• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yıprattı beni...

:53: ne de güzel akıl veriyorsunuz böyle...Demek ki napcek mişiz ? Bizi aldatan kocalarımızı gidip başka erkeklerin koynuna girerek KAPAK (!) edcekmişiz.. tabi kapak evet evet masumca ne var ki altı üstü sadece kapak.

Bosanmadan olmasi tabiki etik degil, ama sonucta ayrilik sureci baslamis bile coktan.
Kocasi niye adam gibi hayatini yoluna koymadiki, o kadar firsati olmus.
Tabi birlikte olacagin adamide iyi tanimak, tam anlamiyla guvenebilmek gerek.
Bence o adamin hic bisey demeye hakki bile yok. Erkek yapinca suc degilde kadin yapincami suc?
Ayrica bence suan en mantiklisi konusahibinin bir an once iyi bir is bulmasi,
En azindan kocan ayyasin teki oldugu icin cocugun sana verilme ihtimalini buyutursun..

durun bakalım belki de erkek arkadası kadını sevmıs ve bırlıkte olmustur... bu konu hakkında ne dedı sana umutsuzumm? evlilik vaadı verdı mı?

Sevmek bu mu ?

İlişkiden sonra görüşmeler azalıyor.Sonra tamamen bitiyor.

Ve eşi bu adamı arıyor kimsin diye ? Adam da bülbül gibi ötüyor.Beraber olduk diyor.

Konuyu okuyun lütfen.

Bosanmadan olmasi tabiki etik degil, ama sonucta ayrilik sureci baslamis bile coktan.
Kocasi niye adam gibi hayatini yoluna koymadiki, o kadar firsati olmus.
Tabi birlikte olacagin adamide iyi tanimak, tam anlamiyla guvenebilmek gerek.
Bence o adamin hic bisey demeye hakki bile yok. Erkek yapinca suc degilde kadin yapincami suc?
Ayrica bence suan en mantiklisi konusahibinin bir an once iyi bir is bulmasi,
En azindan kocan ayyasin teki oldugu icin cocugun sana verilme ihtimalini buyutursun..

evet alkol olayı mantıklı bunu sunabilirim mahkemeye 3 yaşındaki bir çocuğu alkolik babaya vericek değiller herhalde..

Sevmek bu mu ?

İlişkiden sonra görüşmeler azalıyor.Sonra tamamen bitiyor.

Ve eşi bu adamı arıyor kimsin diye ? Adam da bülbül gibi ötüyor.Beraber olduk diyor.

Konuyu okuyun lütfen.

çok kıskançtı lisedeki arkadaşım herşeyime karışırdı seven insan kıskanır demiştim kendikendime aslında..

Bence lise arkadaşını sustur
Öyle biri bence parayla kesin susar
Sende dersini almışsın
birdaha Asla böyle bir hata yapmazsın.
Bu olayı Cocugun için Örtpas etmelisin
sadece cocugun için:50:

o lisedeki çocuga bır şekilde ulaşın yakısıyor mu bu sana dıyın... gerekırse tehdıt edın alah alh ... çocugundan olucaksın haberı yok mu gerızekalı... cok sınırlendım.

o lisedeki çocuga bır şekilde ulaşın yakısıyor mu bu sana dıyın... gerekırse tehdıt edın alah alh ... çocugundan olucaksın haberı yok mu gerızekalı... cok sınırlendım.

böyle bir insan onu sorun bile etmez bence şuanda beni batırma derdinde olduğu için sebebide belli değil tabi..

Back
X