cok zayıf olup hamıle kalan varmı?

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
31
Bursa
slm kızlar ben 39 40 kıloyum 2 bucuk yıllık evlıyım ve son 6 aydr pko teshısı kondu daha bebegmde olmadı ya bıde yasım 20 vucudum yasıma gore gelısmemıs goguslerım bıle ufacıcık ya

aranızda zayıf olupda gebe kalan var mı ve adet duzensızlıgı yasayıp gebe kalan var mı

herkes bana cok zayıfsın bebek sana tutunamaz fln fln kılo alman lazm dıyolar xs vucudun gelısmemıs dıyolar !!!

canım bende 44 kilo falandım ama kaldım hamile sen bana göre daha zayıfsın hamile kaldığımda ilk defa 50 ye çıkmıştım ama sonra geri düşmüştüm göğüslerin çocuk doğunca süt olursa büyür de kilo alman lazım biraz evet şöle bi 48 falan olsan sana ii olur tabi budurumu yaşayıpta hamile kalanlar daha yardımcı olur sana bu benim fikrim :) kilo alman lazım biraz :)

Benim kardeşim öyleydi, evliliğinden 2 ay sonra hamile kaldı. Adetleri hep düzensizdi. Onada herkes çok zayıfsın bebeği taşıyamazsın, düşük felan olur dediler. Maşallahı vardı, çok güzel bir hamilelik geçirdi, devamlı hareket halindeydi, doğumuda gayet güzel oldu. Şimdi sağlıklı sıhhatli cadı bir kızımız var. Hamileikte çok fazla kilo almadı, şuan yine eski kilosuna döndü :) önemli olan sağlık, sağlılıysan dert eme sakın...
Benim kilom ideal, ama ben hamile kalamıyorum canım ya. Sen söylenenlere bakma sakın, alakası yok yani. Mevlam ol deyince oluyor...

cok saol cnm yaa ıste alabılsem kılo bıraz genetık gıbı annemde 42 yasında 45 kılo fln...

dogru dıyosun cnm... ıns rbbm evlat versın ısteyen herkese..

Ben mesela:) 50 kg hamile kaldm boy 170 25 kg aldım hamileliimde şimdi de vermeye uğraşıyorum

öyle bişey olduğunu sanmıyorum canım allah verirse kalırsın..ayrıca zayıf olman pko için güzel bişey

Hamile kalınca kesin alırsın birde sigara içiyormusn bilmiyorum ama içiyorsan kesin bırak sigaranın çok etkisi var zayıflatıyor.

Hamile kalınca kesin alırsın birde sigara içiyormusn bilmiyorum ama içiyorsan kesin bırak sigaranın çok etkisi var zayıflatıyor.

yok sıgaram yok ama ıstahım pek yok. et urunleryle aramda pek yok xs vucudum yasıma gore gelısmemısss

cok saol cnm yaa ıste alabılsem kılo bıraz genetık gıbı annemde 42 yasında 45 kılo fln...

ahh canım bende senin gibiydim ne et yerdim ne başka bişi sennasıl anteplisin die dalga geçerlerdi benimle lahmacun falan yemezdim ama evlendikten sonra alıştım yavaş yavaş eşim de çok sevr eti falan sayesinde yemeye başladım şimdi daha iyiyim mesela. doktora falan gitmedin mi o ne diyor bu duruma

kılo almak ıcın ozel hıc gıtmedm cnm ama ıkı gun once kadın doguma gtıım adetımın 38.gunuydu hala olmamıstım .butun degerlerım normal cıktı kıst yok bebekde yok. ve 6 once pko teshısı kondu bana 1 ay klomen kullan bebıs olmadı sogan suyu ıctm olmadı. gecen ay subatta ıncır ıctm 10 gun kalada sogan suyu ama bugun 41.gunum hala adet olmadım xs doktorda tarlusal verdı ıste ıcıyorm bakalm. ve doktor bana cok zayfsn yasına gore hc gelısememıssın dedı ılk once sana vıtamın takvıyesı yapmamıs lzm dedı. kılo alman lzm dedı adetının 3.gunu gel dedı ıste olrsam ıns gtcm bakalım sanırım bende b12 vıtamın eksıklıgı var

Yas 22 boy 1 ,72 kilom 51 di hamis kaldigimda banada herkes cok zayifsin senden cocuk cikmaz diyolardi fasa fiso oldu hepsi ustelik goguslerim cok kucuk olmasina ragmen hic mama vermeden emzirdim oglumu halada emiyor 1,5 yas oldu su anda 56 kiloyum halimden memnunum

yas 20 boy 1 68 fln kılo 39 40 cok nadır 42 oluyo oda nadır. goguslerım 70 beden bıle azıcık bos xs kılo alamadım bekarken 45dım kacarak evlendm 39 ındım ınıs o ınıss... cnmm doktorda cok zyfsn dedı. ama pko teshısı kondu adet duzenszlıgı var brzckk.. ıns rbbm banada nasıp etsın.

Canim sen benden biraz daha zayifmissin oncelikle pkonun tedavisi var tedavini olursun belki hormonlarin yuzunden kilo alamiyo olabilirsin oncelikle isinin eri bi doktor bulup tedavi ol yasin daha cok genc elbette olacak bebisin saglikli bi hamilelik gecirmen icin 5 kilo daha alsan daha iyi ayricabende kacarak evlendim seni anlayabiliyorum yuzden ama bu hayatta hic kimse icin degmiyor mus stres yapma akisina birak herseyi cevrendekilerin dusuncelerini kulak arkasi et sana tavsiye senin sagligin herseyden onemli

Bende senin gibi cok zayıfım canım 41 kilo ile hamile kaldım 1 ay o kadar bulantım olduki hiç birsey yiyemedim 40 kiloya düştüm simdi yavas yavas almaya basladım demek istediğim zayıflıkla ilgisi oldugunu düşünmüyorum ama benm vitaminlerim cok iyi durumdaydı şükür.. sen içini ferah tut kötü seylere kulak asma vitamin kullan rahatsızlıgın gecsin kalırsın inşallah. bu arada bende kilo almak için cok ugrastım banada neler dediler ama hemen oldu çok şükür darısı tüm isteyenlerin basına..

Evt kilo alsam iyi olck ainen kafaya takmaya degmiyo. İns bbgm de olurda rbbm onu gosterr.

Cnm bnm vucudum gelismedi yasima gore vitamin eksikligi var bndede zayfligin etkisi olmasada Zarar veriyo bna. İns alarm bnde . Bebegmde olur ins ya. Ev isi yapmaya halim bile olmuyo. O kdr etkiliyo bni

Benim kız kardeşimde cok zayifti. Sonra bir araştırıldı ki hipertiroid varmış. Cok kısa süreli bir tedavi oldu ve şimdi ay parçası gibi bir kızı var :)) size cok zayıfınız yok bebek size tutunmaz vücudunuz gelişmemiş gibi eleştiriler yapıp sizi psikolojik olarak olumsuz etkileyen insanlardan uzak durun bir kere. Psikoloji çok onemli. Troidlerinize baktirmadiysaniz eğer, baktirmanizi tavsiye ederim. Şimdi herseyin çaresi var. Hic kendinizi yıpratmayın. Allahım mutlaka size de nasip edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…