- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.651
- 498
- Konu Sahibi Legendwomen
Adamın neci olduğu umrumda değil de “evli” bi adama numara vermek ne demek yahu yani nasıl bir akıl bu gerçekten ne amaçla verdiniz numara utanma kısımlarını falan geçin amaç ne yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamdan yanıt gelirse yaşanacak siz zemini hazırlamışsınızHanımefendi birşey yaşanmadı zaten
Üşenmedim ilk konunu buldum. Bu konuyu yazan kişiyle şimdiki konuyu yazan pişkin aynı kişi mi? Üniversite sana yaramamış anlaşılanMerhaba arkadaşlar 20 yaşında üniversite okuyan bir genç kızım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gerçek hayatta fakat internetten oldu soracağım soruya gelirsek bundan 3 ay önce bir uygulamada birisiyle tanıştım ilk önce flörtleştim fakat o konuyu sevgili olmaya getirdi o ve ben çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ayrıca onun ailevi sorunları var ve okuyamadı ortaokul mezunu. Bunu anlayışla karşıladım ama ailem memur istiyor ayrıca o da dediki git başkasına memur olsa bile kötü olur sizce arkadaşlar ben bu çocuktan ayrılmalı mıyım ailemi dinleyip çok uzun oldu kusuruma bakmayın
Kelime hatası olduysa afolla
YiiiiiiiihaaaaaaaBen de benle evlensin demedim ki zaten sadece eğleniriz dediö
O benim konum değilAy bu dede sapıklık yaptı ama ne dedi diye sorulunca üyelik iptali yapıp giden üye millet birbirine girmişti o konuda
Hala hatırlamadın mi o dede ne demişti ?
Daha çapkın oldumÜşenmedim ilk konunu buldum. Bu konuyu yazan kişiyle şimdiki konuyu yazan pişkin aynı kişi mi? Üniversite sana yaramamış anlaşılan
Yok bu çapkınlık değil rezil olmuşsunuzDaha çapkın oldum
Ve arsızDaha çapkın oldum
İnşallah karısı da gelir hep beraber eğlenirsiniz.Ben de benle evlensin demedim ki zaten sadece eğleniriz dediö
Yok bu çapkınlık değil rezil olmuşsunuz
Sus Sadakatsiz Derin seni!Daha çapkın oldum
Banane ablacım kocasına söylesinİnşallah karısı da gelir hep beraber eğlenirsiniz.![]()
Yok yahu bakış açısı değil evli adama yada kadına asılan rezildirBakış açısı
O benim konum değil
bu o degil. o konudan sonra bu kisi de esinlenip konu acmisti. guya bunun bacagini sikmis dede. sonra birden yok olmus nereye uctuysa.Ay bu dede sapıklık yaptı ama ne dedi diye sorulunca üyelik iptali yapıp giden üye millet birbirine girmişti o konuda
Hala hatırlamadın mi o dede ne demişti ?
2 konu vardı
Nasıl değil tamda senin konun