• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızımm

Dedim ya bana yeni iş teklifi geldi die işten ayrıldm bunlada kavga edince diğer iş teklifi elimden uçtu 2 hafta ailemn yanında oldum için dönüncede barıştık ve ben 5 ay işsiz kaldm bana sigra

Benm sigramı dahi ikinci paketi alırken çok içiyon gibisinden laf etti ewde bi bardak kola vardı bnde gündüz içtim akşam gldnde kola bitti mi nasıl biter die sesini yükseltmişti

acaba ona ıphone almak yerine onund para kazanıp kendi kendine tel almasını sağlasan nasıl olur

Snra gene barıştık evlendimde maddi durumumu bu kadr iyi sanmıyodu kndi pek görmemş bi insan maddi durumu zayıf büyümüş biri bnse rahat büyümş biriydm babam ilk zamnlar parayı göstermedi tabi biraz zamn verdi tabi ben araba istedm babam aldı snra bide bana ev aldı babam bu ve bunun ailesi de öle daha iyi tanıdırlar bizi yani ewlendikten bir sene snra ewim oldu geçen yaz ve kışa böle patlak verdik
Senin babandan boyle buyuk maddiyat tasiyan seyler istemis olman kendini aciz hissetirmis olabilir esine.Sana yetemedigini dusundugu icin kucuk dusmus olabilir kendince. Belki de bu yuzden calismani istemedi. Sizin bu isteklerinizin yerine gelmesinden memnun olmayan birileri esinizi doldurmus da olabilir size karsi. Keske iletisim kurabilseniz..

Bakın benm kişiliğm ewlenmeden öncede evlendikten snrada herşeyi kendim yaparım kimseye muhtac olmadan çalışırım çözerim bi şey mi yapıck 2 dk hallderim hemn biyere mi gidlcek saat kaç olmuş önmi yok giderim ve buda bendeki herşeyi yapabildimi gördü için böle değişti kndi kazanıyo kendi yiyo bana 1 lira bile vermez çalışırken 2 aydr çalışıyorım da 1 lira vermedi ve gece 12 de ardşmdaydm ewe dönecem aramadı bile nasl glcn die önceden arar sorar her dedimi yapardı bni düşünürdü ama şimdi umrunda değilim

Bakın benm kişiliğm ewlenmeden öncede evlendikten snrada herşeyi kendim yaparım kimseye muhtac olmadan çalışırım çözerim bi şey mi yapıck 2 dk hallderim hemn biyere mi gidlcek saat kaç olmuş önmi yok giderim ve buda bendeki herşeyi yapabildimi gördü için böle değişti kndi kazanıyo kendi yiyo bana 1 lira bile vermez çalışırken 2 aydr çalışıyorım da 1 lira vermedi ve gece 12 de ardşmdaydm ewe dönecem aramadı bile nasl glcn die önceden arar sorar her dedimi yapardı bni düşünürdü ama şimdi umrunda değilim
ee bu kadar yüz vermişsin gitsin kendi alsın telini çek bakalım elini üstünden alma bişey alışmış adam yani

Babam bunları yaparken ikinz için dedi hep ikinzde ewladımsınz rahat yaşayın die yaptı ewt görülcm olcak cingennin teki onun gazına geliyo olablr ama bnmle hiç konuşmuyor şuan bile o mutfkta bense yatak odasnda

Hep yalnızım bnmle konuşmuyor ve bunun ailesi bni sevmezdi arkam konuşurlardı şimdi ise çok iyiler el üstünde tutuyolar kıllandm çok

Ailesi bana sırtı dönkken eşimn yüzü dönltü şimdi ise eşim sırtını döndü ailesi yüzünü

Bazi seyleri fazla abartiyorsunuz bence. Kola bitti diye sesini yukseltmesi tamam dogru degil ama boyle seylere kafanizi takarak kendinizi yipratirsiniz. Yok ben daha fazla dayanamiycam her seyi gozume batiyo katlanamiyorum diyosaniz ayrilin gitsin. Zaten kendi kendinize yetiyormussunuz. ;)

Ama evi baban almis arabayi baban almis adama telefonu sen almissin peki bu adam ne ise yarar?
Eşine kendisini ise yaramaz hissettirmissin.
Erkekler böyle şeylere kafa takar

Önmde iki yol var herkesn önünde ılduğu gibi ve ben hangisini seçicem bilmiyorum bazen ona artık eskisi gibi sevgi hisseetmedim oluyor

sana ayrıl demiyoruz yada ben demiyorum ama adama kendi işini kendisi görmesi için fırsat ver telefon lazım git al o lazım git al olmazki böyle evin erkeği senmisin o mu

Bnden fazla maaş alıyor ve kredi kartı ekside parayıda yiyor hep kndine harcıyor o borcu ödicek olan bnm ki bugn ödemesem yarın ödicem kavgalı oldumz halde ödedim

Ya sizin anlıcanz herşeyi ben yapıyorum artık ve kndimi 40 yaşnda hissediym artık yorldm gençlimi unuttum iki gün snra çock olsa ve bu düzelmezse ben çocun yükünü kaldoramam o kadr boğuşacak gücm kalamdı

Hayır çocuğum yok ewim var arabam var diyorum ya beni kullanıyor artık seviyorm demesine bile inanmıyorum ve öbürsü gün bişey yokmuş gibi bana hadi akşam yemeğine çıkalm diyor hey allahm ben nelerle uğraşıyom o ise ney peşinde zaten bu olayladan beri yanıma gelmiyor
Evin var araban var işin var niye çekiyosunki geçen zaman gençlik geri gelmez at başından gitsin bir erkek neyse o oluyo değişmezzz

Back
X