirtaron adında bi ilaç verdi ilaç yarım içiliyo ve acayip iştah açıyo o ila.la 2 ayda tam 11 kilo aldım. şimdi 47 kiloyum çevremdeki herkes çok güzelleştiğimden bahsediyo acayip mutluyum =) popo göğüs ne varsa artık hepsine sahibim. =) o ilaçla ablamda 47 kilodan 60a çıktı. sen doktora danış bence
su içse yarıyor, az yiyorum ama kiloluyum diyen insanlara kesinlikle inanmadığğım gibiiii çok yemek yıyorum öküz gibi yıyorum ama hala zayıfım diyen insanlara da inanmıyorum ! eger gerckten saglık problemınız yoksa cok yersen alırsın bak bende 40 kıloyum ama en azından kabul edıyorum evet yemıyorum... :))
Aa aa, zayıflığınızla nasıl dalga geçip acıyorlar yaa. Kızlar kaç genç kız ve kadın bizim gibi olmak istiyor farkındamısınız siz?
Ben 19 yaşımdayım ve 38 kiloyum, bundan iki hafta önce 40 kiloydum, siyah nokta ve tek tük çıkan sivilcem için ilaç kullanmaya başlayınca iştahım biraz azaldı bir de ben vegan beslenme düzenini ve sporu hayat felsefesi edinmiş birisiyim. Çevremde ki insanlar ne kadar güzel vücudun var, ip gibisin maşşallah diyor kilo alsak elbette elimiz yüzümüz toparlanır ancak bizler genç kızız daha evlenip çocuk sahibi olacağız o zaman kilomuz 50ler de olacak hiç merak etmeyin.Benim annem 44 yaşında ve 48 kilo kendisi 155 boyunda.
Lütfen titreyin ve kendinize gelin, kilo almak için kendinizi bu kadar harap etmeyin, ciddi bir sağlık sorununa neden olmuyorsa bırakın zayıf kalın, kilo alınıp verile bilen birşey ve bu kadar kafaya takmaya değmez. Dediğim gibi sağlığınızı tehdit etmiyorsa kilo almak için kendinizi zorlamayın, çevrenizde kilonuza laf edenlerin çoğu da büyük ihtimal kıskançlıktan öyle diyordur. İnanın benim de başıma böyle şeyler geldi, kendinize güvenin kızlar.
Son olarak beden sizin bedeniniz, ona ne yapacağınız ve yapmanızın "neden"i çok önemli. Çok zayıfsın biraz kilo alda elin yüzün gözüksün diyenler için mi kilo alacaksınız, yoksa zayıflığınız sizi gerçekten rahatsız ettiği için mi? Tekrar düşün derim ben.
Kesinlikle katiliyorum. Kötülüyorlar ki güzel olarak kabul edilmesin o özellik. Ben de yasadim bunlari. Halbuki öyle olmak icin yanip tutusuyorlar, tartilardan inmiyorlar.Hele ki baskalari icin kendinizi degistirmeye calismak cok sacma. Özgüveninizi kaybetmeyin. Ben buyum kardesim, halimden de memnunum. Sizin fikirlerinize göre ne dis görünüsümü degistiririm ne de yasam bicimimi! deyiverin olsun bitsin. Ayrica yakindikca insanlarin gözüne sokarsiniz o özelliginizi.
Nasil dayanabiliyorsun veganliga? Ben denedim ama yapamadim. Iradem güclüdür ama sanirim iradeyle alakali degil. Vücut istiyor bir süre sonra. Nicin vegansin? Kendin icin mi hayvanlar icin mi? Yoksa daha bir baska sebebi mi var? Ben hayvanlar icin dayanmaya calisiyorum, en azindan az tüketiyorum. Sokaktan buldugum hayvanin canini kurtarmak icin ugrasirken bir yandan bir baska hayvani parcalayip yemek sacma. Simdilik balik yiyorum ama onda bile kötü hissediyorum kendimi.
Ya off ben neden bu kadar zayıfım yaa ):
napcam benn
9.sınıftayım. boyum 158 kiLom 34
Offfffffffffff
YaRDııııııııımmm
çok çok çok çok çok çk zayfımmmmmmmmmmmmmmmmm
öncelkle saolun..,bazılarına su bile içse
yarıor..
ama bnde öle deil işte.
birde her zaman gdyrm dktora .. ):
çikolata hastasıyım ama tık yok m.k
yanLş yazdım
başLık şööle,
benim kadar zayıf olan yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?