Çok uzun bir hikaye, kimseye anlatamadım .

Üşenmeden hepsini okuyabildim çünkü bende benzerlerini yaşadım . Benimde senin yaşantın gibi bir yaşantım oldu çok sevdim hemde çok onunda beni sevdigini biliyordum o benim unutamadiğım en güzel yıllarımdı evliligimin 3 senesinde aklıma bile gelmedi ama 4. senede sürekli rüyalarımda onu görmeye onu düşünmeye başladım. Oda evliydi , eşimle anlaşamadığımız için boşandım.
Sonra birgün şeytan dürttü yaptığımın yanlıs oldugunu biliyordum ama arkadaşima durumu anlattiğimda aslında eskisi gibi sevmiyorsun sadece hayatında heyecan arıyorsun demişti öyle mi değil mi diye denemek için mesaj attım fake bir hesaptan. Ilk başta tanıyamadı birlikte olduğumuz süre boyunca ona sürekli kıvırcık derdim buni sadece benim söyledigimi söylerdi merak ettim ve denedim gercekten bir tek ben soylemisim hayati boyunca hemen tanıdi çok uzatmadım sadece 1 gün konuştum sonra baktım aslında gerçekten sevmiyormuşum hayatimda heyecan aradığım için ilk o geliyormuş aklıma. Hesabı kapattım ve birdaha da yazmadım. Senin kide böyle birsey emin ol

Ay içim şişti neden böyle hayatları reva görüyorsunuz siz ya kendinize yazık değil mi size

ben okudum, gerçekten büyük bir akş. masum ve dolu dolu... ama bazen insanlar, bazen şartlar derken bazı hikayeler yarım kalır. bazen yeniden denersin, ve olur ama bazen de aynısı olmaz. aslında bilindik bir hikaye sizinki de. enazından bana tanıdık geldi. ve o yüzden çok rahat yazıyorum ve umarım dikkate alırsınız

çok sevdiniz, ve bir şekilde hikaye yarım kaldı, yeniden başka hikayeler yazdınız ve eksiklikler oldu ama bu eksiklikler, sizin yarım kalan hikayenizden değildi. bazen yanlış insanı seçeriz, sevdiğimizi ya da uyumlu olduğumuzu sanarız. siz de o kişiden sonra hayatınıza kim girse bu duyguya gitmişsisniz ama bu değil sebebi, öncelikle bunu bilin ve bundan sonraki ilişkilerinizde, eskiyi aramayın. çünkü eski siz değilsiniz bir kere ve kimse ile eskiden yaşadığınız hisleri yaşamayacaksınız belki de. yani hep derim, illa aşk eviliği olacak dedim, ilk olan mantık evliliğimi bitirip aşk evliliğ yaptım ama inanın daha mutsuz oldum. bazen kişi mutsuz eder, bazen yaşayacağınız kader. yani aşkı bulmak, tutkuyu bulmak, ya da o geçmişteki insanı yeniden bulsanız bile; hayal ettiğiniz duygular ya da ilişki olmayacak.

ay yazdım ama konu sahibi yok :))))

hatta pasif üye olmuş.

zaten tekrar bir mesaj atacaktım, yarım kalan hikayeyi tamamlama dürtüsü var şimdi. o yüzden bu kişiyi rüyasında görüyor, çünkü zihninin bir yerinde şu soru var: acaba devam etsek ne olurdu ? neden olmadı ? illa olmalı ? hayır bitmemeli, hayır başkası olmamalı... olunca da zaten tam olmuyor düşüncesi var. bunlardan uzaklaşmayı başarınca, o insandan da acabalardan da kurtuluyor insan.

seytan seninle ugrasiyor. dua okuyup uyu

Okudum. Size iyi gelecek biri olmadığı çok belli. Evet başlarda güzel anılarınız olmuş, ancak ailesinin memlekete çağırmasından sonraki süreçte yaşananlar çok ağır ve yer yer de rahatsız edici.

Tek başına bu olay bile onu kafanızdan atmak için çok geçerli bir sebep. İnanılmaz bir manipülasyon, suçlama…

