Çok yoruldum.. Tükendim..

Bende şuan siyasal bilgiler öğrencisiyim, hedefim ise benimde kpss a memurlukları. Acaba neden atanamadınız genelde kaymakamlık idari hakimliklerin ataması zor oluyor referanstan dolayı ama kpss de genelde kaymakamlıktan elenenler bile atanıyor. Puanınız mı düşük?

Kpss a dersleri fazla yoğun ve ağır geldi bende kpss b olarak çalıştım fakat 85 üzeri gerekli 80 da kaldım. Açıktan alımlara başvuruyorum ..

Kpss a dersleri fazla yoğun ve ağır geldi bende kpss b olarak çalıştım fakat 85 üzeri gerekli 80 da kaldım. Açıktan alımlara başvuruyorum ..
Size bir tavsiye vermek isterim, eğer kpss a ya girerseniz ve b den aldıgınız 80 puanı kullanırsanız güzel bir yere atanabilirsiniz. Kpss a içerik olarak biraz daha zor olsa da konulara çalıştığınız takdirde b deki puanınızda size baya katkı sağlar. Düz memur olmak yerine üst düzey bir memur olarak atanırsınız maaşınızda iyi olur. Yerinizde olsam kpss a ya calışır b deki puanımı kullanarak atanmaya calışırdım. Bunu düşünmez misiniz?

Seninle benzer durumdayim su an . 2024u iple cekiyorum yine hazirlanicam bu sefer son olacak insallah . Her seye kulak tikayip sinava calisacaksin . Baska yol yok sen de biliyorsun . Ama su an sadece uzuntunu yasa.agla sizla . Sabah olunca kalk yeniden basla . Cunku gercekten baska care yok .Atanan herkesin hayati bi sekilde duzene giriyor . Bizim de olacak . Demek ki zmani gelmemis daha . Umarim 2024 o yildir

Tavsiyeniz dikkate alacağım teşekkür ederim.

İnşallah öyle olur inşallah bizim de zamanımız gelir .

Evlilik konusu aslında hiç kafama takmıyorum ama çevreden gelen evlilik konusu beni geriyor çok fazla .
Bunda gerilecek bi şey yok bana da neden evlenmiyorsun diye sorduklarında sana ne deyip geçiyorum. Evlilik öyle marifet bir şey değil böyle cins inslarla muhatap olma

Hangi bölümden atama bekliyorsunuz bilmiyorum ama memurluğun garanti maaş haricinde bir çekiciliği kalmadı bence. İlla bölümünuz ile ilgili işte çalışmak zorunda değilsiniz. Grafik, yazılım, bilgisayar gibi bölümler de önlisans okuyabilir, kurslara gidebilirsiniz. Baska alanları da araştırın, benim ilk aklıma gelenler bunlar.

İnşallah öyle olur inşallah bizim de zamanımız gelir .
Insallah . Bn de takiyordum cok bunu ve baska seyleri sonra bikac saglik sorunu olarak dondu bana . Ufak saglik sorunlari ama tamamen stres kaynakli. Demek ki hirpalamamaliyim kendimi dedim . Sen de hirpalama . Illaki olacak . Olmayacaksa da en azindan elimizden geleni tam olarak yapalim ki vicdanimiz rahat olsun . Evlilik meseleleri de ayni bende . Ve atanamayan cogu arkadasimda durum boyle .

İibf mezunuyum. Atanmayı çok istiyorum ben . Lisans mezunu olduğum için önlisans bölüm okusam bile önlisanstan şansım yok özel sektör dışında

Bende malesef sağlık sorunu yaşıyorum stresten ve üzüntüden hem stres egzaması hemde tansiyon olarak bana geri döndü üzüntülerim..

Bende malesef sağlık sorunu yaşıyorum stresten ve üzüntüden hem stres egzaması hemde tansiyon olarak bana geri döndü üzüntülerim..
Bende ayni saglik sorunlari . Su an daha da sasirdim stres demek ki bu kadar onemli .Cunku uzun bi sure stresten oldugunu kabullenmemistim .Bu yuzden simdi stresimizi kontrol altina almayi ogrenmeliyiz ileride daha buyuk sorun olmasin Allah korusun . Gecmis olsun insallah dua edicem bize ve biz gibilere

Bütün hastalıklar aslında ruh sağlığımızdan kaynaklı. Size de çok geçmiş olsun.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende lisans mezunuyum atanamadim özel sektorde çalıştım somuruyorlar. Pandemi ile birlikte işsiz kaldım ve hala oyleyim.. bu süreçte evlenmiş oldum pişman değilim fakat kendi ekonomik özgürlüğümü elime alamadan evlendiğim için içimde ukte kaldı.

Etrafı dinleme ben yaklaşık 5 yıl kadar çevremden evlensene baskısı gördüm. Üstüne atanamadigim için boşa okumuşum gibi muamele gördüm. Okumayanlarin daha iyi konumda olmasını örnek gösterenler oldu vs.

Umudunu kaybetme yapabilirsen önce ekonomik olarak kendni garantiye al evlilik nasip kismet zaten ummadığın anda ummadığın güzellikler çıkabilir karşına. Etrafı takma okudun kendni ve zihnini geliştirdin bir meslegin var her zaman atanmak senin için bir seçenek olumlu dusunmeye çalış olumlu olsun

Bütün hastalıklar aslında ruh sağlığımızdan kaynaklı. Size de çok geçmiş olsun.
Zaten gelişim psikolojisine göre vucudumuzda meydana gelen hastalıklar ruhsal sıkıntılarımızın dışa vurmuş hali. Bir videoda izlemiştim üzüntüsünü içine atan biri gırtlak kanseri oluyor psikolojiye göre konusamadiklari orada dugumlendigi için bu hastalığa yakalanıyor gibi..

Bende şuan o baskıları görüyorum malesef. Ve ben şunun farkındayım atanmazsam içimde ukte kalacak ... okudu da ne oldu diyen o kadar boş insanlar var ki ... teşekkür ederim yorumunuz için inşallah sizde gönlünüzdekilere kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…