- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok zayıfım 23 yasındaym ve 43 kıloyum 45 bıle olamadım hayatımda hıc yumrta tembellı varmıs bende bugun ogrendım ama zayıflın bı etkısı oldugunu dusunmuyorum 18 yasında anca gorunuyorum 1.5 senedır de beklıyorum melegımı rabbım bekletıyo ama elbet olcak
Benim kız kardeşimde cok zayifti. Sonra bir araştırıldı ki hipertiroid varmış. Cok kısa süreli bir tedavi oldu ve şimdi ay parçası gibi bir kızı var :)) size cok zayıfınız yok bebek size tutunmaz vücudunuz gelişmemiş gibi eleştiriler yapıp sizi psikolojik olarak olumsuz etkileyen insanlardan uzak durun bir kere. Psikoloji çok onemli. Troidlerinize baktirmadiysaniz eğer, baktirmanizi tavsiye ederim. Şimdi herseyin çaresi var. Hic kendinizi yıpratmayın. Allahım mutlaka size de nasip edecektir.
slm kızlar ben 39 40 kıloyum 2 bucuk yıllık evlıyım ve son 6 aydr pko teshısı kondu daha bebegmde olmadı ya bıde yasım 20 vucudum yasıma gore gelısmemıs goguslerım bıle ufacıcık ya
aranızda zayıf olupda gebe kalan var mı ve adet duzensızlıgı yasayıp gebe kalan var mı
herkes bana cok zayıfsın bebek sana tutunamaz fln fln kılo alman lazm dıyolar xs vucudun gelısmemıs dıyolar !!!
tıpkı ben bende 39-40 kiloydum..hamile kalınca yaavş yavaş aldım..7 aylık hamileğim ve 13 kilo aldım 53 kiloyum şuan..vitamin kan ilaçlarımı ihmal etmyrm tabi..zayıf başladığım için ilaçlara devm yani.zaten kilolu normal olanlarda kullanıyr mecburen..merak etme hamile kalınca alıyrsn çok mutluyum doğum sonrası çok kilo vermem inş..![]()
slm kızlar ben 39 40 kıloyum 2 bucuk yıllık evlıyım ve son 6 aydr pko teshısı kondu daha bebegmde olmadı ya bıde yasım 20 vucudum yasıma gore gelısmemıs goguslerım bıle ufacıcık ya
aranızda zayıf olupda gebe kalan var mı ve adet duzensızlıgı yasayıp gebe kalan var mı
herkes bana cok zayıfsın bebek sana tutunamaz fln fln kılo alman lazm dıyolar xs vucudun gelısmemıs dıyolar !!!
canım ben 45 kiloyla hamile kaldım 5 haftalık hamişim :) daha şimdiden 2 kilo aldım
canım benim ben hamile kaldığımda 38 kg gibi biseydim üzerime aldığım her kıyafeti terzide bir iki beden daraltdırmadan giyemiyodum sonra bir oğlum oldu üç buçuk kg.
cnm hanı herhangı bı saglık sorunun varmıydı? 38 kıloydun ama vucudun gelısmısmıydı? goguslerın fln.
kansızlığım vardı gögüsrlerimde kg a göreydi yani söle diyim eşim bile dokunmaya korkardı bişe olucak kadına diye
canım benim kardeşim de kuzenim de 37-38 kilo ile hamile kaldı ... sonrasında gayet güzel doğum yaptılar ki kardeşim doğum odasına girdikten yarım saat sonra 3300 gr. yeğenimi doğurdu.. göğüsleri de küçüktü ama bir görsen bir taraftan emzirirken diğer göğsünden süt taşıyordu.. sütü de bir yaradı ki maşaallah.. dışarıda soranlara 2 ay büyük söylüyorlardı.. bense 49 kilo ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim ve 3370 gr doğurdum... ben kilo bakımından ve göğüs ölçüsü bakımından daha fazla olmama rağmen sütüm kuzuma çok da yaramadı(
zayıf olmanın artılarını hamile kalınca çooook iyi anlayacaksın canım... Allah gönlüne göre versin inşaallah..
Canım bende 1.5 senelik evliyim banada öyle söylüyodu çevremdeki insanlar kiloda alamıyorum moralim bozuluyodu ama 41 kiloyla hamile kaldım şimdi 2 aylık ve hamile kalalı iştahım açıldı 1 haftada 2 kilo aldım doktorum vitamine bile gerek duymuyor yani alakası yok kalınıyo canını hiç sıkma ben sadece psikolojik olduğuna inanıyorum çünkü inan kafaya takmadığın an kalıyosun bi jinekoloğa görün belkide intahap falan vardır inşallah en kısa zamanda kalırsın Allah ım herkese tattırmayı nasip etsin
çölyak baktır kendinde doktora git gastroentoloğa... gelişim bozukluğu çölyakta var... ben çölyaklıyım..
yas 20 boy 1 68 fln kılo 39 40 cok nadır 42 oluyo oda nadır. goguslerım 70 beden bıle azıcık bos xs kılo alamadım bekarken 45dım kacarak evlendm 39 ındım ınıs o ınıss... cnmm doktorda cok zyfsn dedı. ama pko teshısı kondu adet duzenszlıgı var brzckk.. ıns rbbm banada nasıp etsın.