Çok uzun bir hikaye, kimseye anlatamadım .

Ailesinden akıl alan ve başka kızlarla arkanızdan iş çeviren birine fazla değer verdiğinizi düşünüyorum. İnanın sürekli onu düşünüp durmaya değmez, üzülmeye değmez. Siz o kişinin sizi severken olduğu halini özlüyorsunuz, ama o kişi değişmiş bambaşka biri olmuş ve sizi üzmüş. Bence Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki sizi ondan kurtarmış. Önce o kişinin artık başka bir hayatı olduğunu ve sizin sevdiğiniz insandan kalp kırıcı bir insana dönüştüğünü kabullenin. Onu ve eski anıları hayatınızdan çıkarın. İnsan boşta kalınca hep eskiyi düşünür. Yeni ortamlara girin, yeni insanlarla tanışın, beğendiğiniz hoşlandığınız biri olursa yeni bir ilişkiye başlayın.

Yani ? Tekrar onunla mı olmak istiyorsun anlayamadım

Anneler hissediyor bence ya
Benim de ilk askim vardi annem hic sevmezdi
Simdi dusundumde iyi ki onunla olmamis
Ama bana sey cok garip gelir evlenince neden eskiyi dusunursunuz ki
Evlisin yaninda esin var ese haksizlik bu ya
Herkes kendi yoluna gitmis bitmis zaten

O artık ilk tanıdığın insan değil, çok değişmiş ve o masumiyet karinesi ondan çoktan uçup gitmiş (belli yaşamış birşeyler). Sevdiğin gitmiş yerine bambaşka değişik karakterde, faydacı manüpülatif ve senin onu sevdiğini bilen, bunu kullanabileceğini düşünen bir canavar gelmiş.
Bir başka olayda geçmişi düşünürsek gelecek hayatımızı yaşayamayız kardeş.
O günler güzeldi, Ancak O iki iyi insan iyi atlara binip gitti.
Ve ne olduysa annemiz ile başbaşa kaldığı andan sonra olmuş (suçlamak için demiyorum), Sana da diyor ya "sonu yoktu". Baktı ben bu yükü taşıyamayacağım.

yazık yaşananlara... kalp yükü olmuş, ama artık çok umursanmamalı.

Valla o fotoğraf isteme bölümüne kadar belki adam olur dedim ama yok ondan adam olmaz. Sevse zaten senden oyle bir fotoğraf istemez ben igrendim yani. Aklını peynir ekmekle yemediysen sakın ola bir gaflete düşüp düşünüp kendini o yolda bulma. Zira olmaz yani mümkün değil o kadar yaşanmisliktan sonra. Adam olsa dediğim gibi senden şeyler gibi adını söyleyemiyorum o fotoğrafi istemez iğrenç herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…