Çok zayıfım..Kilo almam için ne yapmalıyım ?

168 boy 47 kiloyum . acaip takıntılıyım bende senin gibi zayıfım filan cognlukla sana bunları düşündüren hissettiren cevrendeki insanlar oluo. aa cok zayf ye biraz annen sana ymek yedrmio filan gibi laflar bıktım bunları duymaktan . 1 ay öncesne kdar yiorm ama kilo almıorm die ortalıkta dolasıodum ama öyle deilmiş . kilo almak içn en önemli etken düzenli beslenmektir bunu sakın unutma. 1 aydır düzenli yemek yiorum cok yemene gerek yok düzenli yedigin zaman alıosun 1 ay da 4 kilo aldm inş böyle devam ederde istedigim kiloya ulasırım

canımm benimde iştahsızlık sorunum vardı senin yaşlarından beri pskolojim bozuluyodu ne ilaçlar ne bulk lar hepsini denedim ama yok yok alamadım aktarda satılan bir karışım var onu aldım ve yemin ederim bir ayda 5 kilo aldım tamamen doğal keçiboynuzu ağırlıklı bir karışım kendimi durduramıyorum yemekten :))

meraba. o keciboynuzu karısmını ne ile içiodn . ben eczaden bi vitmn takvyesi aldm dedgn gibi keciboynzu agrlklı yemeklerden önce süte karstrp içmemi söledilr fakat işthmı hepten kesio

Bende zayıflıktan dolayı diyetisyene kilo almak için gittim...1 haftadır gidiyorum daha yeni anlayacağınız elimde beslenme listesi 6 öğün(3 ana,3 ara)Doktor takibindeyim bakalım umarım en kısa zamanda kilo alırım:)

TatLım buraya yazar mısın listeni belki bizede yarar ??

bn liseye başladığımda 43 kiloydum herkes çok zayıfsın diodu sonunda kilo almaya karar verdim lise 2 ye başladığımda hergün okuldan gelip yarım ekmek yerdim akşam yemek yerken de ekmeği arttırdım hırs yaptım kilo alcam die .hergün düzenli olarak tartılırdım kendime hedef 50 yi koymştm ve lise 2 bittiğinde 50 kiloya ulaştım ama artk iştah açılınca 55 e kdar çıktım artk annem yeme kızım die yalvarıodu :)çünkü göbek çktı şimdi üniversiteye gidiorum 50 -51 kiloyum =)

canım ,
merak etme senin numunelerin bizim ailede mevcut :)) ancak ailede bu makus talihi yenen bir ben varım :)
ben 36 kiloyla nişanlandım 39 kiloyla evlendim, 49 ile hamile kaldım şimdi 51 kilodayım.
kızkardeşim o da 36 kiloyla evlendi, 39 ile hamile kaldı ve şimdi 37-39 aralığında geziyor .
küçük kız kardeşim de, amca kızları da hep böyle....
şimdi de kızım zayıf diye götürdüğüm doktorlar bir kardeşlerime bir eşime bir de çocuğa bakıyorlar " bunu neden getirdiniz ki? yanınızdakilere bakmıyor musunuz?" diyor :)))
bu arada benim de kızken kilo almak için denemediğim yöntem kalmadı çok takıyordum ama ne zaman bunun için özel çabalamaktan vazgeçtim kilolar da kendiliğinden geldi . belki de işin sırrı zayıflığı takmamak da ...

Ben de yıllardır bu dertten cekiyorum, bu forumlarda yazan ve denemediğim yol kalmamıştır herhalde ama olmadı, şimdi özel bir hastanede diyetisyen gözetimine basladım, 2 hafta oldu gunler gectikce daha fazla acıktıgımı hissediyorum ama bakalım umarım işe yarar. Ama sunu söyleyebilirim. Ben hep yiyemiyorum deyip zorlamazdım kendimi şimdi doktor da işin içine girince biraz daha zorluyorum ve motive oluyorum.
O nedenle imkan varsa iyi bir doktor seçip, nasıl saglıklı beslenilir ögrenmekte fayda var bence.

TatLım buraya yazar mısın listeni belki bizede yarar ??

