- 23 Şubat 2023
- 204
- 369
-
- Konu Sahibi maviartemis
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Elbette her şey nasip kısmet.. Hayatımda biri olsaydı sevip güvenmiş olsam evlilik düşünebilirdim.Nasibinizi aramaya devam edin, ve kendinizi asla başkalarıyla kıyaslamayın çünkü herkesin saati farkli işliyor.
"Missing out feeling" hemen kurtulmaniz gereken bir hissiyat. Bizler denemekle sorumluyuz basarmakla değil. Üzmeyin kendinizi kimse sizden daha önemli değil.
Ayrıca iş hayatının mi yoksa evliliğin mi size huzur getireceğini bilemezsiniz, varsa talipler degerlendirin derim. Tâbi ki ayağınızın üzerinde dursaniz iyi olur ama dediğim gibi.
Hayır yok çok uzun ilişkim vardı aslında biteli 4 yıl oldu çok feci şekilde aldatıldım evlilik öncesinde. Kendime gelmem biraz zaman aldı benim içinHerkesin hayatının saati farklıdır. 28de çok genç bir yaş. Yeni bir fakülte bile okunur. Evlenmekten önce sevgiliniz yok mu?
6. Senesinde atanmış biri olarak söylüyorum yaşadıklarınızı o kadar net anlıyorum ki belki sizin seneniz de bu senedir. Asla pes etmeyin emeklerinizin karşılığını elbet bir gün alacaksınız. Üzerinizde hiç bir hakkı olmayan insanların söylediklerine asla ve asla takılmayın çünkü her zaman konuşacak bir şey bulacaklar bunu da en yakınlarınız yapacak. Umarım her şey gönlünüzce olurHerkese İyi Geceler..
28 yaşında lisans mezunuyum. Mezun olalı 5 yıl olacak bu süre zarfında özel sektörde ara ara mağazalarda , günlük işlerde param olsun diye çalıştım. Aynı zamanda işten kazandığım paraları da kpss kitapları ve ihtiyacım olursa diye bir kenarda tuttum. Fakat bir türlü atanamadım .Özel sektörde mağazalardan başka seçenek yok benim için. Çevremde herkes öyle ya da böyle atandı, işini kurdu önüne baktı fakat ben halen yerimde sayıyorum... çok ağlıyorum , çok üzülüyorum .. Bir de artık çevreden baskılara maruz kalıyorum yaşın geldi evlensene, neden halen atanamadın, halen işsizsin... çıldırmak üzereyim artık kafayı yiyorum. Evlilik falan hiç düşünmüyorum çünkü güzel bir işim olsun ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Özel sektörden öğrencilik yıllarımda dahi çalıştım mağazalarda satış danışmanı olarak fakat artık yapamıyorum gücüm yok, çağrı merkezi denedim onu da yapamadım.. Çok mutsuzum 28 yaşındayım ama 80 yaşında hissediyorum..
Kısacası çok yoruldum ve tükendim..
Şuan adalet bakanlığı için klavye çalışıyorum.Yakın sorunlar yaşıyoruz. Online dershaneye kayıt olabilirsiniz.
Atama puanınız kaç bu arada ?
Çok teşekkür ediyorum Amin inşallah bende atanırım.6. Senesinde atanmış biri olarak söylüyorum yaşadıklarınızı o kadar net anlıyorum ki belki sizin seneniz de bu senedir. Asla pes etmeyin emeklerinizin karşılığını elbet bir gün alacaksınız. Üzerinizde hiç bir hakkı olmayan insanların söylediklerine asla ve asla takılmayın çünkü her zaman konuşacak bir şey bulacaklar bunu da en yakınlarınız yapacak. Umarım her şey gönlünüzce olur
Vera Wang( çok ünlü bir modacı) 40 yasinda ilk kıyafetini tasarlamış.Hayır yok çok uzun ilişkim vardı aslında biteli 4 yıl oldu çok feci şekilde aldatıldım evlilik öncesinde. Kendime gelmem biraz zaman aldı benim için
İş güç bunlar birazda nasip meselesi umarım en kısa zamanda güzel bir iş bulursunuz hiç canınızı sıkmayın. Neden evlenmiyorsun diye soran hadsizlerede aldırış etmeyin yokmuş gibi davranınHerkese İyi Geceler..
28 yaşında lisans mezunuyum. Mezun olalı 5 yıl olacak bu süre zarfında özel sektörde ara ara mağazalarda , günlük işlerde param olsun diye çalıştım. Aynı zamanda işten kazandığım paraları da kpss kitapları ve ihtiyacım olursa diye bir kenarda tuttum. Fakat bir türlü atanamadım .Özel sektörde mağazalardan başka seçenek yok benim için. Çevremde herkes öyle ya da böyle atandı, işini kurdu önüne baktı fakat ben halen yerimde sayıyorum... çok ağlıyorum , çok üzülüyorum .. Bir de artık çevreden baskılara maruz kalıyorum yaşın geldi evlensene, neden halen atanamadın, halen işsizsin... çıldırmak üzereyim artık kafayı yiyorum. Evlilik falan hiç düşünmüyorum çünkü güzel bir işim olsun ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Özel sektörden öğrencilik yıllarımda dahi çalıştım mağazalarda satış danışmanı olarak fakat artık yapamıyorum gücüm yok, çağrı merkezi denedim onu da yapamadım.. Çok mutsuzum 28 yaşındayım ama 80 yaşında hissediyorum..
Kısacası çok yoruldum ve tükendim..
Şuan adalet bakanlığı için çalışıyorumVera Wang( çok ünlü bir modacı) 40 yasinda ilk kıyafetini tasarlamış.
Kpss olmuyorsa başka kurs bulun, başka iş alsnina bakın.
Evlenmek birgün de olmuyor. Birileri ile flört edin.
Tam olarak tek böyle hissediyorum.İnşallah atanırız yaa valla çok stres yaratıyor. Sanki atanınca hayatım değişecekmiş tüm sorunlar düzelecekmiş gibi hissediyorum artık-kş öyle bir şey olmayacak biliyorum ama stres bunu hissettiriyor
Çok teşekkür ederim sizin adınıza çok mutlu oldum her şey gönlünce olsun .Bende kpssyi çok deneyip bir türlü olduramamıştım. Tam ümidimi kesip öylesine gireyim dediğim sene okul öncesi öğretmeni olarak atandım.Psikolojini olumsuz etkilemeyecekse kesinlikle denemeye devam et diyorum, çünkü kaybedecek bir şey göremiyorum. Umutları tüketmemek lazım, eğer ben o sene girmeseydim bir daha asla denemeyecektim. Başaramıyorum, demekki gerçekten kapasitem yeterli değil diyordum.
Tabii ki bunlardan en önemlisi senin ruh sağlığın. Umarım tüm güzellikler en yakın zamanda seni bulur
Öyle davranıyorum ama içten içe takıyorum.İş güç bunlar birazda nasip meselesi umarım en kısa zamanda güzel bir iş bulursunuz hiç canınızı sıkmayın. Neden evlenmiyorsun diye soran hadsizlerede aldırış etmeyin yokmuş gibi