- 13 Nisan 2015
- 74
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sessizzzzzz
Hayır onun üstüne ama cebndeki parası yetmiyo ödemeye harcıyo harcoyo borcu ödemeye parası yetmeyince bana geliyo bnmkide salaklık işte veriyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki o cocuk sen de onun annesi gibi davranmissin. Erkekler degismezler, degistirmeye ugrasmayin siz zarar edersiniz.Defalrca tembhledim düzenli harca die parayı verdim borcu ödedi kartları elnden aldım bi kaç gn. Bişey demedi snra gene kartlar bi şeklde ona geçti
Sakin parani verme sakın. Sonra dışarda sakin bir yerde ciddi bir şekilde konuş sen duzelene kadar herseyi ayiriyorum de.Baktin olmuyor duzelmiyor yol ver gitsin.Onun bunun kredi borcunu ödeyerek geçmez hayat.Denedim 5 aydr herşeyi denedim yanına yanıştım olmadı uzaklaştım olmadı ona bi ıphone aldım ne olduysa oldu herşeyi telefon bn işim telefn ben okdar kullanmıyorum
Afferim odedigin için. Bence bu adam hayatini yaşıyor nede olsa siz herseyi oduyorsunuz .Bnden fazla maaş alıyor ve kredi kartı ekside parayıda yiyor hep kndine harcıyor o borcu ödicek olan bnm ki bugn ödemesem yarın ödicem kavgalı oldumz halde ödedim