• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zayıfım..Kilo almam için ne yapmalıyım ?

canım bende senin gibiydim.36 kiloydum ve 21 yaşındayım çevremdeki herkes ne kadar zayıf olduğumu söyleyip dururdu acıyan gözlerle bakarlardı artık psikololojimde iyice bozulmuştu. diyetisyene falan da gitmiştim hiçbi sorunumum çıkmamıştı. en son pskiyatriye gittim o doktor bana mirtaron adında bi ilaç verdi ilaç yarım içiliyo ve acayip iştah açıyo o ila.la 2 ayda tam 11 kilo aldım. şimdi 47 kiloyum çevremdeki herkes çok güzelleştiğimden bahsediyo acayip mutluyum =) popo göğüs ne varsa artık hepsine sahibim. =) o ilaçla ablamda 47 kilodan 60a çıktı. sen doktora danış bence

Virgin,merhaba sizinle özelde görüşmek istiyorum ama bu sistemi tam olarak bilmiyorum.Şuan ben de 36 kiloyum. Size sormak istediklerim var, burcukuran@hotmail.com benim mail adresim,lütfen benimle iletişime geçebilir misiniz ?
Sevgiler,
Burcu

Canim bence bu kadar takma kafaya, diger konunu da okudum; millete bakma sen azicik kilo alirsin kilolusun derler, kilo verirsin cok zayifsin git kilo al derler. Bunun boy versiyonu, ten rengi versiyonu olanlari da mevcut. Bayanlar arasinda cok olur böyle, bayilirlar birbirlerini elestirmeye. Ayrica yasin ufak, ergenlikte vücudunda büyük degisiklikler olacak eminim kilona da etki eder bu. Sakin ilaclarla ve sagliksiz beslenme bicimiyle kilo almaya calisma, sagligin hepsinden daha önemli. Yasin ufak ama yine de sorayim; sigara iciyor musun? Sigara istahi azaltir diye biliyorum.

su içse yarıyor, az yiyorum ama kiloluyum diyen insanlara kesinlikle inanmadığğım gibiiii çok yemek yıyorum öküz gibi yıyorum ama hala zayıfım diyen insanlara da inanmıyorum ! eger gerckten saglık problemınız yoksa cok yersen alırsın bak bende 40 kıloyum ama en azından kabul edıyorum evet yemıyorum... :))

Inanmalisin, cünkü gercek. :51: Bazisinin metabolizmasi cok hizli oluyor yedigi gibi cikartiyor sindirimden yediklerini. :1: Ayrica metabolizmasi hizli olan insanlar cabuk yag yakiyorlar. Ben de öküz gibi yerim hele abur cubur hayatimdan eksik olmaz ama 52yi pek gecmem. Hareketli bir insanim belki de ondandir, metabolizmam hizli degil cünkü.

Aa aa, zayıflığınızla nasıl dalga geçip acıyorlar yaa. Kızlar kaç genç kız ve kadın bizim gibi olmak istiyor farkındamısınız siz?

Ben 19 yaşımdayım ve 38 kiloyum, bundan iki hafta önce 40 kiloydum, siyah nokta ve tek tük çıkan sivilcem için ilaç kullanmaya başlayınca iştahım biraz azaldı bir de ben vegan beslenme düzenini ve sporu hayat felsefesi edinmiş birisiyim. Çevremde ki insanlar ne kadar güzel vücudun var, ip gibisin maşşallah diyor kilo alsak elbette elimiz yüzümüz toparlanır ancak bizler genç kızız daha evlenip çocuk sahibi olacağız o zaman kilomuz 50ler de olacak hiç merak etmeyin.Benim annem 44 yaşında ve 48 kilo kendisi 155 boyunda.
Lütfen titreyin ve kendinize gelin, kilo almak için kendinizi bu kadar harap etmeyin, ciddi bir sağlık sorununa neden olmuyorsa bırakın zayıf kalın, kilo alınıp verile bilen birşey ve bu kadar kafaya takmaya değmez. Dediğim gibi sağlığınızı tehdit etmiyorsa kilo almak için kendinizi zorlamayın, çevrenizde kilonuza laf edenlerin çoğu da büyük ihtimal kıskançlıktan öyle diyordur. İnanın benim de başıma böyle şeyler geldi, kendinize güvenin kızlar.

Son olarak beden sizin bedeniniz, ona ne yapacağınız ve yapmanızın "neden"i çok önemli. Çok zayıfsın biraz kilo alda elin yüzün gözüksün diyenler için mi kilo alacaksınız, yoksa zayıflığınız sizi gerçekten rahatsız ettiği için mi? Tekrar düşün derim ben.

Kesinlikle katiliyorum. Kötülüyorlar ki güzel olarak kabul edilmesin o özellik. Ben de yasadim bunlari. Halbuki öyle olmak icin yanip tutusuyorlar, tartilardan inmiyorlar. :1: Hele ki baskalari icin kendinizi degistirmeye calismak cok sacma. Özgüveninizi kaybetmeyin. Ben buyum kardesim, halimden de memnunum. Sizin fikirlerinize göre ne dis görünüsümü degistiririm ne de yasam bicimimi! deyiverin olsun bitsin. Ayrica yakindikca insanlarin gözüne sokarsiniz o özelliginizi.

