şimdi ben anlamadım,anneniz 2010 yılından beri ayrıysa,daha önce çalışmadı da 1,5 aydır mı çalışıyor? önceden nerden geliyodu geliriniz?
hem yaşlı demişsiniz çalışmak için ,hem de evlenmek istiyor yaşlılığını düşündüğü için demişsiniz..
çalışmamamk için evlenmek istemk çok saçma..bence yaşadıklarınız yüzünden topluca bir terapiye ihtiyacınız var..annenşz de doğru kararlar alamıyor..bu yüzden psikoljisi iyi olmayan bir insandan destek övgü gibi şeyler de beklemeyin..
şimdi ben anlamadım,anneniz 2010 yılından beri ayrıysa,daha önce çalışmadı da 1,5 aydır mı çalışıyor? önceden nerden geliyodu geliriniz?
hem yaşlı demişsiniz çalışmak için ,hem de evlenmek istiyor yaşlılığını düşündüğü için demişsiniz..
46 yaşında annem..yani bu yaş kimine göre harıl harıl çalışılabilir ama annem artık çalışmak istemiyo evde olmak istiyo tabiki mecburiyetten çalışıyo.Çalışamıyacak yaşa geldiğinde bende evlendiğimde filan yalnız olmak istemiyodur,nasıl geçineceğini düşünüyodur... tabi ben ona o konuda hak veriyorum
çalışmamamk için evlenmek istemk çok saçma..bence yaşadıklarınız yüzünden topluca bir terapiye ihtiyacınız var..annenşz de doğru kararlar alamıyor..bu yüzden psikoljisi iyi olmayan bir insandan destek övgü gibi şeyler de beklemeyin..
aynen toplu terapiye kesinlikle ihtiyaç var...annem çok çekti babamdan çok.onun pskolojisi yine dayanıklı çıktı benimde şükür...içine kapanıklık aşırı sessizlik olarak çıktı benden yaşananlar.