Saçmalamış... Bazı erkekler hiç birseyin ortasını bulamiyor. Yaşı kaç bu adamın? Annemler evlendiğinde babam 24 yaşındaymış. O da böyle gecelere kadar arkadaşlarıyla dünyayı kurtarirmis. Sonra geç yatıp sabah namazına kalkamadigi olurmuş

tezatliklar... Hatta bir kere annemi akşam bı arkadasina bırakmış. Bir kaç saat sonra güya geri alacak. Gitmiş arkadaşlarının yanına. Annemi unutmuş orada. Telefon filan da yok tabi. Annem ev telefonundan kayınpederini aramis beni unuttu oğlunuz diye. Annemi dedem almış eve birakmis. Babam eve gelince hatırlamış annemi unuttuğunu. Ama çok ilginçtir sonrasında bunlar çok başka yere evrilmis. Babamin uni.bitmis, şehir değiştirmiş, iş hayatı başlamış ve vs. Ama babam çok merhametli akıllı bir adamdı (annemi gezmede unutsada

) Ben hayatım boyunca anne babamın ufacik kavgasına, bir ses yukselmesine asla ama asla şahit olmadım. Babam annemi öyle güzel severdi, her işine yardım ederdi, hatunum da hatunum modundaydi. Benim kurduğum yuva geldiğim aile kadar sevgi pitircigi değil mesela. Annem o arada ne yaptı ne etti bilmiyorum

sizinki böyle olur mu onu da bilmiyorum. Ama gördüğün en harika baba ve esti. Mekanı cennet olsun.
Yerinizde olsam muhtemelen beni takmayan adamı bende takmazdim. İş bulup çalışırdım, maddi bir kaygım yoksa elim genisse bol hobiler edinirdim. Gezilere gider geceleri bile bazen evde olmazdım. Bir kaç kez eşinizden sonra eve girin bakalım nasıl oluyor