- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
-
- Konu Sahibi maviyesiltuna
Canm dolman sinirlenmen ve bunalman çok normal. Psikolojik bi desteğe ihtiyacı var belki ama adam tedaviye gitmiyor. Ona nasıl gitsin dediğini duyar gibiyim.
Ne denir böyle bi durumda hakkaten zor hastalığı etkiliyor büyük ihtimalle bazı hastalar böyle oluyo canm çeken için ayrı bakan için ayrı zor.
Sabret kardeşim bol bol dua et vardır herseyin bi mükafatı biliyorum çok zor yaşamayan tabiki bilemez.
Ama Rabbim hayirlisiyla sana sabır eşine sifa versin. Hastalığı hakkında ne düşündüğünü bilemeyiz kanser hakkaten zor bu durumda çocuğu belkide sırf bu yüzden istemiyo
Allah yardımcın olsun insiallah canm.
Neye nasıl nerden başlayacağım bende bilmiyorum
ama çok yoruldum tükkendim artık
eşim kanser hastası ve çocuğumuz olmuyor
tedaviyi zor bela gidiyor yarım yamalak
çocuk ise hiç gitmiyor
tedaviye gitmeyen adamdan bu da beklenmez
tabi arada patlamalar yaşıyorum
çocuk için hastalığı içinde
bana ilgisi alakası deseniz hiç yok
gezme derim yorgunum
tatil derim iş der
bana öyle davranma böyle davran derim boş der
aklıma gelmeyen daha bir sürü olaylar
ne kırgınlığım geçiyor ne yaptıkları aklımdan çıkıyor
neyi beklediğimi bile bilmiyorum
biliyorum ark. adam öyle yapma etme diyecekler
bunların hiç birini yaşamayan bilemez
Anlıyorum kardeşim hakkaten zor bir süreç ya. Psikolojik destek alınca rahatlarsin tabi ama bi bakıon hersey gene aynı sanki gene düşünceee. Belki daha önce çok denedin ama eşimle hep konuşmaya çalış canm zor evet ama sabırla ve sevgiyle.adam zaten alındı geçti gitti bitti diyor ki ayrıca beni anladığın için teşekkür ederim
YAŞAMAYAN LAFTA BİLİR
psikolojik destek alıyorum ama ne kadar agır yük ki kaldıramıyorum
Ilk öncelikle gecmis olsun ...
cok aciyorum size: ilgisiz, tatile götürmeyen, sizi gezdirmeyen, hep yorgun olan, ha bide cocuk yapmak istemeyen...ha bide kanser olan bir esiniz var...
Kendimi sizin yerine koyamam. Sizin his ettiginizi hisedemem... ama daha cok anlayisli olmanizi lazim.
Yani sizce daha büyük bir derdiniz yokmu suan? gezmekten tozmaktan baska?
acımayın anlamaya çalışın sadece bunu istiyorum ve üste de çoğu şeyi yazdım okursanız anlarsınız belki
ben bu adamdan dayak yedim sustum yataktan attı sustum gezmeye götürmedi sustum beni bunalttı sustum ve artık dayanıyorum 1senedir çekmiyorum bu adamı ben
testis kanseri 1 evrede kontrollere gitmiyor zor ikna ettim ama yine yarım yamalaga çevirdi işi
evet içimde bazen çocuk diye yanıyor çocuğu gelip gözümün içine sokuyor aman ben adam çocuk içinde giymiyor diyorum
BEN SADECE YATAKTA KARI OLDUĞUMU HİSSETMEK İSTEMİYORUM ADAM AMELİYAT OLDU YARDIM EDEYİM DDİM BENİ TERSLEDİ BİŞEY DEMEDİM VE HASTALIĞINI KABUL ETMİYOR
POF POFLADIM DURDUM YANIMDA KIZA BAKTI NEDEN BAKTIN DEDİM ÜSTÜNE VARINCA DAYAK YEDİM SUSTUM
ERTESİ GÜN SOBADAN ZEHİRLENDİM
YETER BE ARKADAŞLAR SİZ YAŞAMIYORSUNUZ OKUYORSUNUZ FARKINDASINIZ DİMİ
BEN BAZEN İYİKİ DE COCUK OLMUYOR DİYORUM
Anlıyorum kardeşim hakkaten zor bir süreç ya. Psikolojik destek alınca rahatlarsin tabi ama bi bakıon hersey gene aynı sanki gene düşünceee. Belki daha önce çok denedin ama eşimle hep konuşmaya çalış canm zor evet ama sabırla ve sevgiyle.
