ÇOK YORULDUM BUNALDIM

adam zaten alındı geçti gitti bitti diyor ki ayrıca beni anladığın için teşekkür ederim
YAŞAMAYAN LAFTA BİLİR
psikolojik destek alıyorum ama ne kadar agır yük ki kaldıramıyorum

Ne ilginç tıbbi olarak eşinin hastalığının ciddiyetinde değilsiniz sanırım ki sen onu geçmişsin kendine bakıyorsun ilgi bekliyorsun falan. Şu aşamada zaten çocuk yapmak yıpratmaz mı sizi?

Ne kanseri eşin? Tedaviniz ne durumda?

ben bu adamdan dayak yedim sustum yataktan attı sustum gezmeye götürmedi sustum beni bunalttı sustum ve artık dayanıyorum 1senedir çekmiyorum bu adamı ben
testis kanseri 1 evrede kontrollere gitmiyor zor ikna ettim ama yine yarım yamalaga çevirdi işi
evet içimde bazen çocuk diye yanıyor çocuğu gelip gözümün içine sokuyor aman ben adam çocuk içinde giymiyor diyorum
BEN SADECE YATAKTA KARI OLDUĞUMU HİSSETMEK İSTEMİYORUM ADAM AMELİYAT OLDU YARDIM EDEYİM DDİM BENİ TERSLEDİ BİŞEY DEMEDİM VE HASTALIĞINI KABUL ETMİYOR
POF POFLADIM DURDUM YANIMDA KIZA BAKTI NEDEN BAKTIN DEDİM ÜSTÜNE VARINCA DAYAK YEDİM SUSTUM
ERTESİ GÜN SOBADAN ZEHİRLENDİM
YETER BE ARKADAŞLAR SİZ YAŞAMIYORSUNUZ OKUYORSUNUZ FARKINDASINIZ DİMİ
BEN BAZEN İYİKİ DE COCUK OLMUYOR DİYORUM

ADAM KANSER AMA KEMO YADA RADYO TERAPİ GÖRMÜYOR YANİ ÖYLE OLSA BEN DEMEM HER HALDE DİMİ ARK. BAZI ŞEYLERİN GÖTÜRÜSÜ OLUR

adam zaten alındı geçti gitti bitti diyor ki ayrıca beni anladığın için teşekkür ederim
YAŞAMAYAN LAFTA BİLİR
psikolojik destek alıyorum ama ne kadar agır yük ki kaldıramıyorum
Anlıyorum kardeşim hakkaten zor bir süreç ya. Psikolojik destek alınca rahatlarsin tabi ama bi bakıon hersey gene aynı sanki gene düşünceee. Belki daha önce çok denedin ama eşimle hep konuşmaya çalış canm zor evet ama sabırla ve sevgiyle.
İnsiallah biter tüm sıkıntıların mutlu olursun..

Ilk öncelikle gecmis olsun ...
cok aciyorum size: ilgisiz, tatile götürmeyen, sizi gezdirmeyen, hep yorgun olan, ha bide cocuk yapmak istemeyen...ha bide kanser olan bir esiniz var...
Kendimi sizin yerine koyamam. Sizin his ettiginizi hisedemem... ama daha cok anlayisli olmanizi lazim.
Yani sizce daha büyük bir derdiniz yokmu suan? gezmekten tozmaktan baska?

acımayın anlamaya çalışın sadece bunu istiyorum ve üste de çoğu şeyi yazdım okursanız anlarsınız belki

acımayın anlamaya çalışın sadece bunu istiyorum ve üste de çoğu şeyi yazdım okursanız anlarsınız belki

gercekten anlamaya calisiyorum zaten ... dedigim gibi korkunc seyler yasiyorsunuzdur bundan eminim. Bunalmisinizdir ... ama suan esiniz icinde güclü olmaniz lazim. tatile gitmek istemiyorsa ona tatili evinize getirin... morel verin hem kendinizede morel olur

sakin ol bacim biz sirf senin yazdiklarina yorum yapa biliyoruz yukarida dayak yedigini yazmamisin.
Esim kanser beni tatile götürmüyr yazmissin kisacasi ... ne tepki bekledin sende konuyu acaydin

duvar ördü canım konuşmuyor ne yapacağımı bende bilmiyorum inş. çift tn randevu aldım gelir gideriz artık bu yük ağır geliyor bazen kaldıram

sakin ol bacim biz sirf senin yazdiklarina yorum yapa biliyoruz yukarida dayak yedigini yazmamisin.
Esim kanser beni tatile götürmüyr yazmissin kisacasi ... ne tepki bekledin sende konuyu acaydin

o anda o duygularım bu kadar belirtebildim demek ki tam yazmaya gücüm yokmuş

duvar ördü canım konuşmuyor ne yapacağımı bende bilmiyorum inş. çift tn randevu aldım gelir gideriz artık bu yük ağır geliyor bazen kaldıram
Canm sanki öyle Anlıyorum ki sen eşinin hastalığından yada ona bakmaktan yakinmiyosun. Daha önce birikenler bide son olaylar bunalmissin iyice.tabiki bi adam hasta ve kanser normal bi psikolojide olmasi asla düşünülemez ve bi es olarak tabiki ne olursa olsun destek vermek doğru olan bu konuda seninde böyle düşündüğünü tahmin ediyorum. Ama yaşadıkların da bunu anlatmaya çalışmadığın belli dayağı vs.
Canm insiallah gider kabul ederde ya hem ona hem sana iyi gelir insiallah

