- 23 Mart 2015
- 5.713
- 12.041
- 248
Dünyaya getirdiği çocuğu da okuttum diye övünen anne modeli.Okuttum seni diyor bana hiç mi faydan olmaz nasıl bir saygisizsin diyor
Valla iyi niyetli olan insan bu insanlar balık sevmiyor onlara ayrıca bir şey alalım diye düşünür.Sen benim evimde yemek yapıp etrafı mi toparliyon iyi niyetle geldik yaptık yemeği etrafı topladım diyor yaptıklarına bak diyor
Bende bilmiyorum çok korkutuyor beni neden böyleyimsiz okumak ve anlamak istemiyorsunuz hala dediklerinden bahsediyorsunuz. Anneniz normal değil, ancak sizin de yaranma çabanız normal değil. Bence bu konuda terapi alabilirsiniz.
Annenizin tedavi olması gerek her şey sizin anlattığınız gibiyse.Dün annem ve babam aramış balık aldık sizde pişirelim beraber yiyelim dedi. Bende eşimde balık sevmem der genelde o yüzden tamam onada bir soruyum dedim o da zaten tamam dedi eşim olur dedi .Annemde zaten sor onada demisti telefonla konuşurken neyse işte arkadaşlar gelirken eşim 2 paket lavaş almış birisini ben alabilir miyim dedi annem tamam dedim al dedim .İçeride de TV izliyorduk çay vs bende zaten sabahtan olan evdeki işler vs derken yemeği zaten annem yaptı salata ben yaptım .O gün TV izlerken akşam bir film çıktı babam da oturuyor heyecanlı bir sahne bende dalmışım annem ordan babama hadi kalk gidelim diyor babam kalkınca bende kalktım.Bugun de aramış sen ahlaksız birisin diyor ben orda kalkmışım diyor salondan kalkmadin lavaşi posete koymadın senin yüzünden saklama kabim kalmis sana birdaha gelmem diyor .Bir lavasla zengin olursun araba alırsın vs bir sürü laflar söyledi çok üzülüyorum napiyorum bilmiyorumBu cumartesi oraya gitcektim bir iş yüzünden geldiğinde o lavaşı cantana sokcam diyor psikolojim iyi değil ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum Akşam çay içerken sordum anneme çay içiyor musun diye içmem dedi sonra kendi neyse bir bardak daha içeyim dedi bugün konuşma da çay içtiğimi de sormuyorsun vs dedi cidden psikolojim bozuldu .İşten geldim bugün eve yemek yiyecek iştahım gitti ev dağınık toplayamıyorum oturdum bir yere ağlıyorum neden böyle oluyor diye düşünüyorum
Lavasi ben demeden bile verebilirdin diyor dediğim halde vermek istemedin diyor al dedim almamış benim elime posetime koycaktin verecektin dediAnnenizin tedavi olması gerek her şey sizin anlattığınız gibiyse.
Ben olsam cumartesi uğramazdım oraya. Biraz tepkimi gösterirdim. Tepki göstersem de göstermesem de nasıl olsa lafını söyleyecek.
Sizde terapi alın. Benim yazdığımla sizin yazdığınız ne alaka??Lavasi ben demeden bile verebilirdin diyor dediğim halde vermek istemedin diyor al dedim almamış benim elime posetime koycaktin verecektin dedi
Sizin anlattığınız gibiyse demişsiniz daha açıklayarak yazdımSizde terapi alın. Benim yazdığımla sizin yazdığınız ne alaka??
yeterince açıklamışsınız zaten. Sizin anlattığınız gibiyse deme nedenim hani olaylar tek taraflı anlatılıyor ya ondan. Birde diğer kişilere verdiğiniz cevaplarda aynı, sürekli olaydan kesitler yazıyorsunuz.Sizin anlattığınız gibiyse demişsiniz daha açıklayarak yazdım
Beddua ediyor bana benim de canım sıkılıyor saygısız vs dediği için moralim bozuluyor sanki suçlu gibi hissediyorum kendimi ama ne yaptığımı da anlamıyorumNiye uzuluyorsunki sana ahlaksiz diyen annende olsa konusmayi kesiceksin
Suçlu gibi hissettiriyor buyuk suclu gibi kendimi hissediyorum ama ne yaptığıma da anlam veremiyorumyeterince açıklamışsınız zaten. Sizin anlattığınız gibiyse deme nedenim hani olaylar tek taraflı anlatılıyor ya ondan. Birde diğer kişilere verdiğiniz cevaplarda aynı, sürekli olaydan kesitler yazıyorsunuz.
Etsin haksiz beddua tutmazki hala ne yaptim diyosunuz kendinize ceki duzen verin onu mutlu etmek zorunda degilsiniz mesafe koyun akli basina gelsin etki altindan cikinBeddua ediyor bana benim de canım sıkılıyor saygısız vs dediği için moralim bozuluyor sanki suçlu gibi hissediyorum kendimi ama ne yaptığımı da anlamıyorum
Muhtemelen en başında eşime sorayım dediğiniz için bozulup bilendi ,lavaşta bahanesi oldu.Kuzenim evine koymadı ailesi bak gördün boşandı diyor ama ben naptim bilmiyorum yani balığı zaten bende çok sevmiyorum gelmeyin de demedim
Yoo belki eşiniz evde stok yapmak için aldı veya belki iki paket lavasa ihtiyacınız var.Lavasi ben demeden bile verebilirdin diyor dediğim halde vermek istemedin diyor al dedim almamış benim elime posetime koycaktin verecektin dedi
Baban bilezik takti eşyalarına yardım ettik saygısız diyor keşke durumumuz olsaydı da hepsini biz yapsaydikYoo belki eşiniz evde stok yapmak için aldı veya belki iki paket lavasa ihtiyacınız var.
Kendisi bunları düşünmeden ne hakla birini ben alayım diyor ki ?
Asıl bu görgüsüzlük ve saygısızlık bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?