- 13 Ağustos 2009
- 3.609
- 15.028
Neyini müsamaha gösterecek yahu. Adam kızı annesiyle görüştürmüyor farkında mısınız ?Katlanamiyorsan boşan. Evlilik=Birine müsamaha gösterme sanatıdır. Sen yapamıyorsun bunu çünkü.
Kimse anlamadığına göre siz pek anlatamamışsınız...İroniyi anlayamamışsınız.
Sende onun annrsine onun sana yaptiklarini yap bakalim ne oluyor bu adam anca misillemeden anlar
Gebeliğinin tadını nasıl çıkarsın? Kadın istediği şeyi yiyemiyor. İstediği kadar duş bile alamıyor ya. Duş yani bu. Bir insan neden eşinin girdiği duşu bile dert eder. Bariz hasta ruhlu
kendısı kac gunde bır kac dk yıkanıyorFatura cok gelir diye
Babanızın annenizi evine geri dönün..Fatura cok gelir diye
Hanimlar cidden bi tuhafsiniz.Katlanamiyorsan boşan. Evlilik=Birine müsamaha gösterme sanatıdır. Sen yapamıyorsun bunu çünkü.
kendısı kac gunde bır kac dk yıkanıyor
annesı babası ?
adamın derdı sızınle dus falan degıl yaptıgınız hersey gozune battıgı ıcın lafını edıyor
Sizi sindirmiş.Anladigim kadariyla bosanmaya niyeti yok ama sizin ustunuzde hüküm kurmuş.Sonu bosanmakta olsa annenize oyle davranmasina izin vermeyin.O kimki sizi doguran kadina gitmenize gelmesine karisiyor.
Bir de eski konusunda adamın iyi kazandığını yazıyordu.kendısı kac gunde bır kac dk yıkanıyor
annesı babası ?
adamın derdı sızınle dus falan degıl yaptıgınız hersey gozune battıgı ıcın lafını edıyor
iyi de burada katlanılabilecek bir durum yok ki. adamın yaptıgı saygısızlık ortada. bu adama müsamaha gösterip evliliği yurutmek mi basarı? sorun konu sahibinin evlilik sanatını icra edememesi değil kocasının terbiyesiz bir adam olması.Katlanamiyorsan boşan. Evlilik=Birine müsamaha gösterme sanatıdır. Sen yapamıyorsun bunu çünkü.
Ben katlansın mı dedim? Böyle bir adama katlanılır mı dedim?iyi de burada katlanılabilecek bir durum yok ki. adamın yaptıgı saygısızlık ortada. bu adama müsamaha gösterip evliliği yurutmek mi basarı? sorun konu sahibinin evlilik sanatını icra edememesi değil kocasının terbiyesiz bir adam olması.
Boşanmak için ondan izin mi istiyorsun ? Çek git evden, aç boşanma davanı ve boşan.ayrilmak istemiyorum bosanmak ivin evlenmedim dedi simdi 1 haftador aramiz iyi ama annem gelmek istiyor yanima
Kesinlikle öyle konuşarak belki anlar yada anlayacağı dili. Farklıdır Diye demiştimGebeliğinin tadını nasıl çıkarsın? Kadın istediği şeyi yiyemiyor. İstediği kadar duş bile alamıyor ya. Duş yani bu. Bir insan neden eşinin girdiği duşu bile dert eder. Bariz hasta ruhlu