Çok yanlış birşey yaptım

Ay bu dede sapıklık yaptı ama ne dedi diye sorulunca üyelik iptali yapıp giden üye millet birbirine girmişti o konuda

Hala hatırlamadın mi o dede ne demişti ?

Merhaba arkadaşlar 20 yaşında üniversite okuyan bir genç kızım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gerçek hayatta fakat internetten oldu soracağım soruya gelirsek bundan 3 ay önce bir uygulamada birisiyle tanıştım ilk önce flörtleştim fakat o konuyu sevgili olmaya getirdi o ve ben çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ayrıca onun ailevi sorunları var ve okuyamadı ortaokul mezunu. Bunu anlayışla karşıladım ama ailem memur istiyor ayrıca o da dediki git başkasına memur olsa bile kötü olur sizce arkadaşlar ben bu çocuktan ayrılmalı mıyım ailemi dinleyip çok uzun oldu kusuruma bakmayın
Kelime hatası olduysa afolla
Üşenmedim ilk konunu buldum. Bu konuyu yazan kişiyle şimdiki konuyu yazan pişkin aynı kişi mi? Üniversite sana yaramamış anlaşılan

bunu buraya yazma sebebiniz ne? ne halt yerseniz yiyin bize ne biz sabaha kadar da size yaptiginiz yanlis desek anlayacak misiniz? hamurunuzda var demek ki yaptiniz.

cok pisman olduysaniz eger adam mesaj atarsa cevap vermeyin, bir sure de kantine gitmeyin eger kendinize sahip cikamayacaksaniz. pisman olmadiysaniz da burada gunah cikarmaya calisiyorsaniz hic de umrumuzda degil kimsenin uckurunun derdi. savunulacak ya da teselli verilecek bir sey yok ortada.

O benim konum değil

Nasıl değil tamda senin konun

Ay bu dede sapıklık yaptı ama ne dedi diye sorulunca üyelik iptali yapıp giden üye millet birbirine girmişti o konuda

Hala hatırlamadın mi o dede ne demişti ?
bu o degil. o konudan sonra bu kisi de esinlenip konu acmisti. guya bunun bacagini sikmis dede. sonra birden yok olmus nereye uctuysa.

Back
X