Çok yoruldum artık ya bi akıl verin bana

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
İyi geceler herkese. Bitmek bilmeyen dertlerim ve ben kafayı yemekten korkuyorum. artık derdim şu ki .

Eşimle arada tartışmalarımız oluyo ama son 3 aydır tavan yapmış durumda bilmiyorum kim haklı kim haksız bn dışardan okuyorum ev hanımıyım eşim işinde yükselmek için sınava hazırlanıyo 2 aydır fln

Hem iş ders yoruluyo bişey demiyorum ama ders çalışıyorum diye dünyayı durduyo ne desem ters anlıyo ne desem tersliyo .
Sabah erkenden kalkıp kahvaltısını hzırıyorum kütüphaneye gidiyor ders çlışmak için gece 12 de geliyo haliyle yemek yemiş oluyo

Bn yinede soruyorum açmısım diye hayır diyo
Bndr bir haftadır yemek hazırlamıyorum yemiyo diye kndim geçiştiriyorum üç gündür taktı kafayı insan bişey hazırlar önüme getirir diye bnde dedim ki bugun yapıyorum yenmiyo kalıyo iki kişiyiz israf oluyo sen yemek yemiyosun diye yapmıyorum dedim

İnsan değişik bişeyler hazırlar önüme getirir dedi . Poğça fln kastteti bunarada hamur işinfen hoşlanmaz yapıncada bn sevmiyorum bilmiyomusun diyo bu seferde öyle başlıyo bn ne yapıyım hiç bişey demeden odaya geçtim geldi insan bi işi bari dört dörtlük yapar akşama kadar evdesin boş oturuyosun fln dedi çook titiz bir insanım mutfaktada çok iddalıyım ama böyle demesi artık bni çok üzüyo dert bir deil bin tane yazsam roman olur galiba degişik bileyler yap degişik bişeyler yap ne yapabilirim degişik bana akıl verin lütfen . Okuyanlara ve yorumyazanlara teşekkür ediyorum

Meyve hazırlayabilirsin gelince.Meyve suyu sıkabilirsin.Bazı hafif aparatif salatalar yapabilirsin.

Kanape hazırlıyabilirsin.

Beklendiğini hissetmek istiyor sanırım.Yoğunluktan da bunalmış, ilgi bekliyor.Takılma.

Değişik ne yapabilirim diye soruyorsanız, biçok farklı tarif var yapabilirsiniz deneyebilirsiniz. İnsanın tokken bile hayır diyemeyeceği atıştırmalıklar.
Eşinizle tartışmalarınız konusunu soruyorsanız biraz sabredin

. Sıkıntılı süreç sınavı atlatınca geçer diye umuyorum. Geçici bi durum gibi görünüyor.

Yaranamazsin bence. Degisik bir seyler pisirmekten baska bir cozum gerek.

Derdi farkli seyler degil bence sizi stres topu yapmis stresini sizden cikariyor.

Siz dinya mutfaklarindan secmelerde yapsaniz yine bahane bulacak.

Evde bos oturuyorsun bir seyi de dott dortluk yap gibi cumlelere neden sessiz kaldiniz.

Siz sessiz kaldikca daha cok ezmeye calisacak sizi.

Bence elinden geleni yapmışsın. Şu erkekleri daha fazla simartmanin gereği yok bence

Hay Ağzınıza sağlık kavga etmektende bıktım onun için odaya geldim

Çok üstüne gelmemesi lazım evdesin diye.tamam o çok yoğunmuş yemeği begenmiyorsa yapsın denmez ama tatlı dille söylenebilir.sen değişik birşeyler yap madem.yemegin yanında börek kek turu şeyler de bulundur.tatli falan yap.eger hala söylenirse o huysuz demekki

Derstir o ders , dert olsa duramazdiniz :)

Ben de ders calisirken biri bi meyve tabagi falan getirse acayip mutlu olurdum yani yalan yok

Yemek icin yasayan bireyleri sevmem. Ne yediginin onemi yok, zeytin ye huzurla ye. Yumurta kirmaktan aciz insanlar tesekkur etmeden elestiriyor ya gorende zanederki anasinin evinde 5 cesit tencere yemegi pisiyor...

Galiba iş ortamında fazla geriliyor canı sıkılıp evde sana yansıtıyor bana öyle geldi, yemek beğenmeyen memnuniyetsiz kişiler biraz cins oluyor

O sınavının gerginliğini senden çıkartıyor ama bu kadarına hakkı yok
Ben olsam kaba olacaksam zıkkım ye derdim ha kibar olacak oldu yarına portakallı pekin ördegini hazır ederim derdim
Değişik değişik ne yani ağzın yokmu iste, yemek seçen adam zor üstüne birde gerginliğini stresini senden çıkaran daha zor

O kadar tanıdık geldi ki bu hikaye..
Onun eğitimi seninkinden iyi mi..Eğer iyiyse problem bu.
Çalışmani istiyor canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…