Siz de o zaman onun geç geleceği günlerde arkadaşlarınızla buluşup birer ikişer kadeh birşeyler için. Sizde ben bu şekilde istiyorum dersiniz. Tövbe yarabbim herkes totsu sıkışınca dini alet eder olmuşben bu şekilde istiyorum diye diretiyor.
Saçmalamış... Bazı erkekler hiç birseyin ortasını bulamiyor. Yaşı kaç bu adamın? Annemler evlendiğinde babam 24 yaşındaymış. O da böyle gecelere kadar arkadaşlarıyla dünyayı kurtarirmis. Sonra geç yatıp sabah namazına kalkamadigi olurmuştezatliklar... Hatta bir kere annemi akşam bı arkadasina bırakmış. Bir kaç saat sonra güya geri alacak. Gitmiş arkadaşlarının yanına. Annemi unutmuş orada. Telefon filan da yok tabi. Annem ev telefonundan kayınpederini aramis beni unuttu oğlunuz diye. Annemi dedem almış eve birakmis. Babam eve gelince hatırlamış annemi unuttuğunu. Ama çok ilginçtir sonrasında bunlar çok başka yere evrilmis. Babamin uni.bitmis, şehir değiştirmiş, iş hayatı başlamış ve vs. Ama babam çok merhametli akıllı bir adamdı (annemi gezmede unutsada ) Ben hayatım boyunca anne babamın ufacik kavgasına, bir ses yukselmesine asla ama asla şahit olmadım. Babam annemi öyle güzel severdi, her işine yardım ederdi, hatunum da hatunum modundaydi. Benim kurduğum yuva geldiğim aile kadar sevgi pitircigi değil mesela. Annem o arada ne yaptı ne etti bilmiyorum sizinki böyle olur mu onu da bilmiyorum. Ama gördüğün en harika baba ve esti. Mekanı cennet olsun.
Yerinizde olsam muhtemelen beni takmayan adamı bende takmazdim. İş bulup çalışırdım, maddi bir kaygım yoksa elim genisse bol hobiler edinirdim. Gezilere gider geceleri bile bazen evde olmazdım. Bir kaç kez eşinizden sonra eve girin bakalım nasıl oluyor
Anneniz nasil sabretmiş hocam bize ne önerir acaba.. bende yıkmak istemiyorum ama bu şekilde kendim çok farklı bir insana dönüştüm yani agresif sinirli sürekli bağıran anlaşılmadıgim icin.. psikolojim bozuldu bu durumdanSaçmalamış... Bazı erkekler hiç birseyin ortasını bulamiyor. Yaşı kaç bu adamın? Annemler evlendiğinde babam 24 yaşındaymış. O da böyle gecelere kadar arkadaşlarıyla dünyayı kurtarirmis. Sonra geç yatıp sabah namazına kalkamadigi olurmuştezatliklar... Hatta bir kere annemi akşam bı arkadasina bırakmış. Bir kaç saat sonra güya geri alacak. Gitmiş arkadaşlarının yanına. Annemi unutmuş orada. Telefon filan da yok tabi. Annem ev telefonundan kayınpederini aramis beni unuttu oğlunuz diye. Annemi dedem almış eve birakmis. Babam eve gelince hatırlamış annemi unuttuğunu. Ama çok ilginçtir sonrasında bunlar çok başka yere evrilmis. Babamin uni.bitmis, şehir değiştirmiş, iş hayatı başlamış ve vs. Ama babam çok merhametli akıllı bir adamdı (annemi gezmede unutsada ) Ben hayatım boyunca anne babamın ufacik kavgasına, bir ses yukselmesine asla ama asla şahit olmadım. Babam annemi öyle güzel severdi, her işine yardım ederdi, hatunum da hatunum modundaydi. Benim kurduğum yuva geldiğim aile kadar sevgi pitircigi değil mesela. Annem o arada ne yaptı ne etti bilmiyorum sizinki böyle olur mu onu da bilmiyorum. Ama gördüğün en harika baba ve esti. Mekanı cennet olsun.
Yerinizde olsam muhtemelen beni takmayan adamı bende takmazdim. İş bulup çalışırdım, maddi bir kaygım yoksa elim genisse bol hobiler edinirdim. Gezilere gider geceleri bile bazen evde olmazdım. Bir kaç kez eşinizden sonra eve girin bakalım nasıl oluyor
Orta yolu bulmak istemiyor ben istediğim şeyi söylediğimde orta yolu bulmak adına haftada 2 gün git diyorum yok yine olmaz bu şekilde hizmet olmuş olmuyor diyor vsSiz de o zaman onun geç geleceği günlerde arkadaşlarınızla buluşup birer ikişer kadeh birşeyler için. Sizde ben bu şekilde istiyorum dersiniz. Tövbe yarabbim herkes totsu sıkışınca dini alet eder olmuş
Hocam evlenmeden önce hiç böyle bi insan değildi yani şehir dışına gitmeye cesaretim olmazdı bu şekilde yapacağını bilsem gitmezdim.. çok farklıydı cok inandirdi beni kendime ona güvenip gittim oraya..Sizinle sadece evlenmek hatırına evlenmiş gibi. Ben çekmezdim doğrusu, hiç uğraşamam.