ben konu sahıbı arkadası tanıyorum
kocası
amelıyat oldu ve aralıklarla kontrol olmalı tekrarlama ıhtımalı olabılır veya erkenden teshıs edılsın dıye onun harıcınde.
kendı tedvaısı ıcın dedıgı sey kontrol kontrolerını bıle h. ayarlıyor ama onda bıle nazlanıyor. cocuk ıcın adam 5 sene bekleyelım su hastalık bır seyır gostersın yada tekrarlamayacaksa bıle bılelım bılırsınız 5 senede rıskı vardır bu hastalıkların . adam ne cocuk yapıcaz ne yapcamız hıcbırsey soylemıyor
konu sahıbı konusuyor konusuyor duvara ne olumlu ne olumsuz cevap yok malesef kocasından

Şimdi arkadaşım sen konuyu eksik anlattığın için insanların böyle yorumlar yapması normal. Eşim kanser hastası, doğru düzgün tedaviye yanaşmıyor, ben gezmek istiyorum ilgi bekliyorum ama bana bunları veremiyor dersen, herkesin anladığı eşin şu an kanserle mücadele ediyor ama sen hala ilgi, gezme peşinde koşuyorsun olur.

E başta desene zaten çok sorunlu bir evliliğim var, dayak var, hakaret var, ilgi hiç olmadı, üstelik kanserdi atlattı normal hayatına döndü ama hiç sağlığına kavuşmuş gibi davranmıyor falan diye.

Evet işin zor, hem de çok zor. Zaten bu hastalık öncesinde de mutlu değilmişsin, üstüne zor bir dönem eklenmiş falan Allah yardımcın olsun. Ama annemde kanser tedavisi gördü, onun psikolojisindeki değişimi görebiliyorum. Eskiden temizlik hastası olan, gezmeyi seven bir kadın vardı. Şimdi ise gezmeye bile üşenen, temizlik umrunda olmayan, her şeye sinirlenen, hayatta her şeyin en kötüsünü düşünen bir kadın oluverdi. Üstelik benim annemde kontrollerini aksatıyor bizim baskımıza rağmen. Korkuyor işte tekrar bir hastalık çıkarsa ne yaparım diye. Yani bilmiyorum hastalık psikolojisi çok farklı, biz anlayamıyoruz bence.

Ayrıca eşinizde de belki ben ölümcül bir hastalık geçirdim, ya tekrarlarsa ya ilerde çocuğum babasız kalırsa korkusu vardır, olamaz mı? Bence eşinizle bir psikolog yardımı almanız gerekiyor. Zaten sorunlu bir adamın böyle bir hastalık sonrası iyice çekilmez bir hal almasını anlayabiliyorum. Ama bu durumu kendi kendinize aşamazsınız gibi geliyor.

Beni o kadar iyi anlayıp anlatıyorsun ki beni bana tercüme ediyorsun ve burda size anlattıklarım sadece 3/1 ve hala kaldırmaya çalışıyorum o yükü şu an sadece dipteyim kalkamıyorum çok yoruldum bunaldım gücüm tükendi hatta pes etmeyi bile düşünüyorum ister yarı ol ister yazıklar olsun diyin ama olmuyor

Canm sabır çoook zor olduğu tartışılmaz bile. Hak vermemek elde değil. Ama belkisi yokmu hiç Rabbimin vardır bi hikmeti her gecenin vardır be canm bi sabahi.
Bazen ben tabiki psikolojik yardım çok çok önemli ama Rabbime dua etmenin herseyden daha faydalı olduğunu düşünüyorum.
Olmiycanimi düşünüyorsun biraz daha bekle yıkmayi dene ısrarla eşinin duvarlarını. Tamam söyleyen için kolay belki ama hiç mi yok başka çözüm kayinvaliden falan yokmu ne diyorlar varsa

Eşim ailesiyle ezelinden soğuk ve işin kötü tarafı ailesine söylemedik ve istemedi ve buda çok bunaltıyor canım çok çabaladım hep çıkış noktaları aradım buldum oradan sıyırdım ama terapiye gelmezse ne yaparım dedim çok düşündüm ve her şeyi yaptığımı gördüm ne zorluklarla evlendik ne sıkıntılar çektik düşün dedim evet zordu güzeldi ama verilen sözler yerine gelmedi evet ilk başlarda çok güzeldi karımı şuraya götüriyim buraya götüriyim hasta olduğunu öğrenmenden evvel yavaş yavaş her şeyi bırakmaya başladık ve sonra ses etmedim hasta diye ben yok oldum ne onurum kaldı ne gururum aman sus hastalıktan diyor üzülmesin ben barışayım çocuk gibi sevdim başını okşadım sonra sonra benimde başımın okşanmasını ihtiyacım olduğunu anladım yetim gibi hep ortada kaldığımı gördüm ve hep boşver dedim anamın kucağına yattım sevsin dedim yetmedi hep eşimin istekleri önemli oldu benim ne istediğim önemli değildi yok yere vurduğunda onun gözünde vurma değildi inkar etti agız burun patlatmaktı... evet iyi yanları oldu ama artık onlar karınca oldu kötülükleri deve oldu.

aslında eşin kanser hastası olduğu halde çocuk istemeni eleştircektım,ama bunu okuyunca vazgeçtim,böle adamdan çocuk istediğin için eleştircem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…