İnsiallah biter tüm sıkıntıların mutlu olursun..
sakin ol bacim biz sirf senin yazdiklarina yorum yapa biliyoruz yukarida dayak yedigini yazmamisin.
Esim kanser beni tatile götürmüyr yazmissin kisacasi ... ne tepki bekledin sende konuyu acaydin
Canm sanki öyle Anlıyorum ki sen eşinin hastalığından yada ona bakmaktan yakinmiyosun. Daha önce birikenler bide son olaylar bunalmissin iyice.tabiki bi adam hasta ve kanser normal bi psikolojide olmasi asla düşünülemez ve bi es olarak tabiki ne olursa olsun destek vermek doğru olan bu konuda seninde böyle düşündüğünü tahmin ediyorum. Ama yaşadıkların da bunu anlatmaya çalışmadığın belli dayağı vs.duvar ördü canım konuşmuyor ne yapacağımı bende bilmiyorum inş. çift tn randevu aldım gelir gideriz artık bu yük ağır geliyor bazen kaldıram
ben konu sahıbı arkadası tanıyorumIlk öncelikle gecmis olsun ...
cok aciyorum size: ilgisiz, tatile götürmeyen, sizi gezdirmeyen, hep yorgun olan, ha bide cocuk yapmak istemeyen...ha bide kanser olan bir esiniz var...
Kendimi sizin yerine koyamam. Sizin his ettiginizi hisedemem... ama daha cok anlayisli olmanizi lazim.
Yani sizce daha büyük bir derdiniz yokmu suan? gezmekten tozmaktan baska?
Canm sanki öyle Anlıyorum ki sen eşinin hastalığından yada ona bakmaktan yakinmiyosun. Daha önce birikenler bide son olaylar bunalmissin iyice.tabiki bi adam hasta ve kanser normal bi psikolojide olmasi asla düşünülemez ve bi es olarak tabiki ne olursa olsun destek vermek doğru olan bu konuda seninde böyle düşündüğünü tahmin ediyorum. Ama yaşadıkların da bunu anlatmaya çalışmadığın belli dayağı vs.
Canm insiallah gider kabul ederde ya hem ona hem sana iyi gelir insiallah
Canm sabır çoook zor olduğu tartışılmaz bile. Hak vermemek elde değil. Ama belkisi yokmu hiç Rabbimin vardır bi hikmeti her gecenin vardır be canm bi sabahi.
Bazen ben tabiki psikolojik yardım çok çok önemli ama Rabbime dua etmenin herseyden daha faydalı olduğunu düşünüyorum.
Olmiycanimi düşünüyorsun biraz daha bekle yıkmayi dene ısrarla eşinin duvarlarını. Tamam söyleyen için kolay belki ama hiç mi yok başka çözüm kayinvaliden falan yokmu ne diyorlar varsa
aslında eşin kanser hastası olduğu halde çocuk istemeni eleştircektım,ama bunu okuyunca vazgeçtim,böle adamdan çocuk istediğin için eleştircem seniben bu adamdan dayak yedim sustum yataktan attı sustum gezmeye götürmedi sustum beni bunalttı sustum ve artık dayanıyorum 1senedir çekmiyorum bu adamı ben
testis kanseri 1 evrede kontrollere gitmiyor zor ikna ettim ama yine yarım yamalaga çevirdi işi
evet içimde bazen çocuk diye yanıyor çocuğu gelip gözümün içine sokuyor aman ben adam çocuk içinde giymiyor diyorum
BEN SADECE YATAKTA KARI OLDUĞUMU HİSSETMEK İSTEMİYORUM ADAM AMELİYAT OLDU YARDIM EDEYİM DDİM BENİ TERSLEDİ BİŞEY DEMEDİM VE HASTALIĞINI KABUL ETMİYOR
POF POFLADIM DURDUM YANIMDA KIZA BAKTI NEDEN BAKTIN DEDİM ÜSTÜNE VARINCA DAYAK YEDİM SUSTUM
ERTESİ GÜN SOBADAN ZEHİRLENDİM
YETER BE ARKADAŞLAR SİZ YAŞAMIYORSUNUZ OKUYORSUNUZ FARKINDASINIZ DİMİ
BEN BAZEN İYİKİ DE COCUK OLMUYOR DİYORUM