Kişisel bir liste ama yazıyım

bana şunu ye bunu yeme demiyor
3 ana öğün var3 ara öğün

Sabah=5 zeytin,1yumurta,1kibrt kutusu beyaz peynir,4 dilim ekmek söğüş sebze
ara öğün=Meyve
Öğle=sebze yemeği,yarım su bardğı yoğurt,3 dilim ekmek
ara öğün=2 meyve,1 su bardğ süt yada yoğurt
Akşam=90 gr balık tavuk yada kırmızı et,4 dilim ekmek,salata,
Ara öğün=meyve,1 su bardağı süt ve içine 1 kaşık bal,4 5 tane ceviz

Bu yemem gereken en az listeUmarım faydası olurr

Sonuçları yazarsın
ama sakın öğün atlama ve düzenli beslen

uuww..
Çok teşekkür ederim :)
denemeye çaLşcamm ..

Daha önce de yazmıştım buraya,kilo almak istiyorsanız bol bol yiyeceksiniz canlar,gün gün azar azar yediklerinizin miktarını porsiyonları ve öğünleri arttırın,kasım ayında 42 kiloydum şimdi 50 kiloyum ben,nasıl aldığıma gelince;düzenli yemek az stres,az hareket,düzenli uyku...

YEMEK LİSTEM DE ŞÖYLE;
SABAH: 3-4 dilim ekmek,1 yumurta,beyaz peynir + kaşar peyniri,4-5 zeytin,domates,salatalık,nutella...
ARA: küçük paket süt,1 dilim kek,1 meyve...
ÖĞLE: 3 çeşit yemek (çorba,sebze ya da et yemeği,pilav ya da makarna),yoğurt...
ARA: 1 avuç kuruyemiş,1 avuç kuru üzüm,2 adet kuru incir,1 meyve...
AKŞAM: Öğle yemeğinin aynısı+tatlı (mutlaka)...
ARA: Meyve+çay+kuruyemiş...
YATMADAN ÖNCE:1 su bardağı ılık süt (içine 3-4 bebe bisküvisi,bal ve pekmez ile)

bu şekilde haftada 1 kilo alıyorum ben,herkese bol kilolu günler...

Uw.. süpperr :))
ben kesn uyguLarım o zamannn

Listen aşağı yukarı benimkiyle aynı umarım bende senin gibi kilo alırımm sakıncası yoksa boyun kaç???ben şuan 40 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum ama boyumda sırıtırmı bilmiyorum

Aa aa, zayıflığınızla nasıl dalga geçip acıyorlar yaa. Kızlar kaç genç kız ve kadın bizim gibi olmak istiyor farkındamısınız siz?

Ben 19 yaşımdayım ve 38 kiloyum, bundan iki hafta önce 40 kiloydum, siyah nokta ve tek tük çıkan sivilcem için ilaç kullanmaya başlayınca iştahım biraz azaldı bir de ben vegan beslenme düzenini ve sporu hayat felsefesi edinmiş birisiyim. Çevremde ki insanlar ne kadar güzel vücudun var, ip gibisin maşşallah diyor kilo alsak elbette elimiz yüzümüz toparlanır ancak bizler genç kızız daha evlenip çocuk sahibi olacağız o zaman kilomuz 50ler de olacak hiç merak etmeyin.Benim annem 44 yaşında ve 48 kilo kendisi 155 boyunda.
Lütfen titreyin ve kendinize gelin, kilo almak için kendinizi bu kadar harap etmeyin, ciddi bir sağlık sorununa neden olmuyorsa bırakın zayıf kalın, kilo alınıp verile bilen birşey ve bu kadar kafaya takmaya değmez. Dediğim gibi sağlığınızı tehdit etmiyorsa kilo almak için kendinizi zorlamayın, çevrenizde kilonuza laf edenlerin çoğu da büyük ihtimal kıskançlıktan öyle diyordur. İnanın benim de başıma böyle şeyler geldi, kendinize güvenin kızlar.

Son olarak beden sizin bedeniniz, ona ne yapacağınız ve yapmanızın "neden"i çok önemli. Çok zayıfsın biraz kilo alda elin yüzün gözüksün diyenler için mi kilo alacaksınız, yoksa zayıflığınız sizi gerçekten rahatsız ettiği için mi? Tekrar düşün derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…