- 7 Nisan 2009
- 4.033
- 12
-
- Konu Sahibi umutsuzzum
o tarz bir delil olmamasi daha ic rahatlatici..her insan hata yapar bundan sonra cok dikkatli ol,zayif davranma,herzaman uclu dur ki erkekler bu durumundan faydalanamasin.o ococugunda yaptigi yanina kar kalmamali
doğru söze ne denir...
Hiçbirşey için geç değildir ama. Bundan sonra kendi başına ve kendin olarak ayakta kalmanın yollarına bakmalısın. Elbette yapacağın bir iş bulunur. Önce kendine bir hayat kur. "Doğru söz" deyi de kenara çekilme. Mahkeme sürecini filan da bahane etme. Hayatını yoluna sokmak için, hayatının yoluna girmesini bekleme. En çetrefilli anda bir ucundan tut ki gerisi gelsin. Hemen bir iş aramaya başla.
Çocuğunu da elinden almaları zor. Ama iki pislik erkek kendi aralarında mesajlaştıysa ve elinde bu mesajlar varsa biraz sıkıntıya girebilir iş. Gene de ayrı olduğunuz süreçte yaşanan bir birliktelik olduğunu ispatlarsan bir ihtimal. O konuyu avukatlar daha iyi bilir. Bir avukata danış bakalım. Maddi sıkıntın varsa baro avukat tayin edecektir. Mahkeme sürecinde para kazanıyor olman da büyük artı olacaktır.
vallahi diken diken oluyorum burdaki yorumları gördükçe.
ne kadar da ikili, önyardılı ve taraflı bakıyoruz olaylara...
bu konu tam tersi açılmış olsa idi,
koca kadını aldatmış olsa idi,
tüm delillerin ortaya çıkartılması için akıllar veriliyor olurdu...
şimdi ise resmen deliller aklanmaya çalışılıyor...
hata yapmışsın farkındasın ve pişmansın. önemli olan pişman olman ve hatanı anlamış olman. malesef tecrübe denen şey "yediğimiz kazıkların tümüdür"... geceleri uyuyamazsın, kendinden tiksinirsin, nasıl yaptım dersin vs vs. artık bunları geç..
o dengesiz pislik arkdasını ara, yaptıklarının hesabını sor ve kocasının piskopatın teki oldugunu, ikinizinde sağ kalması açısından bu olayı inkar etmesi gerektiğini anlat.
bu arada tahsil durumunu bılmıoyrum ama hemen bi işe başla. hademelik bıle olsa yap. mahkeme sürecinde para kazanıyor olman gerekli..
kocanın kazandıgı paraları bı gecede yediğini ispatlayamazsın. tedavi medavi görmediyse alkol düşkünü oldugunuda kanıtlayamazsın.
hakime ne diceksin??
adam su an para kazanıyor, devlet kapısında çalışıyormuş... 3 yaşındakı çocugu verırlermı bılmıyorum ama bı avukata danış bunu. git sor.
hakkında hayırlısı olsun.... eğer nafakada falan problem çıkartmayacaksa ki yazdığından da bu aldatma olayını anlatmayacağı kanısına vardım..çocuğunuda almayacak galiba ama bence tedbiri mutlaka elden bırakma attığın adımları kontrollü at mahkemede sürprizle karşılaşma dikkatli ol hakkında hayırlısı neyse o olsun....bebeğinle mutlu mesut günler diliyorum
teşekkür ederim birazda olsa rahatlattığınız için beni... tabi ki tedbirli olucam fikirleri heran değişebilir çünkü bunu biliyorum. mahkemede sürprizde yapabilirler.. Allahıma güveniyorum yanımda hissediyorum yardım eder bana inşallah.. 3 gündür çok dua ettim yalvardım yeminler ettim Allahıma..
Arkadaşım senin ve oğlun için hayırlısı olsun ama arkadaşım benim aklıma bişe takıldı bu kadar sorunlu bir eş nasıl oluyorda bu kadar kolay ayrılmaya yanaştı hemde ortada aldatma var ve o biliyor
sen burdan herşeyi yazdın bizlere anlattın peki bu yazdığın şeylerin silsende pcden silinmeyeceğini biliyormusun belkide o mesajı sana yazarken sen ona cevap verirken herşeyi itiraf edeceğini hesaplayarak senden laf alıp bunu mahkemede kullanmayı düşünmüş olabileceğini düşündünmü
ben bu ihtimalleri sana söylemek istedim lüften beni kimse yanlış anlamasın amaç oğlunu kaybetmek istemeyen bir anneye yardımcı olabilmek
Allah yardımcın olsun
ilk birkaç sayfayı ve son sayfayı okuyabildim sadece.anladığım kadarıyla eşinle
anlaşarak boşanma noktasına gelmişsin.hayırlısı olsun.
benim merak ettiğim bişey var ,bütün sayfaları okumadığım için kaçırmış olabilirim
ama senin lise arkadaşın ne oldu acaba?görüyormusun onu yoksa ortadan kayıp mı oldu
ortalığı karıştırıp?