Çok zayıf olmanın dezavantajları nelerdir ?

Çok pasif gibi oluyorsunuz vede yüzde zayıf olduğundan güzellik falan kayboluyor yanaklar çöküyor elbise tayt giyilmiyo ( göz altları morarıyor böyle böyle devam eder bu

bence arkadasların zayıflıyamıyo seni gördükçe deli oluyolar çok aşırı anoreksiya gibi değilsin biraz bol paça giy ve yüzünde gayet iyi doğal bi kızsın anneninde dediği gibi ilerki yaşlarda alırsın ama sen şimdien biraz çenelerini kapatmak istiyosan böyle insanların almaya çalış

1,68 boy 51 kiloyum 33 yaşındayım
doğumda yaptım, 22 kg almama rağmen hemen verdim hepsini
keşke bendede az kg kalsaydı, bünyeyle ilgili olunca yapçak bişey yok alamıyorsunuz
sağlıklı olalımda zayıf olalım kızlar napalım
tayt giyilmiyor evet ama olsun
göbek olmadığından dar elbise, badi, gömlek giyebiliyor olmak hertür kıyafette oram buram derdimizin olmaması harika ama
yinede zayıflık hiç hoş değil elbette

ben tayt giymeyi çok seviyorum ama giyemiyorum kızlar bacaklarım çok ince. Ya arkadaşımla beraber aynı çizmeyi beğendik ikimizde denedik ona cuk oturdu ben cizmeyi bile daralttım düşünebiliyor musunuz. (((((((

Valla tebrik ederim arkadaşım. dediğin çok doğru sağlıklı olalım

ben tayt giymeyi çok seviyorum ama giyemiyorum kızlar bacaklarım çok ince. Ya arkadaşımla beraber aynı çizmeyi beğendik ikimizde denedik ona cuk oturdu ben cizmeyi bile daralttım düşünebiliyor musunuz. (((((((

Düşünebiliyorum çünkü biz zayıflar herşeyi daraltmak zorunda kalıyoruz :/ Ben bacaklarımın zayıflığı yüzünden çizme giymiyorum yıllardır

170 boyunda ve 48-49 kg civarındayım ikisi arasında hep değişir
22 yaşında bu yaşıma kadar hiç kilo aldığımı bilmem yani dolgun olacak kadar
kilo alıncada direk yüzüme gidiyor halbuki zayıf olmama karşın yüzüm dolgundur
benim tek derdim kollarım çok ince ve göğüslerim 75 bedeni bile doldurmayacak kadar küçük olması
dezavantajları çok fazla hangi birisini saysam ki
mesela bu yaz abimin düğünü var ve ben kara kara düşünüyorum üzerime uygun elbise bulabilecek miyim diye

tayt giymeyi çok severim ama hiç giyemem herkes çubuk kraker der halbuki ben memnunum bacaklarımdan ama bizim milletimiz dolgun görmek istiyor her bayanı

çok yemek yiyorumm kimse inanamıyor bu kadar yemeği nasıl yediğime
ama olmuyor işte metabolizmam hemen yakıyor

denemediğim şey kalmadı
çoğu kişi çok zayıfsın der çoğu kişide manken gibisin
ben aralarında kaldım

aman nolur beni yanlış anlamayın .. :)

bende kilo verememek derdinden müzdaribim ne çok istiyorum 48 i görmek maşşallah manken gibisiniz yok kraker miş yok çubuk muş millet diyet yapacam derken harap oluyor yerinizde olsam oohh manken gibiyim valla veremeyen düşünsün derdim

allahhh aşkına nasıl zayıfsınız yada ne yiyorsunuz gün içindeki böylesiniz biride bana bir laf söylesin

ama ben söyleyim kilo almak istiyorsanız tahin pekmezi karıştırıp bol boll ekmeğin üzerine sürüp yiyin 1 ay da öyle farkederki hem çok sağlıklı kan yapar size tahin hele aşırı besleyi sağlıklı kilo almış olursunuz ama ben olsam almazdım :))

kendi adıma, ben çok iyi yemek yiyorum eğer ço ksevdiğim bir yemek varsa yarım ekmekten fazlasını yiyebiliyorum bi oturuşta
abur cubur herşeyi fazlasıyla tüketirim
ceviz üzüm ve meyve kurularını tüketmeye fazlasıyla düşkünüm
ama yine de kilo alamıyorum

çok doktora gittim tek problem metabolizmamın çok hızlı çalışması

şimdi öyle bir toplumuz ki dilimizin kemiği yok
normalin biraz üstünde kilosu olana duba,az kilosu olana da çubuk tahta diye etiketi yapıştırmaya bayılıyorlar
ve ben böyle insanlardan nefret ediyorum
zayıflığım göze batma derecesinde asla değil takıntıda etmiyorum kimsenin sözlerini
ben sadece kendim istediğim için daha hoş görünmek için kendime,sırf bu yüzden 5 kilo falan alabilsem çok iyi olur diyorum

kilo alamayanlara vermek
veremeyenlere de almak her zaman kolay gelmiştir :)

Mango'nun 32 beden jeans pantolonlari (ozellikle de içeregi çogunlukla %90 ustu pamuk olanlari) normal 32 bedenden daha da dar oluyor yani 30 bedene falan denk geliyor, deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…