Çok uzuldum adınıza. Keşke ailemizi kendimiz secmek zorunda kalsaydik.
Annenizlemi yaşıyorsunuz? Anneniz destek olmuyomu size neden bu kadar yukleniyolar
kardeşiniz de sizinle beraber mi yaşıyor? yani biraz açarsanız konuyu daha iyi anlarız..yeni mi ayrıldılar? böyle bir adamla onca yıl yaşadıktan sonra psikolojisi bozulmuştur doğal olarak..evet annem.Anneme yaranamamak artık beni çok üzüyo..hiç çabamı görmüyomu bilmiyorum bellimi etmek istemiyo..oda çalışıyo henüz 1 buçuk ay oldu gireli sıkışıklığımız çok bunalıyo ama bende bunalıyorum bende
Tamam ayrılmışlar ne güzel işte daha niye dert ediniyo kendine? Evlenmeyi istemeside bi tuhaf gercekten yanlış anlaşılmasın tabiki evlenebilir ama zaten zor bi evliliği olmuş. Anneniz evlenirse beraber mi yasayacaksiniz belki daha zor olacak hayatınız anneniz bunlari dusunmuyomu?evet annemle yaşıyorum.Açıkçası annem yaşadıklaından çok yoruldu ve artık rahatlamak istiyo farkındayımhatta evlenmek istiyo ve çalışmak istemiyo..Ona hak veriyorum keşke mutlu olacğı rahat edeceği bi evlilik yapabilse ama biraz da benle gurur duysa ne olur ki
Tamam ayrılmışlar ne güzel işte daha niye dert ediniyo kendine? Evlenmeyi istemeside bi tuhaf gercekten yanlış anlaşılmasın tabiki evlenebilir ama zaten zor bi evliliği olmuş. Anneniz evlenirse beraber mi yasayacaksiniz belki daha zor olacak hayatınız anneniz bunlari dusunmuyomu?
Yazdım yazdım sildim... Anlayabiliyorum seni ama yapacak birşey yok. Sen kendinle gurur duy ,evlenmek istıyorsa evlensin. Haa bu evliliğin garantisini de kimse veremez , sever aşık olur onu anlarım ama rahat etmek için evlenmesi gerektiğini düşünmüyorum. " çocuklarım için katlandım" lafına da inanmıyorum ben. Iş başa düşünce öyle bir duruluyor ki ayakta. Devlet hastanesine gidebilirsin , çok da guzel ilgilenıyorlar bence.