• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızımm

Senin babandan boyle buyuk maddiyat tasiyan seyler istemis olman kendini aciz hissetirmis olabilir esine.Sana yetemedigini dusundugu icin kucuk dusmus olabilir kendince. Belki de bu yuzden calismani istemedi. Sizin bu isteklerinizin yerine gelmesinden memnun olmayan birileri esinizi doldurmus da olabilir size karsi. Keske iletisim kurabilseniz..

Mantıklı... Para için evlenmiş olsa buna devam ederdi yani ilgisine elüstnde tutmasına kendini geri çektiğinde elndekilerden olacagnı bilir. Sizi kullanmak gibi bir niyetinin olduğunu sanmıyorum. Kendini yetersiz hissetmiştir bence..

Mantıklı... Para için evlenmiş olsa buna devam ederdi yani ilgisine elüstnde tutmasına kendini geri çektiğinde elndekilerden olacagnı bilir. Sizi kullanmak gibi bir niyetinin olduğunu sanmıyorum. Kendini yetersiz hissetmiştir bence..
Aybı evin içende iki yabancı gibi yaşamak ve herşeyi ben yapacaksam ona ne ihtiyacım var çalışmadım zamn içitiğim bi bardak kolaya kızmıştı nasıl biter kola diye

Evet saçmalamış baya ama belki canı başka bir şey için sıkkındır bu şekilde patlak vermiştir yani ben eşinize hak vermiyorum ama maşallah haliniz vaktiniz sağlığınız yerinde daha büyük dertlernzde olabilrdi sizde atar yapmak yerine anlamayı en azından anlamş gibi görnmeyi deneyin dinleyn yölendrn yani mümkünse uzman birinden yardım alın sonuçta bu günlere kolay gelemez insan bi çırpıda soğudum iki yabancıyz falan... Size yazık olur ben olsam elimden gelenin falasnı yapardm insanın iyi günü olduğu gibi kötü günüde vardr. Muhakkak eşinizinde bir sıkıntısı vardr destek olmak bence daha ılımlı bir davranş olur. Ondan sonrada devam ederse bu yaptklarna kendinizi çok yıpratmayın ama insan bazen bunalımda olup annesne babasna tahammül edemiyor belki kötü bir süreçtedr hemen kestrip atmayın derm. Pahalı hediyeler yerine anlayışlı bir eşdir tercih ettiği belkide...

Back
X