Zaten o da sizin karakterinizi biliyor. Korkutmak istemem ama bu daha başlangıç. Git Gide size de baskı yapmaya başlayacak. Bu tipler hiç ama hiç şaşırtmıyor. En azından çocuk yapmayın ona da yazık olur.Hocam evlenmeden önce hiç böyle bi insan değildi yani şehir dışına gitmeye cesaretim olmazdı bu şekilde yapacağını bilsem gitmezdim.. çok farklıydı cok inandirdi beni kendime ona güvenip gittim oraya..
Bosandilar. Adam bambaska bir boyut kazandı çünkü. Giyim kiyafet hal ve tavırlar, fikirler konusunda. Arkadaşım kendi hayatında şu an mutlu. Adam da gittiği yerlerden kendi gibi uç noktolarda bir kadınla evlendi. Çok ayrıntı veremiyorum nolur nolmazArkadaşınızin eşi hala aynı durumda mi hocam gitmeleri gece geç gelmeleri devam ediyor mu bilginiz var mi
Sizi kaybetmekten , bu yuvanın yıkılmasından , sizsiz kalmaktan korkuyor mu ?Hocam ilk evlendiğimiz dönem çalışmadım daha sonra iş hayatına başladım o gittiği akşamları evde olmadığı zaman diliminde ek iş yaptım sırf evde yalnız kalmayayım diye onlar da yetmedi yorulup evde yatıp uyurum diye düşünüyordum ama sürekli düşünüyordum ben buraya onun için geldim ben şuan niue yalnızım evlilikten beklentim bu değildi vs diye kendimi yedim sürekli.. aileler de konuştu benim ailem beni haklı buluyor.. çift terapisi aldık o da çözümsüz oldu
İstemiyorum korkuyorum diyor ama bu şekilde kendi hayatından vazgeçmiyor onun doğrusuna inanıyor bu şekilde yapmam gerek diyor.. süreci yönetemedim ama aynı şekilde devam edicem diyor gitme gün sayısına. Güne saate takılı kalma mutlu olmaya odaklan diyorSizi kaybetmekten , bu yuvanın yıkılmasından , sizsiz kalmaktan korkuyor mu ?
Şehir değiştirelim ailene yakın olalım diyor ama yine aynı o şekilde gidicem bana güler yüz göster düzeltirim belki diyor evde olduğum bir süre denemeye çalıştım güler yüz göstermeyi ama buna sabredemedim yapamadım sürekli sürekli..Evlenmeseymiş beyfendi.
Evlenmeyip o gittiği yerde kalsaymış temelli.
Hangi kitapta eşini bu kadar yalnız bırakıp kendi kafasına göre takılmasının doğru oldugu yazıyormuş? Bunlar peygamber hayatı bile bilmeyip dini işine geldiği gibi kullanan tipler ve kafa yapıları değişmez.
Çocuğunuz yokken boşanın, ne hali varsa görsün.
İstediğiniz yere gidin onun kafa yapısı değişmedikçe kendi gibi birilerini bulur.Şehir değiştirelim ailene yakın olalım diyor ama yine aynı o şekilde gidicem bana güler yüz göster düzeltirim belki diyor evde olduğum bir süre denemeye çalıştım güler yüz göstermeyi ama buna sabredemedim yapamadım sürekli sürekli..
