- 17 Temmuz 2021
- 6.708
- 21.805
-
- Konu Sahibi ladyophelia
Okudum
Basima agri girdi
O romantik cocuk babasiyla anasini gorunce R yapan bir dönek cikti ya la
Resmen Romeo'dan mahmut abiye donustu bir anda
Ilk askin oldugundan birde bankta muzik esliginde islanma olayindan dolayi romantik ask hikayesi tadinda hatirlayip duruyorsun ama bu cocuk ugruna yillarin kimseyi tanimayarak gecmis resmen
Hic geriye donup bakma bosanmis dahi olsa sakin ama sakin iletisim kurma
Resmen yillarini heba etmissin bunun ugruna
Okudum
Basima agri girdi
Ilk askin oldugundan birde bankta muzik esliginde islanma olayindan dolayi romantik ask hikayesi tadinda hatirlayip duruyorsun ama bu cocuk ugruna yillarin kimseyi tanimayarak gecmis resmen
ay evett agzı cok iyi laf yapıyordu büyünün içinde gibi hissediyordum onunlaOkudum
Basima agri girdi
Öp beni
Bende şüphelendim başlarda bu çocuk nasıl böyle biri olabildi ne dedin de diyeAnanızdan bi ben şüphelenmişim niyeee
Ya her şey olabilir. Tam herkes okeyken iş ciddiye binince aileler takışmıştır, bu oğlan da inat edip yapmıştır nişanı bi şekilde. Ya da ne bileyim anası teyzen kızını alacan demiştir o hala kızını almıştır. Boşversene onlar bi şekil bulur yolunu, yine bişey olmamış gibi öpüş barış yapar eski düzene devam ederler.Yok genel olarak odada oturan herkes kamerayla cekilmiş toplasan 7-8 kişi var ve yüzük takılıyor ve annesi babası yok babası dururken kurdeleyi baska akrabası kesmez herhalde ben şu şekilde yorumladım bi düzen kurup iş güç sahibi olamadıgı için yaşıda geçiyor diye bu akrabalarından bir kızı kandırıp kendine asık etti sonrada bunları başgöz etttiler die düşündüm asla yüzünde ama asla bu benim en mutlu günüm ifadesi yoktu
Sorumluluktan kaçan birisi çalışmaktan sürekli iş değiştirir böyle bir kadının bir evin erkeği olabilecek cesareti olmadıgını ondan soğuduktan sonra anlamıştımNeden evlenmesin?
Benim için her detay cok önemliydi ve bunu buraya dökmek rahatlamak istedim belkide ona duyduğum hissi daha ayrıntılı anlatmak istedimAzmettim atlaya atlaya okudum. Bu kadar ayrıntılı anlatmanıza gerek yokmuş aslında. Omzunun altına alıp saçlarımdan öptü falan. Bu kadar ayrıntıyı hatırlamanız da inanılmaz. Taa kaç yıl önce yaptığınız bir telefon görüşmesindeki diyalogları kelimesi kelimesine yazmışsınız.
Neden asla evlenmeyeceğini düşündünüz? Bir de söylediğiniz bazı şeyler züğürt tesellisi gibi. Fotolarda çok mutsuz, ailesi yanında değil falan. Benim nikah-nişan fotolarına baksanız zorla evlendiriyolar sanırsınızAilesi de ordadır merak etmeyin o videoda çıkmamışlardır. Kurdeleyi bizde de anne babamız kesmedi, bir akraba kesti. Kendinizi adamın evliliğinde mutsuz olduğuna inandırırsanız hiç hiç aklınızdan çıkmaz.
Kendilerine baktırcak birini bulmasınlar en erken bunlar evleniyo.Sorumluluktan kaçan birisi çalışmaktan sürekli iş değiştirir böyle bir kadının bir evin erkeği olabilecek cesareti olmadıgını ondan soğuduktan sonra anlamıştım
Hepsini okudum öpmek isteyenler öpebilirler
Konu ucuz aşk romanı tadında bi şey arkadaşlar.
Kız seviyor adam sevmiyor. Özet bu.
Şimdi adam evli. Konu sahibi rüyalarında görüyormuş. Onu soruyor.
Bir süre sonra geçer sevgili konu sahibi
Şimdi siz de onu düşündüğünüz için daha çok girer rüyalarınıza.
annem bundan olmaz demiştiKendilerine baktırcak birini bulmasınlar en erken bunlar evleniyo.
Teşekkür ederim değer verip okudugunuz için hayatıma devam etmeye calıstım aslında bir ay öncesine kadarda aklımın ucunda dahi geçmiyordu bir rüyayla cok etkilendim geçmişimdeki sancılı süreç yeniden tetiklendi sanırımWattpad hikayeleri tadında okudum cidden :) güzel, hevesli bir gençlik aşkıymış ama zaman ilerledikçe olmamış. Hepimizin böyle romantik bir hikayesi vardır. Ama sizde travma oluşturan şey, adamın birden değişmesi ve ara ara sizi You dizisi ayarında yoklaması olmuş. Keşke bu kadar takılıp kalmayıp hayatınıza devam etseydiniz. Zihniniz hep o ilk aşkı kodlamış.
Tabii canım, sen 20 yaşında unutulmayacak bir kadındınAsla evlenemez diye düşünüyordum bide
Bazen insan hayatındaki genç romantik hevesli eski maziyi arıyor ve bilinçaltına atıyor mutlu zaman diye. O yüzden rüyalarda görmek normal. Ben de bazen çocukluk zamanlarımı rüyalarımda görürüm :)Teşekkür ederim değer verip okudugunuz için hayatıma devam etmeye calıstım aslında bir ay öncesine kadarda aklımın ucunda dahi geçmiyordu bir rüyayla cok etkilendim geçmişimdeki sancılı süreç yeniden tetiklendi sanırım
Kadın ayrılmış sanırım :)Tabii canım, sen 20 yaşında unutulmayacak bir kadındınsen evlenmişsin o da evlenmiş. Yok akrabaymış da yok nişanda suratı asıkmış da… nikahı kıymış mı imzayı atmış mı… kendi evliliğine bak daha unut bu işi