selam kızlar; ben de aylardır bu siteyi takip edenlerdenim ama sadece takip olarak kalıyordu. bugun deneyimimi yazmak istedim. yaklasık 6 yıldır pko hastası oldugum için diana35 kullanıyordum. arada bir kez bırakmayı denedim ilk adetim 22 günde ikinci 54 günde 3. ilaçla 90 günde oldu. tekrar diana35 kullanmaya decam ettim agustos ayına kadar. eylulde dugunum olacagı ıcın ilacı bıraktım ve dugun stesinden sadece 6 kılo zayıfladım. (102den 96ya) evlılıgımın ılk haftasında hamıle kalmısım. adetım bır haftaya yakın gecıktı ve mıde bulantısı oluyordu ama ıhtımal vermedıgımden usuttum herhalde falan dıyordum. sonra esimin ısrarı ıle ıdrar testı yaptık ve cıft cızgı soktayım. ertesi gun beta hcg 1387 cıktı. yarın ultrasona gırıyoruz kac haftalık oldugunu ogrencez. bunu sıze neden anlattım? evlenmeden once doktorlar da dahıl gebe kalman cok zor, 6 senedır hap kullanıyorsun ymurtalar tembellesmıstır, bosuna umıtlenme vs dedı ama onemlı olan ınanmak sanırım. ısteyen herkes bu mutlulugu yasar umarım.. sevgıyle..