Nasil dayanabiliyorsun veganliga? Ben denedim ama yapamadim. Iradem güclüdür ama sanirim iradeyle alakali degil. Vücut istiyor bir süre sonra. Nicin vegansin? Kendin icin mi hayvanlar icin mi? Yoksa daha bir baska sebebi mi var? Ben hayvanlar icin dayanmaya calisiyorum, en azindan az tüketiyorum. Sokaktan buldugum hayvanin canini kurtarmak icin ugrasirken bir yandan bir baska hayvani parcalayip yemek sacma. Simdilik balik yiyorum ama onda bile kötü hissediyorum kendimi.

bir dönem banada zayıfsın kemiklerin sayılıyor diyorlardı 47 kiloydum şimdi ise yaşım 30 oldu sanırım metabolizma hızım düştü ve şuanda 55 kiloyum :)

Kesinlikle katiliyorum. Kötülüyorlar ki güzel olarak kabul edilmesin o özellik. Ben de yasadim bunlari. Halbuki öyle olmak icin yanip tutusuyorlar, tartilardan inmiyorlar. :1: Hele ki baskalari icin kendinizi degistirmeye calismak cok sacma. Özgüveninizi kaybetmeyin. Ben buyum kardesim, halimden de memnunum. Sizin fikirlerinize göre ne dis görünüsümü degistiririm ne de yasam bicimimi! deyiverin olsun bitsin. Ayrica yakindikca insanlarin gözüne sokarsiniz o özelliginizi.

Nasil dayanabiliyorsun veganliga? Ben denedim ama yapamadim. Iradem güclüdür ama sanirim iradeyle alakali degil. Vücut istiyor bir süre sonra. Nicin vegansin? Kendin icin mi hayvanlar icin mi? Yoksa daha bir baska sebebi mi var? Ben hayvanlar icin dayanmaya calisiyorum, en azindan az tüketiyorum. Sokaktan buldugum hayvanin canini kurtarmak icin ugrasirken bir yandan bir baska hayvani parcalayip yemek sacma. Simdilik balik yiyorum ama onda bile kötü hissediyorum kendimi.

Tatlım ben üç yıl lakto vejetaryan kaldım, sonra neden vegan olmayayım dedim ve kendimi 10 gün vegan beslenme ve stiliyle denedim, evet ilk bir kaç gün zor geldi ama hemen alıştım. Şubat 2010 dan beri veganım ^^ Dayanma konusuna gelince ben de çok iradesiz birisiyim ama gözüm karardığı anda o işi benden iyi yapan olmaz. Öğrenciyim zaten kendi yemeğimi pişiriyorum, bir de doğada her besinin bir alternatifi olduğu için pek zorluk çekmiyorum tofu peyniri ve soya sütü olmasa ben de vegan kalamazdım sanırım. Bu arada ben vejetaryan olmadan önce de et yemeyen birisiydim, tavuk balık hele ki koyun falan ağzıma sürmem, kokusu bayıltıyor beni zaten. Süt ve süt ürünlerine gelirsek, peynir ve yoğurt vazgeçilmezlerimdir gerçi ama dediğim gibi tofu ve soya sütü bu açığı çok iyi kapatıyor. Hiç kendimi bu kadar sağlıklı hissetmemiştim. Ben hem heyvanlar için vejetaryen kendim için vegan oldum. Tabii deri, yün ipek giymiyorum, tek sorunum ayakkabılar çünkü deri giymeyince otomatikman deri ayakkabı da giyemiyorsun sırf bu yüzden bir kaç ayakkabı tasarladım özel bir kumaştan onları yaptıracağım başka çarem yok. =3

Bence de en başta doktora gitmek gerek sonra spor olabilir kilo alman için doktorun tavsiyesiyle birlikte spora yazılabilirsin , sabah kahvaltıda hamur işi tüket ve en önemlisi senin için sorunsa eğer doktora git derim ben

Ya off ben neden bu kadar zayıfım yaa ):
napcam benn
9.sınıftayım. boyum 158 kiLom 34 :(
Offfffffffffff
YaRDııııııııımmm
çok çok çok çok çok çk zayfımmmmmmmmmmmmmmmmm
:43::43::43::43:

mrhba... gercekten de cok zayıfsın... sabah aksam bir bardak sütün içine pekmez ve biraz da şeker at ve 1 ay boynca düzenli olarak iç cok faydasını göreceksin.. şimdiden kolay gelsn tatlım:)

benim ayın 25 de nişanım var nişan elbisem bu hafta hazırlandı ama ölçü verdikten sonra kilo vermişim üstüme oturmadı acilennn kilo almam lazım kan ilaçlarım vardı kullanmıyordum üşendiğimden şimdi onlara bile başladım ama sadece 1 haftam kaldı. :5::5:

20 yaşndayım ve 50 kloyum bünyem ymeği kbl atmio klo alamıorum aylardır 50 kloyum :( dktrda bsey ypamyı dio ltfen yardm ediin :((

Back