• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polıkıstık over olup kendısı hamıle kalan varmı??

Yeni öğrendim hamileliğimi şu an 5 haftalık bugün doktora gittim doktor da şaşırdı ciddi bir polikistik sorunumun olduğunu tekrar dile getirdi umarım bu sefer bir sorun olmaz çünkü bebeğimi kaybetmem beni ciddi şekilde yıprattı kötü bir dönemden geçtim ve güzel haberle tekrar hayata döndüm
Merhaba canım sağlıkla kucağına alirsin inşallah. Benimde sana bi sorum olacak. Kilolu musun, herhangi bir kur falan yaptın mı?

Merhabalar bende pko hastasıydım banada hep kafanı rahat tut ozaman olacak derlerdi fakat bunuyapmak imkansız geliyor...ilk Doktora gittim ve tadaviye başlamadı 1 yıl bekleyelim dedi sadece Kilo vermek gerektiğini söyledi bende zayıf biriyim ama Kilo verince hormonlar değiştiği için hamilelik kolay olabiliyormus 55 kilodan 51 kiloya düştüm. ben bu 8ayda çok fazla kür denedim incir kürleri soğan kürleri hiç birinin faydası olmadı ve telaşa kapılmaya başladım tüp bebek merkezleri araştırmaya başladım ve bu sırada bi başka kadın doğuma daha gitmeye karar verdim gittim eşimle bana öyle bir Moral verdiki bu ay bekleyelim önümüzdeki aylarda hormon testleri rahim filmi çekelim dedi ve ben o ay hamile kaldım 5 ay oldu doğum yapalı .gerçekten en önemli tedavi moralmis bu yüzden doktorun çokönemli.Allah yardımcınız olsun tez zamanda güzel haberi alırsınız inşallah

Merhaba canım sağlıkla kucağına alirsin inşallah. Benimde sana bi sorum olacak. Kilolu musun, herhangi bir kur falan yaptın mı?
Canım merhaba, normal kilodayım hiçbir kür de kullanmadım fakat kilo vererek hamile kalan çok duydum etraftan. Fazla kilolar hormonları etkiler diye düşünüyorum tabi en iyisi uzman kişilerden destek almak diye düşünüyorum

Back