Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evleneli 1 yıl oluyor 23 yaşımdayım boyum170 kilom 39 du ama şimdi 48 zor bela çıktım ve çoookkk memnunum asla o zayıf halimi görmek ve hatırlamak istemiyorum gece yemek yierek bol çikolata tatlı yiyerek kilo aldım ama 1 yılımı aldı bu. Tabi adet olamıyordum nezaman ki 48 e çıktım kendiligimden adet oldum çok doktora gitmiştim 40 kalem test yaptılar hiç bişeyim yoktu şimdide bebiş düşünüyorum inş kesinlikle bebek için kilo alzaten kilo alınca her kıyafetin üstünde güzel duruyor şuan bededim 34 bu bile yetiyor![]()
bende 40 kıloyla hamıle kaldım. ıns senınde olur cnm sen yıne kılo almıssın ben hayatm boyunca hc alamadım. sukur suanda hamıleym ve aldım![]()
Ay maşşallah allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhatlı kucagına versin inş valla ben 40 kiloyken hortlak gibiydim
slm kızlar ben 39 40 kıloyum 2 bucuk yıllık evlıyım ve son 6 aydr pko teshısı kondu daha bebegmde olmadı ya bıde yasım 20 vucudum yasıma gore gelısmemıs goguslerım bıle ufacıcık ya
aranızda zayıf olupda gebe kalan var mı ve adet duzensızlıgı yasayıp gebe kalan var mı
herkes bana cok zayıfsın bebek sana tutunamaz fln fln kılo alman lazm dıyolar xs vucudun gelısmemıs dıyolar !!!
Ben 43 kiloydum ve duzensizlik vardi allaha sukur bir kizim var..yazilari okudum sende hamileymissin suan allah anali babali buyutsun gozunuz aydin :)