Sohbet ortamına karışanlar genelde dini hassasiyet adı altında eşlerinin hayatını da zindan etmeye başlıyorlar.Merhaba kizlar burayı hep uzaktan okurdum artık içimi dökmek istiyorum.. yaklaşık 2 seneye yaklaşan evliligim var severek evlendik evlendikten sonra şehir dışı gurbete gittim. Eşimin dini hassasiyeti yüksek bir insandı bunu biliyordum. Evlendikten kısa bir süre sonra 2 3 aylık evliyken eşim dini bir yerlere gitmeye başladı sabah gidip gece geliyor.. ( saat dilimi cok uzun gece 2 3 genellikle 2 ) tabi bu bizde büyük sorun oldu ben sürekli yalnız kalıyorum diye ağlamaya başladım. Eşimin tek savunması kötü bir yere gitmiyorum kumar alkol başka yer değil Allah rızası için yapıyorum oldu. Ben de Allah rizasina hayatımda önem vermeye çalışıyorum ama onun yaptığı şeyi doğru bulmuyorum. Sürekli eve geç gelir işi rahat olduğu icin gündüz de oraya gider orda daha mutlu olduğunu düşünüyorum bazen evden kaçmak için gittiğini söylüyor. Uzun zamandır ayrı yaşıyoruz artık yol ayrımına geldik. Yapamıyorum bu evliliği görülmediğimi , yok sayildigimi hissediyorum. Onun bana dediği şey birlikteyken mutlu olmaya odaklan birlikte mutlu vakit geçirelim. Bir gün öncesi ya cok gec gelmiş oluyor veya kısıtlı zaman olmuş oluyor orada ben ona güler yüz ve mutluluk göstermem gerekiyormus gece 12 de gelince kapıyı mutlu açmam gerekiyormuş vs vs. Siz olsanız ne yaparsınız Allah rızası için gittiği bir yol yöntemin yanlış orta yolu bulalım bu gitme gün sayısını biraz olsun azalt indir dediğim de cok tepki gösteriyor ben bu şekilde istiyorum diye diretiyor. İstememiş olsam ona hiç gitme derim ama o bunu görmüyor orta yolu bulmak değil kendi dediğimi yaptirmak olarak algılıyor. Siz olsanız ne yaparsınız çocuk yok?
Ay resmen yuva yıkan bir cemaat olmuş.Merhaba kizlar burayı hep uzaktan okurdum artık içimi dökmek istiyorum.. yaklaşık 2 seneye yaklaşan evliligim var severek evlendik evlendikten sonra şehir dışı gurbete gittim. Eşimin dini hassasiyeti yüksek bir insandı bunu biliyordum. Evlendikten kısa bir süre sonra 2 3 aylık evliyken eşim dini bir yerlere gitmeye başladı sabah gidip gece geliyor.. ( saat dilimi cok uzun gece 2 3 genellikle 2 ) tabi bu bizde büyük sorun oldu ben sürekli yalnız kalıyorum diye ağlamaya başladım. Eşimin tek savunması kötü bir yere gitmiyorum kumar alkol başka yer değil Allah rızası için yapıyorum oldu. Ben de Allah rizasina hayatımda önem vermeye çalışıyorum ama onun yaptığı şeyi doğru bulmuyorum. Sürekli eve geç gelir işi rahat olduğu icin gündüz de oraya gider orda daha mutlu olduğunu düşünüyorum bazen evden kaçmak için gittiğini söylüyor. Uzun zamandır ayrı yaşıyoruz artık yol ayrımına geldik. Yapamıyorum bu evliliği görülmediğimi , yok sayildigimi hissediyorum. Onun bana dediği şey birlikteyken mutlu olmaya odaklan birlikte mutlu vakit geçirelim. Bir gün öncesi ya cok gec gelmiş oluyor veya kısıtlı zaman olmuş oluyor orada ben ona güler yüz ve mutluluk göstermem gerekiyormus gece 12 de gelince kapıyı mutlu açmam gerekiyormuş vs vs. Siz olsanız ne yaparsınız Allah rızası için gittiği bir yol yöntemin yanlış orta yolu bulalım bu gitme gün sayısını biraz olsun azalt indir dediğim de cok tepki gösteriyor ben bu şekilde istiyorum diye diretiyor. İstememiş olsam ona hiç gitme derim ama o bunu görmüyor orta yolu bulmak değil kendi dediğimi yaptirmak olarak algılıyor. Siz olsanız ne yaparsınız çocuk yok?
Yani koca sevgisi olmadan! evlilik içinde mutlu olmaya odaklan , kocanı yorma , senin varlık nedenin kocanı rahat ettirmek. Gerçekten bu evliliği sürdürmeyi düşünüyor musun? Senin kocan kendine müslüman, en büyük günah hak yemektir.İstemiyorum korkuyorum diyor ama bu şekilde kendi hayatından vazgeçmiyor onun doğrusuna inanıyor bu şekilde yapmam gerek diyor.. süreci yönetemedim ama aynı şekilde devam edicem diyor gitme gün sayısına. Güne saate takılı kalma mutlu olmaya odaklan diyor
Hizmet mi , karısına hizmet etse birazOrta yolu bulmak istemiyor ben istediğim şeyi söylediğimde orta yolu bulmak adına haftada 2 gün git diyorum yok yine olmaz bu şekilde hizmet olmuş olmuyor diyor vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?