- 22 Kasım 2011
- 57
- 6
- Konu Sahibi umutsuzzum
merhaba.. ben 5 yıllık evliyim. kaçarak evlendim evliliğim süresince hiç rahat edemedim. eşim biz evlendikten sonra 6 ay sonra işten çıkartıldı 3,5 yıl işsiz kaldı bu olay bizi çok yıprattı.. işten çıkartıldığında hamileliğimi öğrenmiştim. hamileliğimde bana yapmadığını demediğini bırakmadı doğumumda bile yanımda yoktu.son 1 yıl eşimle tamamen koptuk çünkü artık şiddet,alkol,sorumsuzluk ben istemediğim halde zorla ilişkiye zorlanmıştım. parasızlıktan kayınvaldemde oturuyorduk birde onun sitresi vardı bende. 6 ay önce işe başladı devlet kapısında maaşıda güzeldi artık ohh rahatlıyoruz artık derken iyce zıvanadan çıktı. ayrı eve çıkmaya karkar verdik çünkü kayınvaldemle eşim sürekli tartışıyorlardı ve ben evi topladım ev buldum maaşını aldığı gün evi gidip tutacaktı ve o gece eve gelmedi maaşını beni oğlunu ve yaşadığımız sıkıntıları düşünmeden 1 gecede yedi. sabah geldiğinde ise alkollüydü anladım bişey vardı sordum ne oldu diye para yok dedi pitti dedi inanamadım yaptıklarına artık hazmedecek gücüm yoktu... sonra çantamı toplayıp oğlumu alıp gidiyorum dedim istanbula ve aileme sığındım 4 aydır istanbuldayım 3 ay öncede dava açtım şubata tarih verdi mahkeme 1 ay önce eski liseden erkek arkadaşımla karşılaştım görüşmeye başladık buluştuk yemek yedik sonra nasıl olduysa bilmiyorum ve çok pişman olarak söylüyorum beraber olduk en büyük pişmanlığım oldu nasıl yaptım inanın bilmiyorum sonra aramızda bir kopukluk olduğunu hissettim ve askere gitti askerde tamamiyle koptuk eşim benim facemde onu görüp mesaj atmış ''ben .... nın kocasıyım arkadaş olarak eklemişsin beni ara merak ettim kimsin 0507... '' oda bu mesajı gördü beni aradı yapma dedim arama ve aradı onaherşeyi anlatmış beraber olduğumuzu dahil eşim beni aradı akşam o beni aradı herşeyi anlattı dedi ve bayaa tartıştık telefonda sonra oğlunu gelip alıcağını söyledi bende hayır yapamazsın dedim babamıda aramış ve söylemiş babama babam ona inanmamış beni aradı ''bu adam iyce zıvanadan çıkmış neler söylüyor dedi '' bende ne dedi dedim '' kızın beni aldatmış '' demiş babama yerin dibine girdim o an ne diyeceğimi bilemedim ve babam soru sormadı allahtan sadece telefonlarını açma bişey olursa beni ara dedi. sonra telefonların fişini çektim ... şimdi ne yapmalıyım? zaten kötü bir 5 sene geçirdim eşimden yana yüzüm hiç gülmedi bu konuda çok yıprattı beni çocuğumu alabilirmi 3 yaşında daha?