• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızımm

Hayır onun üstüne ama cebndeki parası yetmiyo ödemeye harcıyo harcoyo borcu ödemeye parası yetmeyince bana geliyo bnmkide salaklık işte veriyom

ozmn onun borcundan sanane ya adamın sıkıntı çekip bazı şeylerin kafasına dank etmesine izin vermez isen daha çok yazarsın buraya bırak yapma bişey zorluk neymiş görsün

Defalrca tembhledim düzenli harca die parayı verdim borcu ödedi kartları elnden aldım bi kaç gn. Bişey demedi snra gene kartlar bi şeklde ona geçti

E ödiyemicek zararı gene bana zaten onu geçen ay yaptım bu ay yapmicam ama işte alıştı ya ona ne söylemeliyim aklı başına gelemeli artık sylick söz bulamıyorm

Defalrca tembhledim düzenli harca die parayı verdim borcu ödedi kartları elnden aldım bi kaç gn. Bişey demedi snra gene kartlar bi şeklde ona geçti
Sanki o cocuk sen de onun annesi gibi davranmissin. Erkekler degismezler, degistirmeye ugrasmayin siz zarar edersiniz.

simdi yatak odasindan kalkve mutfaga yanina git
ilimli konus önce, konuyu ac
sonrada bak bu böyle gitmez
ya ikimizde kendimize ceki düzen veririz yada sonumuz malum sonlardan olur de

bi sekilde konusmalisiniz konusmadan olur mu hic?

elinden geleni yap yani
ilimli konus anlayisli ol baktin anlamiyor restini cek o dami olmadi yapacagini zaten biliyorsun...

Ona onu çok diyorum ben ayrılmak mı istiyon ne yapmak istiyon ben ortaki malı bi sen bi ben yapmak istemiyom bizim demek istiyom dedim ama tok yok elinde telefn kafasını bile kaldırmıyo

telden kafasini kaldirmamak bence ya sana tavir yaptigindan yada üzgünüm ama artik seni tinlamiyor..

senin imkanlarindanda olmak istemediginden gittigi yere kadar diyede dusunuyor olabilir...

Denedim 5 aydr herşeyi denedim yanına yanıştım olmadı uzaklaştım olmadı ona bi ıphone aldım ne olduysa oldu herşeyi telefon bn işim telefn ben okdar kullanmıyorum
Sakin parani verme sakın. Sonra dışarda sakin bir yerde ciddi bir şekilde konuş sen duzelene kadar herseyi ayiriyorum de.Baktin olmuyor duzelmiyor yol ver gitsin.Onun bunun kredi borcunu ödeyerek geçmez hayat.

yalancı bencil diyorsun..bunlar zaten bir insandan soğumak için yeterli sebepler..ayrı ayrı iyi insan olabilirsiniz ama aynı evi paylaşçak kadar iyi anlamışıyorsunuz..olmuyorsa çokta zorlamanın alemi yok..

Eşine rahatlık batmış :KK20: çeki düzene girmesi lazım. Koşturma herşeyine, seni takmıyo, konuşmuyo, sohbet etmiyo sen hala işlerine koşturuyosun. Bir kere özgüvenin olsun. Gençsin, herşeyin var, bir çırpıda silebileceğini bilsin bence. Belkide silemeyeceğini bildiğinden böyle rahat.

kimseye kendini kullandırma arkadaşım.
eşin bile olsa bunu kendine yapma.

Çocuk yok canım bu senin için büyük şans ..
Sakın da yapma mutsuz evlilikleri bir de çocukla taçlandırmaya gerek yok
ve madem anlaşamıyorsunuz yol yakınken ayrılın gitsin.
Hayat böyle geçer mi ?
:KK47:

Hakkısınz artk dicek bişeym de yok ben bile artık 3-4 ay snra nasl olucamı göremiyorum düzelse bile snra başka yerden patlak verecek ve bnm artık kaldırcak gücüm yok hayatımı yaşamak istiyorum gülmek gezmek eğlenmek herşeyi gönlümce yapmak

Tabi bide benm yaşadağım şehir küçük bi şehir burda dedikodu laf çok olr o yüzden ayrılsam acaba elalemn lafını nasl kaldırıcam die de düşünüyrom

Ewt belki ailem annem babam yanımda olur ki ben boşansan bile baba ewine dönüp ewde durmam gene hayatıma devm ederim kndim ama arkamda koca bi ağız laf olucak bnden daha önmlisi ailem nasl kaldırıcak bu lafları

Zaten gelirse ayada bi kez geliyor yanıma o yüsden ona hiçde ihityacm yok die düşünüyorum

Back
X