Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çok üzülüyorum

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

tşk ederim ayşe sen ne gibi şeyleri dert ediyorsun ?doğum gününde yapması güzel olmuş beklenmedik bi anda :)

babydoll allah yardımcınız olsun çok şükür öyle bişey deilmiş bizimki dr gittim.

kussebfilal evt tşk ederim sizede doğru bütün bebekler farklı hepsini bir tutmamak lazım.

bende boyuna kilosuna takmış durumdayım... bıyuna kilosuna derken aynı zamanda da iştahsızlığına ... hiçbişey yediremiyorum çok üzülüyorum... dr kan değerleri düşük dedi. samlasına ilaveten kan şurubu , çinko ve balık yağı verdi.... verdi ama kaşık görünce ağız sımsıkı kapanıyo bir daha da açabilene aşk olsun....

yesin istiyyorum ya zorlamadan kendi istesin .... sanırım daha zaman var bilemiyorum ama çok üzülüyorum

bu arada oğluş uyandı da hemen gittim geldim .... senin bebişin bişeyi olmamasına çok sevindim...
Allahım onlara sağlık versin... gerisi zaten gelecektir....

saol öyle birşey olmadıgına çok sewindm bebişin sağlıklı olsun bırak baybay yapmayıwersin :) zamanla onuda yapar

hmmm şimdi okudum yemek yemediğini falan sen canını sıkma annesi herşey zamanla.biz yemek yedirirken müzik falan açıyoduk telefondan onun eline weriyoduk öyle öyle yiyodu. dikkatini başka yönlere çekip öyle yedirmek yararlı olabiliyo :)

bu arada cvp yazan herkese tşk ediyorum dün dr gittik allahıma bin şükür bi sorun yokmuş hatta dr güldü bana gereksiz endişelenmişim her çocuk aynı şeyi yapacak diye bişey yok dedi.bütün gelişimleri çok iimiş çok şükür.içim rahatladı.akşamda bay bay deilde maması bitince bittiii yaptım elimle hemen yaptı inadından yapmıyor onu sıpa :))

endişelenirsin tabi annesin sen :) bebiş için çok sewindm ama yinede iyiki dktra gitmişsin bak hiç deilse için rhtladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…