Çok yoruldum ve kararsızım

ben bu şekilde istiyorum diye diretiyor.
Siz de o zaman onun geç geleceği günlerde arkadaşlarınızla buluşup birer ikişer kadeh birşeyler için. Sizde ben bu şekilde istiyorum dersiniz. Tövbe yarabbim herkes totsu sıkışınca dini alet eder olmuş

Anneniz nasil sabretmiş hocam bize ne önerir acaba.. bende yıkmak istemiyorum ama bu şekilde kendim çok farklı bir insana dönüştüm yani agresif sinirli sürekli bağıran anlaşılmadıgim icin.. psikolojim bozuldu bu durumdan

Sizinle sadece evlenmek hatırına evlenmiş gibi. Ben çekmezdim doğrusu, hiç uğraşamam.

Orta yolu bulmak istemiyor ben istediğim şeyi söylediğimde orta yolu bulmak adına haftada 2 gün git diyorum yok yine olmaz bu şekilde hizmet olmuş olmuyor diyor vs

Sizinle sadece evlenmek hatırına evlenmiş gibi. Ben çekmezdim doğrusu, hiç uğraşamam.
Hocam evlenmeden önce hiç böyle bi insan değildi yani şehir dışına gitmeye cesaretim olmazdı bu şekilde yapacağını bilsem gitmezdim.. çok farklıydı cok inandirdi beni kendime ona güvenip gittim oraya..

Gece gece ne hizmeti bu acaba..aileniz arkanizdaysa ciddi bir konusma yapin esinizle.biraz bahane bence de.1 2 degil surekli ise.aile hayatimiz yok beni bu sekilde boslaman hos degil.kari kocanin arasina bir tek seytan girermis de.onun anlicagi dilden anlat dinlemiyorsa aksiyon al.

Zaten o da sizin karakterinizi biliyor. Korkutmak istemem ama bu daha başlangıç. Git Gide size de baskı yapmaya başlayacak. Bu tipler hiç ama hiç şaşırtmıyor. En azından çocuk yapmayın ona da yazık olur.

Arkadaşınızin eşi hala aynı durumda mi hocam gitmeleri gece geç gelmeleri devam ediyor mu bilginiz var mi
Bosandilar. Adam bambaska bir boyut kazandı çünkü. Giyim kiyafet hal ve tavırlar, fikirler konusunda. Arkadaşım kendi hayatında şu an mutlu. Adam da gittiği yerlerden kendi gibi uç noktolarda bir kadınla evlendi. Çok ayrıntı veremiyorum nolur nolmaz Ama güzel şeyler olmadı öyle soyleyeyim.

Sizi kaybetmekten , bu yuvanın yıkılmasından , sizsiz kalmaktan korkuyor mu ?

Evlenmeseymiş beyfendi.
Evlenmeyip o gittiği yerde kalsaymış temelli.
Hangi kitapta eşini bu kadar yalnız bırakıp kendi kafasına göre takılmasının doğru oldugu yazıyormuş? Bunlar peygamber hayatı bile bilmeyip dini işine geldiği gibi kullanan tipler ve kafa yapıları değişmez.
Çocuğunuz yokken boşanın, ne hali varsa görsün.

Sizi kaybetmekten , bu yuvanın yıkılmasından , sizsiz kalmaktan korkuyor mu ?
İstemiyorum korkuyorum diyor ama bu şekilde kendi hayatından vazgeçmiyor onun doğrusuna inanıyor bu şekilde yapmam gerek diyor.. süreci yönetemedim ama aynı şekilde devam edicem diyor gitme gün sayısına. Güne saate takılı kalma mutlu olmaya odaklan diyor

Şehir değiştirelim ailene yakın olalım diyor ama yine aynı o şekilde gidicem bana güler yüz göster düzeltirim belki diyor evde olduğum bir süre denemeye çalıştım güler yüz göstermeyi ama buna sabredemedim yapamadım sürekli sürekli..

İstediğiniz yere gidin onun kafa yapısı değişmedikçe kendi gibi birilerini bulur.
İş boşanmaya gelmiş hâla güler yüz diyor. İnsan gibi denge kurarsa siz zaten o güler yüzü gösterirdiniz, gösterirsiniz.
Evli bir insanın gece 2-3' e kader ne işi var dışarıda? Böyle şeylere uzak bir insan değilim ama hiç duymadım evli barklı insanların bu saatlere kadar din adı altında bir yerde durduğunu. Sağlıklı bir insan işi değil zaten yapılan. Boşanmak en iyisi sizin için.

Tamam da görüşemediğiniz bir adamla kağıt üzerinde evlilik sürdürmenin mantığı nedir?

Sohbet ortamına karışanlar genelde dini hassasiyet adı altında eşlerinin hayatını da zindan etmeye başlıyorlar.

Eşiniz kararını vermiş; eşinizi değiştiremezsiniz ancak kendi hayatınızı nasıl yaşamak istediğinize karar verip, kendi yolunuzu çizebilirsiniz.

Ay resmen yuva yıkan bir cemaat olmuş.

Yani koca sevgisi olmadan! evlilik içinde mutlu olmaya odaklan , kocanı yorma , senin varlık nedenin kocanı rahat ettirmek. Gerçekten bu evliliği sürdürmeyi düşünüyor musun? Senin kocan kendine müslüman, en büyük günah hak yemektir.

Orta yolu bulmak istemiyor ben istediğim şeyi söylediğimde orta yolu bulmak adına haftada 2 gün git diyorum yok yine olmaz bu şekilde hizmet olmuş olmuyor diyor vs
Hizmet mi , karısına hizmet etse biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…