Puffff
Adam annenin ciddi tavırlarını görünce yan çizmis işte.
Öyle asrın aşkı falan yokmuş ortada.
Yağmurda dans edip şarkılar söylemek, birbirine sığınmak, sarılıp sadece uyumak, uyanınca izlendiğini farketmek, durmadan konuşmak, uzun zaman sonra ilk kez görünce koşup kucağına atlamak, veda zamanı gelince kocaman sarılıp ağlamak, güzel sözler ve vaatlerde bulunmak..
Bunlar evet güzel, romantik duygular. amq asrin aski demek değil . Sizin karşınıza bir kez çıkmış ama bu içinde sevgi olan,heyecan olan sıradan bir ilişki. güzel anıları unutmamak güzel bir sey ama bu anıların hamalligini yapıp yasanan tüm kötülükleri görmezden gelip eskiye, romantizme sığınmak büyük bir yanılgı. Evet güzeldi, yaşandı, şanslısın, ama sonra iş değişti ve bitti yani. Eskiyi düşünmenin yararı yok. Aşkın ve hormonların gazıyla hepimiz büyük laflar edip gerceklestiremeyecegimiz hayallerden bahsedebiliriz. Bunu bu kadar ciddiye almaya gerek yok.
Gençlik aşkıymiş, tatlışmış, güzel hatıralar yaşatmış
Tamam ne güzel iste. Bir şey devam etmiyorsa kötüdür diye bir durum yok ki. O an icin, o yil için harikaymış, ama devam etmemis. Bunu kabullen.
Bahsettiğin yaş diliminde benim de sarılıp kokusunu içine çekip uyuduğum, ayaklarim islanmasin diye yağmurda karşı kaldırıma beni taşıyan, devamli izledigi filmlerde dinledigi sarkilarda beni bulan bir sevgilim vardi
Hatta bir gece beraber votka içip yokuş aşağı bisiklet sürmüştük, çok fena düşmüştüm, cok gulmustuk, bana pansuman yapmisti. Sırf o geceyi unutmayayım, hatırası kalsın diye yaramı hep soydum iyileşmesine izin vermedim. Simdi dirseğimde bakınca beni mutlu eden romantik bir iz var :))
Ama sonra mezun olduk, memlekete geldik. Ve ilişkimizin miadı doldu ayrıldık. Geriye sadece tatlı anılar kaldı ama bu beni mutsuz etmiyor. Bir şairin dediği gibi 'bitti diye üzülme, yaşandı diye sevin' modundaydim . Hayatımın bir yazı o çocukla pitir pitir geçtiği için mutluyum. Ama şimdi ondan geriye sadece anılar, aramızda geçen sarkilar ve dirsegimdeki iz kaldı.
Ben de geçen 11 senede hayatıma bakmaya devam ettim.
Bence sen de arabesk bakış açını degistir. O zaman mutlu olabilirsin.

benm nikah fotoğraflarını utancımdan paylaşamamam. Çünkü zorla vermişler gibi aşırı agresif ve mutsuz duruyorm nasıl gerildiysem artık .

Konu sahibesine gelince hepsini okudum adına da üzüldüm bi insana o kadar takıntlı kalmak yıllarını çalmış bence artık hesaplarını incelemeyi bırak. Başka erkek mi yok ayol

Ne alaka yahu? Benim nişan kurdelemizi eşimin dayısı kesti aile büyüğü olarak. Aile büyüğü keser genelde ana baba değil. Size tavsiyem buluttan nem kapmayın, bu da eski bir anı olarak kalsın aklınızda. Adam geri dönse de kabul etmeyin. Wattpad tadında yazmışsınız o kadar uzun ve detaylı ki cidden ruhum daraldı. Acı çekmekten hoşlanıyor gibisiniz. Atanmışsınız allah aşkına doğru düzgün adam mı yok bul birini gitsin bi baltaya sap olamamış ana kuzusu erkekle zaten evlilik yürümez iyi olmuş kurtulduğunuz

Adam git gelleri ile seni bağımlı hale getirmiş. Aşk falan değil bu bağımlılık takıntı. Kendine değer ver ve kop bu tek taraflı mevzudan.

yine bir şekilde sizi bulur arar ulaşır yazmaya çalışır acindirir manipüle ederse sakin muhatap dahi olmayın. iyi kurtulmussunuz çünkü

dün gece sizinkini okuyup uyuduktan sonra ben de rüyamda eski sevgilimi gördüm onu hiç düşünmediğim halde

Sonuna kadar sıkılmadan okudum üstteki kişinin dediği gibi bosaninca boşluğa düşmüşsün, ama kendimi sana yakın hissettiğim için biraz kendimi okumuş gibi oldum benzerlikler var yani, ama şunu söyleyeyim gerçekten seven erkek her şeyi yapardı senden ayrılmazdi, haketmiyor geri dönülmeyi, hakstseydi inanki geri dön evlilik falan dinleme hayat bir kere derdim ama asla haketmeyen dönek biri ve çok flortoz bi erkek aşırı derecede en sevmediğim

adam seni aldatmış hala rüya müya diyorsun.. ay bir de her kes nişanında düğününde heyecanlı olur gergin gözükür çok normal boşuna umutlanma..

Fazla düşünme konu sahibi
Adam hiç ama hiç sevmemiş seni
Öylesine heves olarak takılmış
Senle ciddi bir niyeti yokmuş
Zaten kişiliği karakteri de oturmamış
Parası pulu da yokmuş
O yüzden anası babası ne yana çekerse o yana gitmiş işte

Sen de sevmediğin adamla evlenerek hata yapmışsın

Neyse o ayrı bir konu

Bence yardım al
Rüyanda falan onu görmen asla sağlıklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…