• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızımm

Seviyordum ewlndim biz 4 senedir beraberiz ve eşim böle biri değildi bni el üstünde tutan her dedimi yapan herşeyi yapan bni mutlu etmek için herşeyi ama son 5 aydır onu tanıyamıyorum

Evlenince aşk biter sözü gerçk başka dertler çıkıyor snradan değişti artık bana bnde anlam veremiyorum o yüzden size burda tam açıklayıcı yazamıyorum

Seviyordum ewlndim biz 4 senedir beraberiz ve eşim böle biri değildi bni el üstünde tutan her dedimi yapan herşeyi yapan bni mutlu etmek için herşeyi ama son 5 aydır onu tanıyamıyorum
Sana hiç inanasim gelmedi nedense harfleri yutan biri vardı ole bole yaziyordu o geldi aklıma :KK14: :KK59:

Canım bnm işim klavye elerm artık tuşlara kısa yazmaya alışmış uzun cümleler kelimelr boş zamanlardır ve siz bnce yardımcı olmak için mi bırdasınız yoksa başka birine benzettinzde onun için mi ben bu sayfayı düzgn bi sayfa sanmştım blki bi umut yardm eden olur die ama bakıyorumda durmadan ben seni tanıcam birine benzttm lafları faln bn da ilk üyü oldm tm mı

Canım bnm işim klavye elerm artık tuşlara kısa yazmaya alışmış uzun cümleler kelimelr boş zamanlardır ve siz bnce yardımcı olmak için mi bırdasınız yoksa başka birine benzettinzde onun için mi ben bu sayfayı düzgn bi sayfa sanmştım blki bi umut yardm eden olur die ama bakıyorumda durmadan ben seni tanıcam birine benzttm lafları faln bn da ilk üyü oldm tm mı
Tamam canım sinirlenme burda yüzlerce konu aciliyor benzetmiş olamazmiyiz

Evlenince aşk biter sözü gerçk başka dertler çıkıyor snradan değişti artık bana bnde anlam veremiyorum o yüzden size burda tam açıklayıcı yazamıyorum
Eşinin çok üstüne düşmesen kendini biraz geriye çeksen de o biraz dese ki bizim hatuna ne oldu az gideyim yanina gibi onun sana yaptigini sen ona yapan olmaz mi?

sinrlendirme o zamn karşındakine tartarcasına değil yardım olurcasına yorum yap

Denedim 5 aydr herşeyi denedim yanına yanıştım olmadı uzaklaştım olmadı ona bi ıphone aldım ne olduysa oldu herşeyi telefon bn işim telefn ben okdar kullanmıyorum

Denedim 5 aydr herşeyi denedim yanına yanıştım olmadı uzaklaştım olmadı ona bi ıphone aldım ne olduysa oldu herşeyi telefon bn işim telefn ben okdar kullanmıyorum

Gözü artik disarida demissin buna nazil engel okunur bilemiyorum. İnsanin içinde varsa sen ne yapsan boş.

Maddi durumunuz iyiymis bir evlilik danisanina basvursaniz Eşiniz kabul eder mi?

Hic ayrilik yasadnz mi?

4 yillik iliskinizde senin maddi durumundan haberdar miydi? Yani paran icin boyle bir iliskiye baslamis olma ihtimali geliyor aklima. Evlendikten sonra da senin uzerindn gecinip kendi hayatina bakmayi planlamis olabilir. Bu bir ihtimal tabiki ama eger durum bundan ibaretse cekmeye degmez. Kendini kullandirma derim.

Boşanma lafımız geçti bana yeni iş teklifi gldnde ilk başta tam tam dedi iyi dedi geç dedi ve snra bn işimden ayrıldm ve diğer iş ile anlaşma yapıcaktım ve o bianda hayır dedi ben ona bi hafta boyunca hergn yeni işi anlattım tm dddi ben işimi bırakmışm yeni işe geçicem ve bana hayır dedi tabi kıyamet koptu ve bende 2 hafta ailemn yanında kaldm eşyalrmı topladm gittim

Boşanma lafımız geçti bana yeni iş teklifi gldnde ilk başta tam tam dedi iyi dedi geç dedi ve snra bn işimden ayrıldm ve diğer iş ile anlaşma yapıcaktım ve o bianda hayır dedi ben ona bi hafta boyunca hergn yeni işi anlattım tm dddi ben işimi bırakmışm yeni işe geçicem ve bana hayır dedi tabi kıyamet koptu ve bende 2 hafta ailemn yanında kaldm eşyalrmı topladm gittim
Eşinin maddiyati nasil bir arkadaşimiz yazmis senin maddi durumunu kullanip kendi hayatini yaşamaya calisiyir olabilir mi?
Senin calismani neden istemedi?

Snra gene barıştık evlendimde maddi durumumu bu kadr iyi sanmıyodu kndi pek görmemş bi insan maddi durumu zayıf büyümüş biri bnse rahat büyümş biriydm babam ilk zamnlar parayı göstermedi tabi biraz zamn verdi tabi ben araba istedm babam aldı snra bide bana ev aldı babam bu ve bunun ailesi de öle daha iyi tanıdırlar bizi yani ewlendikten bir sene snra ewim oldu geçen yaz ve kışa böle patlak verdik

Back
X